Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 318 32,1%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    990

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.477
Πόντοι
366
ρε παίδες δεν μπορώ να καταθέσω σε στοιχηματική εταιρία λόγω capital control με πιστωτική...και μου λέει ότι γίνεται με viva...τι να κάνω?
κανε με βιβα...και δωσε μεσα απο κει τα στοιχεια της καρτας σου, το ιδιο ειναι....το χω κανει με δυο καρτες εθνικης και γιουρομπανκ, και ολα καλα!

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
16
Το μέλι όπως και όλα τα παχυντικά φαγητά έχουμε μάθει να λέμε "σου δίνει ενέργεια". Το σου δίνει ενέργεια σημαίνει πως σου δίνει πολλές θερμίδες.

Αυτόματα λοιπόν αν εγώ έχω καταναλώσει λίγες θερμίδες, μέσα στην ημέρα αν έχω έλλειμμα θερμίδων καίω λίπος και αδυνατίζω.

Η επιπλέον ενέργεια (θερμίδες) μέσα στη μέρα, μας δίνει περίσσευμα θερμίδων και έτσι ότι δραστηριότητα και να κάνω μέσα στη μέρα καίω την περίσσεια "ενέργεια" (θερμίδες που έφαγα) και γιαυτό παχαίνουμε. Γιατί μέσα στη μέρα δεν προλαβαίνουμε να κάψουμε και αυτά που φάγαμε, και να χάσουμε και λίπος.

Το σου δίνει ενέργεια συνήθως πάει σε ανθρώπους που όλη την ημέρα κάνουν ένα σπορ όπως ποδήλατο, ή επαγγελματικός αθλητισμός, που εκεί μπορεί να τρώνε μακαρονάδες, πίτσες, μέλια, lucozade γιατί αυτά σου δίνουν ενέργεια=επιπλέον θερμίδες. Γιατί αφού κάνουν υπερβολικές καύσεις μέσα στη μέρα για να μη μείνουν 10 κιλά τρώνε παχυντικά φαγητά=που δίνουν "ενέργεια" για να παραμείνουν ίδιοι στα κιλά τους.

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
387
Πόντοι
36
κανε με βιβα...και δωσε μεσα απο κει τα στοιχεια της καρτας σου, το ιδιο ειναι....το χω κανει με δυο καρτες εθνικης και γιουρομπανκ, και ολα καλα!
ευχαριστώ.. πρέπει να κάνω εγγραφή την κάρτα στην viva? κάτι σαν την paypal?

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.477
Πόντοι
366
παιδια το Χ2 της μπρονμπι ειναι καλη περιπτωση

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Το μελι Ερεικης λενε οτι ειναι πιο ποιοτικο γι αυτο ειναι και δυσευρετο,αληθευει;

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.477
Πόντοι
366
ευχαριστώ.. πρέπει να κάνω εγγραφή την κάρτα στην viva? κάτι σαν την paypal?
ειναι πολυ ευκολη διαδικασια, τουλαχιστον απ την 365 μεσω της οποιας εκανα εγω...
δεν θελει εγγραφη...
πατας καταθεση μεσω βιβα, βαζεις το ποσο και μετα σου ζηταει τα στοιχεια της καρτας σου (ονοματεπων., αριθμος καρτας, cvc, ημερομ., ενα μειλ και ενα τηλ.) και εισαι κομπλε....πηρε την καταθεση

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
387
Πόντοι
36
Το μέλι όπως και όλα τα παχυντικά φαγητά έχουμε μάθει να λέμε "σου δίνει ενέργεια". Το σου δίνει ενέργεια σημαίνει πως σου δίνει πολλές θερμίδες.

Αυτόματα λοιπόν αν εγώ έχω καταναλώσει λίγες θερμίδες, μέσα στην ημέρα αν έχω έλλειμμα θερμίδων καίω λίπος και αδυνατίζω.

Η επιπλέον ενέργεια (θερμίδες) μέσα στη μέρα, μας δίνει περίσσευμα θερμίδων και έτσι ότι δραστηριότητα και να κάνω μέσα στη μέρα καίω την περίσσεια "ενέργεια" (θερμίδες που έφαγα) και γιαυτό παχαίνουμε. Γιατί μέσα στη μέρα δεν προλαβαίνουμε να κάψουμε και αυτά που φάγαμε, και να χάσουμε και λίπος.

Το σου δίνει ενέργεια συνήθως πάει σε ανθρώπους που όλη την ημέρα κάνουν ένα σπορ όπως ποδήλατο, ή επαγγελματικός αθλητισμός, που εκεί μπορεί να τρώνε μακαρονάδες, πίτσες, μέλια, lucozade γιατί αυτά σου δίνουν ενέργεια=επιπλέον θερμίδες. Γιατί αφού κάνουν υπερβολικές καύσεις μέσα στη μέρα για να μη μείνουν 10 κιλά τρώνε παχυντικά φαγητά=που δίνουν "ενέργεια" για να παραμείνουν ίδιοι στα κιλά τους.
από πλευράς θερμίδων ναι σωστά.. αλλά σαν ποιότητα τροφής έχουν μεγάλη διαφορά η ζάχαρη κάνει τον οργανισμό να παράγει λίπος και να γαμάει το μεταβολισμό

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
387
Πόντοι
36
ειναι πολυ ευκολη διαδικασια, τουλαχιστον απ την 365 μεσω της οποιας εκανα εγω...
δεν θελει εγγραφη...
πατας καταθεση μεσω βιβα, βαζεις το ποσο και μετα σου ζηταει τα στοιχεια της καρτας σου (ονοματεπων., αριθμος καρτας, cvc, ημερομ., ενα μειλ και ενα τηλ.) και εισαι κομπλε....πηρε την καταθεση
οπότε δεν χρειάζεται λογαριασμό και registration  στη viva...

ststory

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Like
12
Πόντοι
1
Για σημερα διπλο φενερ και g/g ο ΠΑΟ

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
16
ρε παίδες δεν μπορώ να καταθέσω σε στοιχηματική εταιρία λόγω capital control με πιστωτική...και μου λέει ότι γίνεται με viva...τι να κάνω?

και εγώ πήγα στη στοίχιμαν να βάλω λεφτά από μια κάρτα που ήδη είχα περασμένη. Πάτα τράπεζα ελληνική για να κάνεις κατάθεση, και εκεί που θα σου εμφανιστεί το παραθυράκι με βίβα κατόχους κλπ... πάτα χωρίς σύνδεση (λογαριασμό), κάτι τέτοιο έχει μου το είχαν πει στο τσατ επικοινωνίας.

Ε εκεί περνάς τα στοιχεία της κάρτας σου πχ εγώ έβαλα πειραιώς. και όλα καλά. δεν επιρρέασε το κάπιταλ κοντρόλ κάπου.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
16
Το μελι Ερεικης λενε οτι ειναι πιο ποιοτικο γι αυτο ειναι και δυσευρετο,αληθευει;

Το μέλι αυτό είναι απίστευτα γευστικό. Βγαίνει σε δύο περιόδους μέσα στη χρονιά. Η μία νομίζω την άνοιξη είναι και η πιο γευστική γιατί είναι γλυκιά. Ενώ το φθινόπωρο πικρίζει.

Απλά όποιο μέλι κρυσταλλώνει σημαίνει πως περιέχει πολλή ζάχαρη γιαυτό και κρυσταλλώνει. Τα μέλλια που παραμένουν άθικτα δεν έχουν πολλή ζάχαρη. Το ρείκι είναι σχεδόν μόνιμα κρυσταλλωμένο αλλά πεντανόστιμο !

Δεν είναι σπάνιο..

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.477
Πόντοι
366
το μελι ειναι πολυ καλυτερο, πιο υγιεινο και θρεπτικο απ τη ζαχαρη, δεν τιθεται θεμα...το συνηστουν και οι διατροφολογοι αλλωστε....

στο τσαι ασ πουμε χιλιες φορες μια κουταλιτσα μελι παρα ζαχαρι

τωρα γι αυτα που λεει ο φιλτατος χιτμαν για τις ποσοτητες που πρεπει να φας για απορροφησεις τα απαραιτητα θρεπτικα συστατικα (μεταλλα, ιχνοστοιχια, βιταμινες), δεν το γνωριζω

εγω παιρνω ελατισιο που εχει (θεωρητικα απ οσο ξερω) πιο πολυ σιδερο απ τα αλλα και κανει καλο στο αιμα....
το θεμα ομως ειναι να βρεις καποιον εμπιστο που δεν το νοθευει  

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.477
Πόντοι
366
Για σημερα διπλο φενερ και g/g ο ΠΑΟ
εγω λεω να τον παιξω διπλο τον παο....ειναι καλη η τιμη....
δεν μπορει συνεχεια να χανει απ ομαδες που δεν παιζουν καλυτερα απ αυτον....θελω να πω οτι στο ματς με τη μπριζ ηταν κι ατυχος....οποτε σημερα πιστυω να το χτυπησει και να μην το ρισκαρει να παει τη προκριση στον επαναληπτικο...
τωρα αν δεν μπορει να κερδισει την καμπαλα......ε ειναι για το μπουτσο καβαλα!!!!!

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
387
Πόντοι
36
εγω λεω να τον παιξω διπλο τον παο....ειναι καλη η τιμη....
δεν μπορει συνεχεια να χανει απ ομαδες που δεν παιζουν καλυτερα απ αυτον....θελω να πω οτι στο ματς με τη μπριζ ηταν κι ατυχος....οποτε σημερα πιστυω να το χτυπησει και να μην το ρισκαρει να παει τη προκριση στον επαναληπτικο...
τωρα αν δεν μπορει να κερδισει την καμπαλα......ε ειναι για το μπουτσο καβαλα!!!!!
δεν την ξέρω την καμπάλα αλλά τον παο δεν τον εμπιστεύομαι κόντρα σε καμία ομάδα..οπότε για μένα no bet

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.477
Πόντοι
366
δεν την ξέρω την καμπάλα αλλά τον παο δεν τον εμπιστεύομαι κόντρα σε καμία ομάδα..οπότε για μένα no bet
σιγουρα, το να παιζεις τον παο εχει ρισκο, αλλα λογω αποδοσης θα το κυνηγήσω

το πιο δινατο σας οβερ παιδες....για προτεινετε

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
387
Πόντοι
36
μου αρέσει το δυαράκι της Φενέρ αλλά και η κόντρα στον ΠΑΟΚ

ststory

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Like
12
Πόντοι
1

Ακριβως για αυτο το λογο αλλα και επειδη η Καμπαλα ειναι μια πολυ μετρια ομαδα παω να το κλειδωσω με ενα g/g και μετα ας ερθουν οσο θελουν :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom