χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.718
- Πόντοι
- 606
το νου σου γιατι εχει πολλους δρακους στη Κινα
λοιπον για σημερα μου χει κολλησει η νικη του αγιαξ εχει ρισκο βεβαια, αλλα πλερω καλα![]()
το νου σου γιατι εχει πολλους δρακους στη Κινα
λοιπον για σημερα μου χει κολλησει η νικη του αγιαξ εχει ρισκο βεβαια, αλλα πλερω καλα![]()
πσσσσσσσσσσσσσσσσ!Αν εισαι καπετανιος αυτη ειναι η ρουτινα μας
πλοιαρχος Α ειμαιπσσσσσσσσσσσσσσσσ!![]()
ωραιος!πλοιαρχος Α ειμαι
δεν εχω παει ποτε με φουταναωραιος!
χρησταρα οταν μπαρκαρεις στα λιμανια γαμας κανα πουτανακι?!!
χαιρετω την ωραια παρεα...ωραιος!
χρησταρα οταν μπαρκαρεις στα λιμανια γαμας κανα πουτανακι?!!
οπως θελει ο καθενας...μπορει να σαι κι ο πρωτος ναυτικος που μου λεει οτι δεν ειναι πουτανιαρηςδεν εχω παει ποτε με φουταναπαντα ειμαι τις γνωμης οτι κανουμε να το κανουμε με τα λογια μας δηλαδη το κλασικο ελληνικο καμακι
καλως τον ανχελοχαιρετω την ωραια παρεα...![]()
Πουτανιαριδες ειναι πιο πολυ οι απλοι ναυτες. Εμεις σαν πλοιαρχοι με μισθο 15000 ευρω τον μηνα ειμαστε τα απλα παιδια του λαου και του ντεζαβουοπως θελει ο καθενας...μπορει να σαι κι ο πρωτος ναυτικος που μου λεει οτι δεν ειναι πουτανιαρης![]()
ναι μας γαμησε αλλα επαιξα απο μεσα στο γηπεδο ολυμπιακο και ρομα και τη βγαλαμε στο live κοντα στο 70 λεπτο...καλως τον ανχελο
χθες η βρομοβαλενθο μας την εκανε.....τουλαχιστον πλερω απ τον ολυμπιακο στο λαιβ ;)
λατσιο ροζεμποργκ γαμιοστε...0-2 απ το 30 ρε λεσια....
Η αγορά του αυτοκινήτου έχει να κάνει με κέρδη από στοίχημα; Αν επιτρέπεις φυσικά την ερώτηση.εγώ πήρα το αμαξάκι που ήθελα και τώρα έκανα λίγο πίσω στο στοίχημα.