Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
για ευρωμπάσκετ βλέπεται σερβια;

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
καλησπερα :) τωρα που εχει αποκλειστει Η Εθνικη ελλαδος Απο το Ευρωπαικο βλεπω σημερα να παιζει ελευεθερο ποδοσφαιρο και να βγει το Παιχνιδι με την Φιλανδια Οβερ :) Μπορει και να κερδισει με Οβερ η να βγει καποιο σκορ 2-2 :) Ας πουμε οτι Κερδισει η Ελλαδα αυτο θα γινει με Οβερ αλλα πιθανο και το Οβερ 3,5 δηλαδη καποιο σκορ 3-1. Αν δεν κερδισει Η Ελλαδα :) και ερθει καποιο πιθανο σκορ 2-2 εφοσον παιξει ελευθερα η ελλαδα μιλαμε  παντα..:) Πιστευω οτι αφου βλεπω 4 γκολ ειναι καλυτερο το Οβερ 3,5 στον ΟΠΑΠ :) τΗΝ Στιγμη αυτη στο κουπονι που εχω στα χερια μου 4,30 δινει το 4-6 γκολ και το οβερ 3,5 4,60   Οποτε με συμφερει το 2 σεναριο το 4,60 Οβερ 3,5 :grin: :grin: που θα το παιξω 3  ευρω :) Δεν εχω δει τιποτα στατιστικα κτλ :grin: λειτουργω  βαση αντιληψης που ξερω απο τα παιχνιδια τις εθνικης μας που εχουν προηγηθει Τα δεδομενα του ΟΠΑΠ στο αντερ 2,5 ειναι  1,38 δεν ξερω κατι δεν παει καλα :grin: :grin: :grin: ουτε Η κορινθιανς που προπερσι ειχε σε 38 παιχνιδια στο Πρωταθλημα Βραζιλιας  35 παιχνιδια με under 2,5  οι μπουκ δεν τιν εδιναν τοσο λιγο οχι τωρα που η Ελλαδα δεν εχει να χασει τιποτα απο το να χασει η να κερδισει Ανεφ σημασιας αλλα να παιξει μπαλα αφου δεν υπαρχει αγχος :) Χωρις το αγχος υπαρχει η χαρα  :) Οπου και χαρα γκολ αφου μιλαμε για ποδοσφαιρο κατα καποιο τροπο μπορει να θελουν να εξιλεωθουν οι Παιχτες τις εθνικης για τα ασχημα Αποτελεσματα μεχρι τωρα :grin: :) ΥΓ.. :grin: :grin: θα κολλησω και το γκολ-γκολ  Των Νησιων φεροε με την Βορεια ιρλανδια  Δηλαδη ανακεφαλαιωνω :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:  Ελλαδα-Φιλανδια Οβερ 3,5 Και Νησοι Φεροες-Βορεια Ιρλανδια γκολ-γκολ στον ΟΠΑΠ Καρφωτα :grin:  [move]3  ευρω :grin: :grin: :grin:[/move]
χαιρετω τυπε χρηστο  :hi:

εγω την εθνικη την ειδα αντερ . απο τη στιγμη που εφυγε ο σαντος εβγαλα το εξης συμπερασμα οτι αυτη η εθνικη θα πηγαινει απ το κακο στο χειροτερο . αυτη η εθνικη ειναι μονο για να πονταρεις κατα της η αντερ . χαοτικη κατασταση οχι μονο στο γηπεδο αλλα κ παντου πχ δες το τροπο που εφυγε κ ο μαρκαριαν κ ο καραγκουνης .....
οντως η εθνικη προσπαθησε να παιξει επιθετικα αλλα τα παιδια δεν μπορουν  :S
μονο αν ερθει κανας σοβαρος προπονητης κ μπορεσει να συμαζεψει την κατασταση
επαιξα κ την ιρλανδια να νικησει τις φεροε κ πηγα ταμειο . μικρη αποδοση αλλα προσωπικα δε με χαλαει

ΥΓ δεν εισαι απο τους τελευταιους . γνωριζεις το στοιχημα μελετας κατι που οι πολλοι δεν το κανουν  ;) 

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
χαιρετω τυπε χρηστο  :hi:

εγω την εθνικη την ειδα αντερ . απο τη στιγμη που εφυγε ο σαντος εβγαλα το εξης συμπερασμα οτι αυτη η εθνικη θα πηγαινει απ το κακο στο χειροτερο . αυτη η εθνικη ειναι μονο για να πονταρεις κατα της η αντερ . χαοτικη κατασταση οχι μονο στο γηπεδο αλλα κ παντου πχ δες το τροπο που εφυγε κ ο μαρκαριαν κ ο καραγκουνης .....
οντως η εθνικη προσπαθησε να παιξει επιθετικα αλλα τα παιδια δεν μπορουν  :S
μονο αν ερθει κανας σοβαρος προπονητης κ μπορεσει να συμαζεψει την κατασταση
επαιξα κ την ιρλανδια να νικησει τις φεροε κ πηγα ταμειο . μικρη αποδοση αλλα προσωπικα δε με χαλαει

ΥΓ δεν εισαι απο τους τελευταιους . γνωριζεις το στοιχημα μελετας κατι που οι πολλοι δεν το κανουν  ;) 
να σε καλα :grin: :grin: υγεια να εχουμε :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
Καλησπερα :)

1) 1152=Ιταλια-Βουλγαρια=--2

2) 1151=Κυπρος-Βελγιο=Οβερ 3,5

3) 696=Νουεβα Σικαγο-Ριβερ Πλειτ=ΗΜΙ/ΤΕΛ  1/1

Καρφωτα στον  ΟΠΑΠ :grin:    0,25  Λεπτα :grin:  [move]Μεγιστο  Κερδος  51,43  ευρωπουλα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:[/move]

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
Καλημερα :)

ΩΡΑ
1) 714=Σιλκεμποργκ-Χελσινγκορ=ΣΚΟΡ    2-2  19.00   Αποδοση  12,50

2) 1154=Αλβανια-Πορτογαλια=ΗΜΙ/ΤΕΛ    1/Χ  21.45  Αποδοση  15,50

3) 1155=Ιρλανδια-Γεωργια=ΗΜΙ/ΤΕΛ    Χ/1    21.45  Αποδοση  3.50

4) 1156=Σκωτια-Γερμανια=ΗΜΙ/ΤΕΛ    1/2     21.45   Αποδοση  20.00

Καρφωτα στον ΟΠΑΠ :grin:       [move]0,25 Λεπτα :grin: :grin: :grin:  [/move]

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Διπλό η Ελλάδα σήμερα  :erection: :erection: :erection: :erection: :erection:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
καλησπερα :)  Με  2 εκατομμυρια ευρω στην Τραπεζα το λιγοτερο τι τοκους μπορει να εχει καποιος τον μηνα?  Ρωταω να δω αν αξιζει να παιζω τζοκερ :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
Pantelis
Υποστήριξη πελατών

Εσείς — Ενημερώστε τα στοιχεία σας
εχω παραγγειλει καρτα εδω και 34 μερες και ακομα δεν μου εχει ερθει γιαιτ?
Η συνομιλία ξεκίνησε
Ο/Η Pantelis συμμετέχει τώρα στη συνομιλία
Pantelis
Καλησπέρα σας. Υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση για την αποστολή της κάρτας περίπου 7-10 ημέρες. Η αποστολή της κάρτας  θα γίνει από τις 10/9. Μας συγχωρείτε πολύ για την καθυστέρηση.
οκ τυ καλο απογευμα
Pantelis
Καλή συνέχεια.  ΥΓ.. Ειναι για την moneysafe καρτ :grin:

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Pantelis
Υποστήριξη πελατών

εχω παραγγειλει καρτα εδω και 34 μερες και ακομα δεν μου εχει ερθει γιαιτ?
Η συνομιλία ξεκίνησε
Ο/Η Pantelis συμμετέχει τώρα στη συνομιλία
Pantelis
Καλησπέρα σας. Υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση για την αποστολή της κάρτας περίπου 7-10 ημέρες. Η αποστολή της κάρτας  θα γίνει από τις 10/9. Μας συγχωρείτε πολύ για την καθυστέρηση.
οκ τυ καλο απογευμα
Pantelis
Καλή συνέχεια.
μαλακες χρηστο . χαλια εξυπηρετηση

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
μαλακες χρηστο . χαλια εξυπηρετηση
ετσι και αλλιως για το 30 μερες το ηξερα αφου το ελεγαν στην σελιδα τους. Απλα περασαν 34 και ξαναρωτησα αν και το ηξερα γιατι παλι το ειπαν στην σελιδα τους απλα ειπα και ας ρωτησω :)  ΥΓ.. Το live του ΟΠΑΠ ειναι χωρις χρονο πρεπει να ειμαστε Μαιμουδες για να παιζουμε live στον ΟΠΑΠ :cheesy: :grin: :grin: :grin:  Μα χωρις Χρονο το live τι live ειναι τοτε για μακακες πρεπει να κοιταζουμε 2 οθονες υπολογιστες για να βλεπουμε χρονο :)  Ακουω απο πολους πελατες παραπονα οχι μονο για το live αλλα για τα ποσοστα εχει ριξει τα παντα εχει σακαταψει τα ημιχρονα τελικα πχ  χ/χ  χ/1 κτλ ριχνει τα σημεια 50- με 0,60 μοναδες για πλακα εχει μεπρδεψει τα κουπονια του βαζει παιχνιδια στα κουπονια του και συμπληρωνει στην σελιδα του καινουργια παιχνιδια για την ιδια μερα ψαχνει ο κοσμος βασικα το χειροτερο απο ολα ειναι οτι σακατεψε τα ποσοστα στα χ ΗΜΙ/ΤΕΛ το στοιχημα ειναι αποδοση Μονα ζιγα δικα του :) Τεσπα ας δω τωρα μια ταινια να χαλαρωσω το πνευματικο μου συστημα :cheesy: αριβερντετσι :grin:

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
ετσι και αλλιως για το 30 μερες το ηξερα αφου το ελεγαν στην σελιδα τους. Απλα περασαν 34 και ξαναρωτησα αν και το ηξερα γιατι παλι το ειπαν στην σελιδα τους απλα ειπα και ας ρωτησω :)  ΥΓ.. Το live του ΟΠΑΠ ειναι χωρις χρονο πρεπει να ειμαστε Μαιμουδες για να παιζουμε live στον ΟΠΑΠ :cheesy: :grin: :grin: :grin:  Μα χωρις Χρονο το live τι live ειναι τοτε για μακακες πρεπει να κοιταζουμε 2 οθονες υπολογιστες για να βλεπουμε χρονο :)  Ακουω απο πολους πελατες παραπονα οχι μονο για το live αλλα για τα ποσοστα εχει ριξει τα παντα εχει σακαταψει τα ημιχρονα τελικα πχ  χ/χ  χ/1 κτλ ριχνει τα σημεια 50- με 0,60 μοναδες για πλακα εχει μεπρδεψει τα κουπονια του βαζει παιχνιδια στα κουπονια του και συμπληρωνει στην σελιδα του καινουργια παιχνιδια για την ιδια μερα ψαχνει ο κοσμος βασικα το χειροτερο απο ολα ειναι οτι σακατεψε τα ποσοστα στα χ ΗΜΙ/ΤΕΛ το στοιχημα ειναι αποδοση Μονα ζιγα δικα του :) Τεσπα ας δω τωρα μια ταινια να χαλαρωσω το πνευματικο μου συστημα :cheesy: αριβερντετσι :grin:

η μανεισειφ κοροιδευει συνειδητα τον πελατη . γιατι εγω πριν παρω την καρτα -προλαβα στο τσακ-ρωτησα κ μου απεκρυψαν το οτι τα μισα σημεια πωλησεων κ παραπανω ισως  δεν κοβουν κουπονι . πουστηδες ειναι . τι καλυτερο απο τον οπαπ εχουν ?καλα τον ειχα χαρακτηρισει ως τρελοπαπ σε προηγουμενο ποστ μου  :grin: 
τα κανανε θαλλασα
καλη διασκεδαση με την ταινια  ;)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
:)  Ανδρικη  Παλικαρισια Ταινια Οποιος δεν την ειδε πρεπει να την δει :)  ΥΓ.. Νικ απο οτι πληροφορουμε απο αλους που εχουν moneysafe σιγα σιγα και τα περιπτερα εδω τα δικα μας αρχιζουν και εχουν κωδικους :)  Ας παω να πιω εναν ελληνικο παλικαρισιο καφε μετα την ταινιαρα δειτε  την παιδια  γαμω τις ταινιες :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
καλησπέρα παιδια στον ΟΠΑΠ παιζεται καθολου ή προτιμάτε ξενες εταιριες;

Stories

Νέο!

Stories