χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.576
- Πόντοι
- 606
καλημερα την Πεμπτη εχει Παζαρι στο γευγελη στα σκοπια μπορει να παω για ματι τις σκοπιανες και να φαω σε ταβερνα διπλα στο παζαρι
με moneysafe μην περιμενεις.Καταθεση κανε με viva wallet ή την viva που πουλανε στα βενζιναδικα (αντι paysafe)καλημερα την Πεμπτη εχει Παζαρι στο γευγελη στα σκοπια μπορει να παω για ματι τις σκοπιανες και να φαω σε ταβερνα διπλα στο παζαρι
ty για την Πληροφορια. Στην περιοχη μου δεν υπαρχει viva wallet πρεπει να κανω 30 χιλιομετρα Τωρα οσον αφορα την μονεσεφ μετα τις 10 του μηνος θα αποστελλονται οι καρτες οπου στην περιοχη μου εχει κωδικους Ετσι και αλλιως 35 μερες υπομονη καναμε φαγαμε τον γαιδαρο η ουρα εμεινεμε moneysafe μην περιμενεις.Καταθεση κανε με viva wallet ή την viva που πουλανε στα βενζιναδικα (αντι paysafe)
με viva επιλεγεις το ποσο βαζεις ονομα επωνυμο και ονομα επωνυμο οπως το γραφει η καρτα σου και μετα κινητο και εμαιλ
καλησπερα ναι θυμαμαι που ειχε αναφερθει το θεμα μετα απο ερωτηση μου Αλλα οπως ειχα πει το ρωτησα μονο απο περιεργεια απλα για να ξερω Το θεμα ειναι οτι επειδη δεν θελω να εχω την χρεωστικη μου για στοιχημα εβγαλα την moneysafeΧρήστο, στην bet365 μπορείς να καταθέσεις μέσω viva payments κάνοντας χρήση της χρεωστικής (όχι πιστωτικής) κάρτας σου. Δηλώνεις τα στοιχεία της και τα χρήματα πιστώνονται άμεσα χωρίς προμήθεια. Είχα γράψει σχετικά www.bourdela.com/forum/index.php?topic=367.msg6477374#msg6477374]εδώ[/url].
Ναι οντως ισχυει με χρεωστικη το εκανα 2 φορες την τελευταια εβδομαδα,στην bet365καλησπερα ναι θυμαμαι που ειχε αναφερθει το θεμα μετα απο ερωτηση μου Αλλα οπως ειχα πει το ρωτησα μονο απο περιεργεια απλα για να ξερω Το θεμα ειναι οτι επειδη δεν θελω να εχω την χρεωστικη μου για στοιχημα εβγαλα την moneysafe
ο ΠΑΟΚ εχασε μεσα στην Καλαμαρια τις Β εθνικης την προκριση στο Κυπελλο ελλαδος. Τωρα παιζει με Ομαδα Α εθνικης για το Πρωταθλημα Ελλαδος Βεβαια Εδω ειναι ελλαδα και οχι Αγγλια οπου εκει μετραει το ρεπορταζ και η φορμα και οχι η λαμογια οπως την ελλαδα Αν σκεφτουμε οτι με 0,25 λεπτα Στο στοιχημα μπορουμε να βγαλουμε λεφτα το να παιζεις Πολλα για να παρεις λιγοτερα δεν ειναι επικερδες. Το στοιχημα ειναι οπως οι επιχειρησεις δηλαδη αυτο Που κανουν οι επιχειρηματιες.. Δινουν λιγα για να παρουν πολλα Και οχι πολλα για να παρουν λιγα ;) σπικ χρηστοςΧρήστο, και 1,10 να το δώσουν, πάλι πολύ θα είναι.
καλησπερα Τουρκια-σερβια=ΟΒΕΡ Οριο 149,5Προτασεις για Μπασκετακι κανεις; Καλημερα!
καλησπερα Τουρκια-σερβια=ΟΒΕΡ Οριο 149,5
Βελγιο-Τσεχια=ΟΒΕΡ ΟΡΙΟ 142,5
εΛΛΑΔΑ-σΛΟΒΕΝΙΑ=ΟΒΕΡ ΟΡΙΟ 144,5
βΟΣΝΙΑ ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ-φΙΛΑΝΔΙΑ ΟΒΕΡ ΟΡΙΟ 153,5
πΟΛΩΝΙΑ-ΙΣΡΑΗΛ= ΟΒΕΡ ΟΡΙΟ 149,5
αΥΤΑ ΕΠΑΙΞΑ ΣΤΟΝ οπαπ
Ακομα δεν πηγα Αυριο εχει παζαρι στο γευγελη και δεν ειναι σιγουρο αν παω Πριν κανα 3-4 χρονια πηγαινα 2 φορες την εβδομαδα στο καζινο με φιλους τζογαδορους Που επαιζαν ποκερ στα τουρνουα και με μετρητα οταν δεν ειχε τουρνουα κτλ Πηγαινα και ετρωγα τζαμπα στα καζινα και επινα τζαμπα ποτα κτλ μεχρι το πρωι Οσον αφορα το γευγελη σαν πολη ειναι μια μικρη πολη στα Σκοπια τιποτα λιγοτερο τιποτα περισοτερο ΥΓ..Το αγκεν σημαινει ξαναπως ηταν γευγελη ? εγω πηγα μεχρι βουλγαρια μετρια πραματα δε με πολυαρεσε . ενταξει μεγαλη φθηνια .πηγα να παρω ματι αλλα μετρια πραματα . εμεις οι ελληνες ειμαστε 2 φορες ποιο ομορφοι
τι σημαινει το αγκεν που γραφεις ?
μαλιστα . για αλλη μια φορα βλεπω εισαι χωμενος βαθια στο τζογο !Ακομα δεν πηγα Αυριο εχει παζαρι στο γευγελη και δεν ειναι σιγουρο αν παω Πριν κανα 3-4 χρονια πηγαινα 2 φορες την εβδομαδα στο καζινο με φιλους τζογαδορους Που επαιζαν ποκερ στα τουρνουα και με μετρητα οταν δεν ειχε τουρνουα κτλ Πηγαινα και ετρωγα τζαμπα στα καζινα και επινα τζαμπα ποτα κτλ μεχρι το πρωι Οσον αφορα το γευγελη σαν πολη ειναι μια μικρη πολη στα Σκοπια τιποτα λιγοτερο τιποτα περισοτερο ΥΓ..Το αγκεν σημαινει ξανα