Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 318 32,1%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    990

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.624
Πόντοι
506
brighton
bolton
burton

BBB  :boobies: :boobies: :boobies:
:sunglasses:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
τη πρωτη μερα προκριματικών τσαμπονς Λιγκ μονο ασσοι!!

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.708
Πόντοι
606
Καλημερα :)

195=Γουλβς-ΚΠΡ=ΗΜΙ/ΤΕΛ  Χ/1

196=Μπριστολ Σιτι-Λιντς=--2

198=Χαλ-Φουλαμ=Οβερ

200=Ντονκανστερ-Σαουθεντ=4-6 Γκολ

Καρφωτα στον ΟΠΑΠ :)    [move]0,50  Λεπτα :grin:            :priest: :priest: :priest:                                                                                                                                                :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:[/move]

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.762
Πόντοι
5.006
Καλημερα :)

195=Γουλβς-ΚΠΡ=ΗΜΙ/ΤΕΛ   Χ/1

196=Μπριστολ Σιτι-Λιντς=--2

198=Χαλ-Φουλαμ=Οβερ

200=Ντονκανστερ-Σαουθεντ=4-6 Γκολ

Καρφωτα στον ΟΠΑΠ :)     [move]0,50   Λεπτα :grin:             :priest: :priest: :priest:                                                                                                                                                :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:[/move]
καλημερα αδελφε μολις εφαγα μελι αλλο πραγμα...... :rockon: :rockon: :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.708
Πόντοι
606
καλημερα αδελφε μολις εφαγα μελι αλλο πραγμα...... :rockon: :rockon: :)
αδερφε το ανθομελο του απλα τσαλακωνει οταν ο πατερας του ειναι 84 ετων και τρυγαει δουλευει κανονικα με τον γιο που ειναι 51 ετων στα μελισια φαντασου ποσο μερακι το εχουν στην οικογενεια τους ειναι 2 γιοι και ο πατερας 84 εκτος αυτου τον βλεπω καθε μερα με λει τα παντα αλλα το συμαντικοτερο ειναι το αισθητηριο τις γευσης που δοκιμαζοντας το εμεις οι ιδιοι καταλαβενουμε χωρις να μας πει τιποτα ο Μελισοκομος οτι το Μελι του ειναι 1000% γαματο :) Εχω φαει απο πολους παραγωγους  απο μαγαζια που πουλανε απο παραγωγους απο βιολογικα κτλ ολα ειναι παπατζα τριχες κατσαρες :) Και οι παραγωγοι οι ιδιοι πουλανε πετμεζι :grin: :grin: αντι για μελι δεν λεω εχει και καλους παραγωγους ενας απο αυτους ειναι και ο δικος μου :) Ολα φενονται στην γευση-μυρωδια στο ματι στο πως κυλαει το μελι απο το κουταλακι    και βασικα παντου αλλα το σημαντικοτερο ειναι η γευση εκει φαινονται ολα :) :)

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
αδερφε το ανθομελο του απλα τσαλακωνει οταν ο πατερας του ειναι 84 ετων και τρυγαει δουλευει κανονικα με τον γιο που ειναι 51 ετων στα μελισια φαντασου ποσο μερακι το εχουν στην οικογενεια τους ειναι 2 γιοι και ο πατερας 84 εκτος αυτου τον βλεπω καθε μερα με λει τα παντα αλλα το συμαντικοτερο ειναι το αισθητηριο τις γευσης που δοκιμαζοντας το εμεις οι ιδιοι καταλαβενουμε χωρις να μας πει τιποτα ο Μελισοκομος οτι το Μελι του ειναι 1000% γαματο :) Εχω φαει απο πολους παραγωγους  απο μαγαζια που πουλανε απο παραγωγους απο βιολογικα κτλ ολα ειναι παπατζα τριχες κατσαρες :) Και οι παραγωγοι οι ιδιοι πουλανε πετμεζι :grin: :grin: αντι για μελι δεν λεω εχει και καλους παραγωγους ενας απο αυτους ειναι και ο δικος μου :) Ολα φενονται στην γευση-μυρωδια στο ματι στο πως κυλαει το μελι απο το κουταλακι    και βασικα παντου αλλα το σημαντικοτερο ειναι η γευση εκει φαινονται ολα :) :)
καποτε ετρωγα μελι μεχρι που εμαθα οτι πολλοι το νοθευουν .δυστυχως στην ελλαδα πολλοι παραγωγοι ειναι κλεφτες
τι βιολογικα  κ πρασινα αλογα .

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.708
Πόντοι
606
καποτε ετρωγα μελι μεχρι που εμαθα οτι πολλοι το νοθευουν .δυστυχως στην ελλαδα πολλοι παραγωγοι ειναι κλεφτες
τι βιολογικα  κ πρασινα αλογα .
ετσι ακριβως :) ΥΓ.. Με μια πρωτη Ματια για το σουκου που ερχεται Βλεπω τις εξης  ομαδες Γιουβεντους-Ουντινεζε=1(Δεν παιζει ο μαρκιζιο,σαμι κεντιρα,Αν θυμαμαι καλα και ο μορατα :grin:)   Λατσιο-Μπολονια=1 (εδω παιζουν φασιστες με αριστερους αρα η λατσιο θα το χτυπησει :grin:)  ΠΑΟΚ-ΞΑΝΘΗ=1,    βΕΡΟΝΑ-ΡΟΜΑ=2 Μεσογειος forever :grin:  

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
ετσι ακριβως :) ΥΓ.. Με μια πρωτη Ματια για το σουκου που ερχεται Βλεπω τις εξης  ομαδες Γιουβεντους-Ουντινεζε=1(Δεν παιζει ο μαρκιζιο,σαμι κεντιρα,Αν θυμαμαι καλα και ο μορατα :grin:)   Λατσιο-Μπολονια=1 (εδω παιζουν φασιστες με αριστερους αρα η λατσιο θα το χτυπησει :grin:)  ΠΑΟΚ-ΞΑΝΘΗ=1,    βΕΡΟΝΑ-ΡΟΜΑ=2 Μεσογειος forever :grin:  
ευχαριστω για τις προτασεις  ;)

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
16

Καλημέρα σε όλο το παρεάκι. Καιρό είχα να εμφανιστώ εδώ. Μιας και ανοίξατε το θέμα του μελιού να πω και εγώ τα δικά μου.

Είμαι άνθρωπος που μαρέσει πολύ το μέλι. Μέχρι και κυρήθρα παίρνω και τρώω σκέτη !

Αλλά δυστυχώς αυτά που λένε ότι είναι θρεπτικό και άλλα τέτοια, δεν ιχύει. Το μέλι είναι ζάχαρη ! Παχαίνει πιο πολύ και από την ζάχαρη (έχει περισσότερες θερμίδες) και ενώ έχει πάρα πολλά θρεπτικά στυστατικά, είναι σε τόσο χαμηλές ποσότητες, που θα πρέπει να καταναλώσει κάποιος ένα βάζο για να πούμε ότι πήρα αξιόλογης ποσότητας θρεπτικά συστατικά.

Σε κουβέντες ιατρών που χαρακτίριζαν το μέλι ζάχαρη, στην ερώτηση γιατί το παρουσιάζουν τότε οι μελισσοκόμοι σαν κάτι θρεπτικό, οι γιατροί απαντούσαν.... "και αυτοί κλέφτες θα γίνουν?"

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Καλημέρα σε όλο το παρεάκι. Καιρό είχα να εμφανιστώ εδώ. Μιας και ανοίξατε το θέμα του μελιού να πω και εγώ τα δικά μου.

Είμαι άνθρωπος που μαρέσει πολύ το μέλι. Μέχρι και κυρήθρα παίρνω και τρώω σκέτη !

Αλλά δυστυχώς αυτά που λένε ότι είναι θρεπτικό και άλλα τέτοια, δεν ιχύει. Το μέλι είναι ζάχαρη ! Παχαίνει πιο πολύ και από την ζάχαρη (έχει περισσότερες θερμίδες) και ενώ έχει πάρα πολλά θρεπτικά στυστατικά, είναι σε τόσο χαμηλές ποσότητες, που θα πρέπει να καταναλώσει κάποιος ένα βάζο για να πούμε ότι πήρα αξιόλογης ποσότητας θρεπτικά συστατικά.

Σε κουβέντες ιατρών που χαρακτίριζαν το μέλι ζάχαρη, στην ερώτηση γιατί το παρουσιάζουν τότε οι μελισσοκόμοι σαν κάτι θρεπτικό, οι γιατροί απαντούσαν.... "και αυτοί κλέφτες θα γίνουν?"
κ γω το εχω ακουσει αυτο . κατα λεξη μου εχουν πει το  μελι ειναι καλο για τις μελισσες  οχι για τον ανθρωπο
τωρα τι να πιστεψει κανεις ....
καλως ηρθες

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
387
Πόντοι
36

το μέλι δεν έχει καμία σχέση με τη ζάχαρη που είναι σκέτο δηλητήριο...μπορεί όντως να μην είναι τόσο ωφέλιμο όσο λένε..αλλά δεν έχει σχέση

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
387
Πόντοι
36
ρε παίδες δεν μπορώ να καταθέσω σε στοιχηματική εταιρία λόγω capital control με πιστωτική...και μου λέει ότι γίνεται με viva...τι να κάνω?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom