hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 97
- Πόντοι
- 16
καλα εκανες αδελφε εννοειται...
Εσύ αγορίνα μου συνέχισε να τους μαδάς !!! Είσαι ταλέντο !
Καλημέρα !
καλα εκανες αδελφε εννοειται...
τι το θες το αμαξι ρε φιλαρακι αφου θα το πληρωσεις διπλο τωρα με τον τζιφρα
καλησπερα για σου χιτμαν Λοιπον εχει αυτην την Ωρα το παιχνιδι Μπραγκαντινο-Μογκι Μιριμ ειναι 1-1 η Μογκι Μιριμ ειναι μαθηματικα υποβιβασμενη η μπραγκαντινο διεκδικει με αξιωσεις την ανοδο στιν σερια Α Βραζιλιας στο Μπραζιλειραο Η εδρα στην βραζιλια μετραει υπερβολικα εδω εχουμε 1 ομαδα με Μονοπλευρο Κινιτρο την Μπραγκαντινο με ομαδα υποβιβασμενη την Μογκι Μιριμ αν αυτες οι Ομαδες ηταν ελληνικιες Το παιχνιδι δεν θα υπηρχε σε καμια Εταιρια σε ολοκληρο τον Κοσμο Εχω παιξει ηδη τον ασσο all in για μεροκαματο στο 0-1 ΥΓ.. δΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΧΑΣΤΟ πΑΙΔΙΑ γΙΑ Μεροκαματο οποιος θελει και ειναι κερδισμενος μονο.. Αυτα
καλοριζικο! τι αμαξι?
Επιβεβαιωση Στοιχηματος - DS2087096822I - Iντερνετ Ώρα στοιχήματος: 03/11/2015 16:00:38 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Αϊντχόφεν Αϊντχόφεν v Βόλφσμπουργκ
(Τελικό Αποτέλεσμα) 03/11/2015 Κανένα 3.00 Κερδισμένο
2 Γκλάντμπαχ ή Ισοπαλία Γκλάντμπαχ v Γιουβέντους
(Διπλή Ευκαιρία) 03/11/2015 Κανένα 1.57 Κερδισμένο
3 Ρεάλ Μαδρίτης Ρεάλ Μαδρίτης v Παρί Σεν Ζερμέν
(Τελικό Αποτέλεσμα) 03/11/2015 Κανένα 1.75 Κερδισμένο
4 Μάντσεστερ Σίτι Σεβίλλη v Μάντσεστερ Σίτι
(Τελικό Αποτέλεσμα) 03/11/2015 Κανένα 2.70 Κερδισμένο...
η βενζινα εχει φτασει στο θεο καλυτερα βγαλτου πινακιδες κ αστο για ντεκορΗonda Civic 1.8 !!!!!
Δε θέλω να ριζώσει... να ταξιδέψει θέλω ! Αλλά σε ευχαριστώ !
η βενζινα εχει φτασει στο θεο καλυτερα βγαλτου πινακιδες κ αστο για ντεκορ
Επιβεβαιωση Στοιχηματος - CS6671461623W - Κινητο Ώρα στοιχήματος: 03/11/2015 21:27:43 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Βαλένθια Γάνδη v Βαλένθια
(Τελικό Αποτέλεσμα) 04/11/2015 Κανένα 2.10 Ανοικτό
2 Μπάγερν Μονάχου Μπάγερν Μονάχου v Άρσεναλ
(Τελικό Αποτέλεσμα) 04/11/2015 Κανένα 1.40 Ανοικτό
3 Ρόμα Ρόμα v Λεβερκούζεν
(Τελικό Αποτέλεσμα) 04/11/2015 Κανένα 2.10 Ανοικτό.
δοξα σοι ο θεος καλοριζικο το καρο ιαπωνεζικα δεν χαλανε ποτε και μετα οι κορεατες αλλα ιαπωνια ειναι τοπ και εγω χοντακιας ειμαι αλλα με την σκεψη με την πραξη οχιΑγορίνα μου πως πάνε οι μπουγάτσες? τα πιροσκί? και όλα τα καλά ! Δώσε τριάδες στον λαό σου !!!
δοξα σοι ο θεος καλοριζικο το καρο ιαπωνεζικα δεν χαλανε ποτε και μετα οι κορεατες αλλα ιαπωνια ειναι τοπ και εγω χοντακιας ειμαι αλλα με την σκεψη με την πραξη οχι
μπραβο αδερφε με τα κερδη σου
το νου σου γιατι εχει πολλους δρακους στη Κιναπαιδια αυτην την ωρα ταξιδευω με βαπορι απο Σιγκαπουρη για Κινα