καλησπερα
τωρα που εχει αποκλειστει Η Εθνικη ελλαδος Απο το Ευρωπαικο βλεπω σημερα να παιζει ελευεθερο ποδοσφαιρο και να βγει το Παιχνιδι με την Φιλανδια Οβερ
Μπορει και να κερδισει με Οβερ η να βγει καποιο σκορ 2-2
Ας πουμε οτι Κερδισει η Ελλαδα αυτο θα γινει με Οβερ αλλα πιθανο και το Οβερ 3,5 δηλαδη καποιο σκορ 3-1. Αν δεν κερδισει Η Ελλαδα
και ερθει καποιο πιθανο σκορ 2-2 εφοσον παιξει ελευθερα η ελλαδα μιλαμε παντα..
Πιστευω οτι αφου βλεπω 4 γκολ ειναι καλυτερο το Οβερ 3,5 στον ΟΠΑΠ
τΗΝ Στιγμη αυτη στο κουπονι που εχω στα χερια μου 4,30 δινει το 4-6 γκολ και το οβερ 3,5 4,60 Οποτε με συμφερει το 2 σεναριο το 4,60 Οβερ 3,5
που θα το παιξω 3 ευρω Δεν εχω δει τιποτα στατιστικα κτλ
λειτουργω βαση αντιληψης που ξερω απο τα παιχνιδια τις εθνικης μας που εχουν προηγηθει Τα δεδομενα του ΟΠΑΠ στο αντερ 2,5 ειναι 1,38 δεν ξερω κατι δεν παει καλα
ουτε Η κορινθιανς που προπερσι ειχε σε 38 παιχνιδια στο Πρωταθλημα Βραζιλιας 35 παιχνιδια με under 2,5 οι μπουκ δεν τιν εδιναν τοσο λιγο οχι τωρα που η Ελλαδα δεν εχει να χασει τιποτα απο το να χασει η να κερδισει Ανεφ σημασιας αλλα να παιξει μπαλα αφου δεν υπαρχει αγχος
Χωρις το αγχος υπαρχει η χαρα
Οπου και χαρα γκολ αφου μιλαμε για ποδοσφαιρο κατα καποιο τροπο μπορει να θελουν να εξιλεωθουν οι Παιχτες τις εθνικης για τα ασχημα Αποτελεσματα μεχρι τωρα
ΥΓ.. θα κολλησω και το γκολ-γκολ Των Νησιων φεροε με την Βορεια ιρλανδια Δηλαδη ανακεφαλαιωνω Ελλαδα-Φιλανδια Οβερ 3,5 Και Νησοι Φεροες-Βορεια Ιρλανδια γκολ-γκολ στον ΟΠΑΠ Καρφωτα [move]3 ευρω
[/move]