redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
και εσυ κουβαδιαζεσαι τυπε τωρα τελευταια :S
Λίβερπουλ no goal
Μέτς under
![Καπέλο :hi: :hi:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/hi.gif)
και εσυ κουβαδιαζεσαι τυπε τωρα τελευταια :S
Λίβερπουλ no goal
Μέτς under
τι αποδοση δινανε τυπε μου
brighton
bolton
burton
BBB![]()
![]()
![]()
TαμείοΑστάνα under
Μπάτε under
Σπόρτινγκ 2-3 goal
Σημερα βλεπω πολυ τον ασσο της Μπατε. Βλεπω και το under του ΑΠΟΕΛ αλλα στο 1.45 δεν παιζεται για κανενα λογο.
καλημερα αδελφε μολις εφαγα μελι αλλο πραγμα......Καλημερα
195=Γουλβς-ΚΠΡ=ΗΜΙ/ΤΕΛ Χ/1
196=Μπριστολ Σιτι-Λιντς=--2
198=Χαλ-Φουλαμ=Οβερ
200=Ντονκανστερ-Σαουθεντ=4-6 Γκολ
Καρφωτα στον ΟΠΑΠ[move]0,50 Λεπτα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/move]
αδερφε το ανθομελο του απλα τσαλακωνει οταν ο πατερας του ειναι 84 ετων και τρυγαει δουλευει κανονικα με τον γιο που ειναι 51 ετων στα μελισια φαντασου ποσο μερακι το εχουν στην οικογενεια τους ειναι 2 γιοι και ο πατερας 84 εκτος αυτου τον βλεπω καθε μερα με λει τα παντα αλλα το συμαντικοτερο ειναι το αισθητηριο τις γευσης που δοκιμαζοντας το εμεις οι ιδιοι καταλαβενουμε χωρις να μας πει τιποτα ο Μελισοκομος οτι το Μελι του ειναι 1000% γαματοκαλημερα αδελφε μολις εφαγα μελι αλλο πραγμα......![]()
![]()
![]()
καποτε ετρωγα μελι μεχρι που εμαθα οτι πολλοι το νοθευουν .δυστυχως στην ελλαδα πολλοι παραγωγοι ειναι κλεφτεςαδερφε το ανθομελο του απλα τσαλακωνει οταν ο πατερας του ειναι 84 ετων και τρυγαει δουλευει κανονικα με τον γιο που ειναι 51 ετων στα μελισια φαντασου ποσο μερακι το εχουν στην οικογενεια τους ειναι 2 γιοι και ο πατερας 84 εκτος αυτου τον βλεπω καθε μερα με λει τα παντα αλλα το συμαντικοτερο ειναι το αισθητηριο τις γευσης που δοκιμαζοντας το εμεις οι ιδιοι καταλαβενουμε χωρις να μας πει τιποτα ο Μελισοκομος οτι το Μελι του ειναι 1000% γαματοΕχω φαει απο πολους παραγωγους απο μαγαζια που πουλανε απο παραγωγους απο βιολογικα κτλ ολα ειναι παπατζα τριχες κατσαρες
Και οι παραγωγοι οι ιδιοι πουλανε πετμεζι
![]()
αντι για μελι δεν λεω εχει και καλους παραγωγους ενας απο αυτους ειναι και ο δικος μου
Ολα φενονται στην γευση-μυρωδια στο ματι στο πως κυλαει το μελι απο το κουταλακι και βασικα παντου αλλα το σημαντικοτερο ειναι η γευση εκει φαινονται ολα
![]()
![]()
ετσι ακριβωςκαποτε ετρωγα μελι μεχρι που εμαθα οτι πολλοι το νοθευουν .δυστυχως στην ελλαδα πολλοι παραγωγοι ειναι κλεφτες
τι βιολογικα κ πρασινα αλογα .
ευχαριστω για τις προτασεις ;)ετσι ακριβωςΥΓ.. Με μια πρωτη Ματια για το σουκου που ερχεται Βλεπω τις εξης ομαδες Γιουβεντους-Ουντινεζε=1(Δεν παιζει ο μαρκιζιο,σαμι κεντιρα,Αν θυμαμαι καλα και ο μορατα
) Λατσιο-Μπολονια=1 (εδω παιζουν φασιστες με αριστερους αρα η λατσιο θα το χτυπησει
) ΠΑΟΚ-ΞΑΝΘΗ=1, βΕΡΟΝΑ-ΡΟΜΑ=2 Μεσογειος forever
![]()
αδερφε το ανθομελο του απλα τσαλακωνει οταν ο πατερας του ειναι 84 ετων και τρυγαει δουλευει κανονικα με τον γιο που ειναι 51 ετων στα μελισια φαντασου ποσο μερακι το εχουν στην οικογενεια τους ειναι 2 γιοι και ο πατερας 84 εκτος αυτου τον βλεπω καθε μερα με λει τα παντα αλλα το συμαντικοτερο ειναι το αισθητηριο τις γευσης που δοκιμαζοντας το εμεις οι ιδιοι καταλαβενουμε χωρις να μας πει τιποτα ο Μελισοκομος οτι το Μελι του ειναι 1000% γαματοΕχω φαει απο πολους παραγωγους απο μαγαζια που πουλανε απο παραγωγους απο βιολογικα κτλ ολα ειναι παπατζα τριχες κατσαρες
Και οι παραγωγοι οι ιδιοι πουλανε πετμεζι
![]()
αντι για μελι δεν λεω εχει και καλους παραγωγους ενας απο αυτους ειναι και ο δικος μου
Ολα φενονται στην γευση-μυρωδια στο ματι στο πως κυλαει το μελι απο το κουταλακι και βασικα παντου αλλα το σημαντικοτερο ειναι η γευση εκει φαινονται ολα
![]()
![]()
κ γω το εχω ακουσει αυτο . κατα λεξη μου εχουν πει το μελι ειναι καλο για τις μελισσες οχι για τον ανθρωποΚαλημέρα σε όλο το παρεάκι. Καιρό είχα να εμφανιστώ εδώ. Μιας και ανοίξατε το θέμα του μελιού να πω και εγώ τα δικά μου.
Είμαι άνθρωπος που μαρέσει πολύ το μέλι. Μέχρι και κυρήθρα παίρνω και τρώω σκέτη !
Αλλά δυστυχώς αυτά που λένε ότι είναι θρεπτικό και άλλα τέτοια, δεν ιχύει. Το μέλι είναι ζάχαρη ! Παχαίνει πιο πολύ και από την ζάχαρη (έχει περισσότερες θερμίδες) και ενώ έχει πάρα πολλά θρεπτικά στυστατικά, είναι σε τόσο χαμηλές ποσότητες, που θα πρέπει να καταναλώσει κάποιος ένα βάζο για να πούμε ότι πήρα αξιόλογης ποσότητας θρεπτικά συστατικά.
Σε κουβέντες ιατρών που χαρακτίριζαν το μέλι ζάχαρη, στην ερώτηση γιατί το παρουσιάζουν τότε οι μελισσοκόμοι σαν κάτι θρεπτικό, οι γιατροί απαντούσαν.... "και αυτοί κλέφτες θα γίνουν?"
το μέλι δεν έχει καμία σχέση με τη ζάχαρη που είναι σκέτο δηλητήριο...μπορεί όντως να μην είναι τόσο ωφέλιμο όσο λένε..αλλά δεν έχει σχέσηΚαλημέρα σε όλο το παρεάκι. Καιρό είχα να εμφανιστώ εδώ. Μιας και ανοίξατε το θέμα του μελιού να πω και εγώ τα δικά μου.
Είμαι άνθρωπος που μαρέσει πολύ το μέλι. Μέχρι και κυρήθρα παίρνω και τρώω σκέτη !
Αλλά δυστυχώς αυτά που λένε ότι είναι θρεπτικό και άλλα τέτοια, δεν ιχύει. Το μέλι είναι ζάχαρη ! Παχαίνει πιο πολύ και από την ζάχαρη (έχει περισσότερες θερμίδες) και ενώ έχει πάρα πολλά θρεπτικά στυστατικά, είναι σε τόσο χαμηλές ποσότητες, που θα πρέπει να καταναλώσει κάποιος ένα βάζο για να πούμε ότι πήρα αξιόλογης ποσότητας θρεπτικά συστατικά.
Σε κουβέντες ιατρών που χαρακτίριζαν το μέλι ζάχαρη, στην ερώτηση γιατί το παρουσιάζουν τότε οι μελισσοκόμοι σαν κάτι θρεπτικό, οι γιατροί απαντούσαν.... "και αυτοί κλέφτες θα γίνουν?"