Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 318 32,1%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    990

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.708
Πόντοι
606
Φιλε Χρηστο δεν παιζεις 365?? ...ποσο καιρο ειχες να παιξεις και ποσα λεφτα ειχες στην 365 και σου εδωσαν τετοιο μπονους???
καλησπερα :) λιγο πριν τα καπιταλ κοντρολ ειχα κανει αναλυψη :) και ειχα αφησει μεσα 50 ευρω οπου και τα ξοδεψα παιζοντας 1-1 τα ευρω σε οτι να ναι :) Στον λογαριασμο μου παιζουν και φιλοι μου γνωστοι κτλ :) δηλαδη αν παιξω πχ 10 ευρω θα παιξουν οι φιλοι μου πχ 100 :). Τωρα οσον αφορα το μπονους αυτο το εχω δει και σε αλους παιχτες στην βετ365 που το πηραν  και δεν επαιζαν τα λεφτα που επαιζα εγω + τους φιλους μου :grin: Με πολυ μικροτερα ποσα το πηραν και αυτοι μαλιστα σε μερικους εχουν στειλει  και γραμμα μαλλον για να το κατανοησουν πιο καλα γιατι ειναι και λιγοτερο εμπειροι :grin:  :) Πιστευω αυτο το μπονους εχει να κανει με αυτους που παιζουν τακτικα και οχι με τα ποσα που παιζουν :)  Λογο και τον φιλων μου παιζω τακτικα στην βετ365 οποτε ειναι ενας παραγοντας για να με στειλουν αυτο το μπονους :) Εχω να παιξω στην βετ365 κανα μηνα περιπου μετα τα capital control οταν και με τελειωσε το 50αρικο που ειχα αφησει μεσα. Απο εκει και περα παραγγειλα την καρτα τις money Safe που λογο μεγαλης ζητησης κανει 1 μηνα για να ερθει και ακομα δεν την παρελαβα :grin: :grin: :grin: Βασικα ετσι οπως παιζω με τα γκολ μονο στο ιντερνετ με αρεσει να παιζω οποτε υπομονη μεχρι να ερθει η money safe :)

ststory

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Like
12
Πόντοι
1
καλησπερα :) λιγο πριν τα καπιταλ κοντρολ ειχα κανει αναλυψη :) και ειχα αφησει μεσα 50 ευρω οπου και τα ξοδεψα παιζοντας 1-1 τα ευρω σε οτι να ναι :) Στον λογαριασμο μου παιζουν και φιλοι μου γνωστοι κτλ :) δηλαδη αν παιξω πχ 10 ευρω θα παιξουν οι φιλοι μου πχ 100 :). Τωρα οσον αφορα το μπονους αυτο το εχω δει και σε αλους παιχτες στην βετ365 που το πηραν   και δεν επαιζαν τα λεφτα που επαιζα εγω + τους φιλους μου :grin: Με πολυ μικροτερα ποσα το πηραν και αυτοι μαλιστα σε μερικους εχουν στειλει  και γραμμα μαλλον για να το κατανοησουν πιο καλα γιατι ειναι και λιγοτερο εμπειροι :grin:   :) Πιστευω αυτο το μπονους εχει να κανει με αυτους που παιζουν τακτικα και οχι με τα ποσα που παιζουν :)   Λογο και τον φιλων μου παιζω τακτικα στην βετ365 οποτε ειναι ενας παραγοντας για να με στειλουν αυτο το μπονους :) Εχω να παιξω στην βετ365 κανα μηνα περιπου μετα τα capital control οταν και με τελειωσε το 50αρικο που ειχα αφησει μεσα. Απο εκει και περα παραγγειλα την καρτα τις money Safe που λογο μεγαλης ζητησης κανει 1 μηνα για να ερθει και ακομα δεν την παρελαβα :grin: :grin: :grin: Βασικα ετσι οπως παιζω με τα γκολ μονο στο ιντερνετ με αρεσει να παιζω οποτε υπομονη μεχρι να ερθει η money safe :)

Δεν υπαρχει λογος να περιμενεις money safe. Μπορεις ευκολα και με viva wallet να κανεις καταθεση

ntinosspa14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2014
Κριτικές
18
Like
782
Πόντοι
326
καλησπερα :) λιγο πριν τα καπιταλ κοντρολ ειχα κανει αναλυψη :) και ειχα αφησει μεσα 50 ευρω οπου και τα ξοδεψα παιζοντας 1-1 τα ευρω σε οτι να ναι :) Στον λογαριασμο μου παιζουν και φιλοι μου γνωστοι κτλ :) δηλαδη αν παιξω πχ 10 ευρω θα παιξουν οι φιλοι μου πχ 100 :). Τωρα οσον αφορα το μπονους αυτο το εχω δει και σε αλους παιχτες στην βετ365 που το πηραν   και δεν επαιζαν τα λεφτα που επαιζα εγω + τους φιλους μου :grin: Με πολυ μικροτερα ποσα το πηραν και αυτοι μαλιστα σε μερικους εχουν στειλει  και γραμμα μαλλον για να το κατανοησουν πιο καλα γιατι ειναι και λιγοτερο εμπειροι :grin:   :) Πιστευω αυτο το μπονους εχει να κανει με αυτους που παιζουν τακτικα και οχι με τα ποσα που παιζουν :)   Λογο και τον φιλων μου παιζω τακτικα στην βετ365 οποτε ειναι ενας παραγοντας για να με στειλουν αυτο το μπονους :) Εχω να παιξω στην βετ365 κανα μηνα περιπου μετα τα capital control οταν και με τελειωσε το 50αρικο που ειχα αφησει μεσα. Απο εκει και περα παραγγειλα την καρτα τις money Safe που λογο μεγαλης ζητησης κανει 1 μηνα για να ερθει και ακομα δεν την παρελαβα :grin: :grin: :grin: Βασικα ετσι οπως παιζω με τα γκολ μονο στο ιντερνετ με αρεσει να παιζω οποτε υπομονη μεχρι να ερθει η money safe :)
Εγω οταν τελειωσει ο τελικος Τσου Λου εκανα μια αναληψη 400 ευρω και αφησα ενα 20ρικο.Αυτο εγινε 2ευρω και μετα τιποτα με τα καπιταλ κοντρολ δεν επαιζα καν και γενικα στοιχημα δεν παιζω απο μεσα ιουνιου ως αρχες αυγουστου (ελαχιστα στοιχηματα με ενα ταλιρο μαχ μπετ) τωρα παιζω 365 εκανα καταθεση την Πεμπτη στοιχημαν και οπαπ συστημα με σκορ....

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.708
Πόντοι
606
Εγω οταν τελειωσει ο τελικος Τσου Λου εκανα μια αναληψη 400 ευρω και αφησα ενα 20ρικο.Αυτο εγινε 2ευρω και μετα τιποτα με τα καπιταλ κοντρολ δεν επαιζα καν και γενικα στοιχημα δεν παιζω απο μεσα ιουνιου ως αρχες αυγουστου (ελαχιστα στοιχηματα με ενα ταλιρο μαχ μπετ) τωρα παιζω 365 εκανα καταθεση την Πεμπτη στοιχημαν και οπαπ συστημα με σκορ....
να βρεις μονο σου τον τροπο :) :) που να μπορεις να πηγαινεις πιο συχνα ταμειο και αυτον τον τροπο να ακολουθησεις :) :) :) :) Πχ προσωπικα ειδα οτι αυτο που μπορει να με παει ταμειο πιο συχνα οταν εχω το μυαλο μου στην θεση του :grin: Ειναι το να μπει το γκολ οπουδηποτε δεν με ενδιαφερει ποιος θα το βαλει η θα το φαει απλα να μπει η να μπουν :grin: Φυσικα γιαυτο χρειαζεται μελετη και σκεψη των στατιστικων αν το κανουμε χωρις σκεψη και μελετη δεν γλιτωνουμε  μαζι με εγκρατεια υπομονη παντα :) :) :) Αυτος ο τροπος παιχνιδιου μαρεσει ειναι δυσκολος και ευκολος ταυτοχρονα αλλα δεν ειναι στην τυχη αλλα και μπορει να γινει στην τυχη βαση εμπειριας :) αλλα και παλι σκετη εμεπιρια η σκετη σκεψη δεν φτανει θελει και τα 2 :) Παιξε αυτο που θα βρεις να πηγαινεις ταμειο πιο συχνα  :) σιγιου λετερ εβριθινγ ας δω μια ταινια στο ιντερνετ τζαμπα :) αντου ταλερ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: 

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
καλη αρχη!  :boobies:

δε σε ακολουθησα, με πιασαν τα εμμονικα (στοιχηματικα) μου χθες....ντε και καλα λες και ηθελα να κουβαδιαστω  :headbang:
αυτος ο αγγελος ειναι το κατι αλλο  :grin:
και γω κανω καλες προβλεψεις αλλα δεν τον πιανω με τιποτε  :cheesy:

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Καταθέστε Τώρα και Απολαύστε ένα Μπόνους Κατάθεσης!
Εστάλη13/08/2015 18:07ΑναφοράWMS0502762768
Γεια σας Xristaras

Δεν σας έχουμε δει τελευταία στην bet365.gr και θα θέλαμε να επιστρέψετε. Όπως πάντα έχουμε διαθέσιμες προσφορές και θα θέλαμε να σας προσφέρουμε ένα €100 μπόνους.

Υπάρχει συναρπαστική αθλητική κίνηση αυτό το σαββατοκύριακο καθώς η Μπουντεσλίγκα εξελίσσεται με τον αγώνα Μπάγερν ν Αμβούργο την Παρασκευή, συν ο αγώνας Μαν. Σίτι ν Τσέλσι για την Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ την Κυριακή οπότε, γιατί να μην πάρετε αυτή την ευκαιρία για να αποκτήσετε το Μπόνους Κατάθεσής σας;

Απλά κάντε μια κατάθεση των €10 ή περισσότερων και θα δικαιούστε ένα 100% μπόνους έως και ένα μέγιστο €100. Για να αποκτήσετε το μπόνους σας, μεταβείτε στις Υπηρεσίες, κάντε κλικ στα Μέλη, επιλέξτε Προσφορές και μετά Εισαγωγή Κωδικού Προσφοράς και εισάγετε τον κωδικό προσφοράς που τελειώνει σε  :grin: και σας έχουμε στείλει μέσω email. Για να στοιχηματίσετε με το μπόνους, απλά παίξτε το ποσό της κατάθεσής σας μια φορά σε αθλήματα και αγορές της επιλογής σας. Παρακαλούμε σημειώστε ότι πρέπει να έχετε διευθετημένα στοιχήματα αξίας ίσης με τρεις φορές την κατάθεσή σας και το μπόνους προτού να κάνετε μία ανάληψη.

Το email που έχει καταχωρηθεί στο λογαριασμό σας είναι  :grin: Αν επιθυμείτε να αλλάξετε το email σας κάντε κλικ εδώ.

Αν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια σχετικά με αυτό ή όποιο άλλο θέμα, παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Η ομάδα μας είναι διαθέσιμη 24 ώρες την ημέρα μέσω Ζωντανή Συνομιλία, email ή στο Δωρεάν Τηλέφωνο +800 44 144 359, ή εναλλακτικά τηλεφωνήστε στο +44 1782 684633 και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Η Ομάδα της bet365

Ισχύουν οι όροι και προϋποθέσεις.

Η bet365 υποστηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό, λεπτομέρειες στο .

φιλε χρισταρας σε αγαπαει ο μπουκ σου!αυτο για εναν κουμαρτζη σαν κ σενα δεν ειναι καλο  :grin:
τεσπα παρτους τα ολα  :2funny:

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
ρε παίδες μήπως με τις σημερινές αλλαγές στο capital control επιτραπεί η χρήση κάρτας για να φορτώσω λογαριασμό σε στοιχηματική εταιρία πχ bet365?
οχι παιδι γιατι ισχυει μονο σε ειδικη περιπτωση
δες εδω τα τελευταα  μηνυματα

φιλος προσπαθησε να στειλει εξω λεφτα μουφα
σε καθε περιπτωση ρωτα τον μπουκ

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.762
Πόντοι
5.006
Εμφανίζονται αποτελέσματα 1 εώς 1
BET: 82118727  18/08/2015, 14:57    Στοιχεία
Αστάνα @ 2.20
Λεβερκούζεν @ 2.68
Μπάτε @ 2.17
Σπόρτινγκ Λισ. @ 1.97  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

ntinosspa14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2014
Κριτικές
18
Like
782
Πόντοι
326
Εμφανίζονται αποτελέσματα 1 εώς 1
BET: 82118727   18/08/2015, 14:57    Στοιχεία
Αστάνα @ 2.20
Λεβερκούζεν @ 2.68
Μπάτε @ 2.17
Σπόρτινγκ Λισ. @ 1.97  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

ωραιο βεβαια σπορτινγκ και λεβερκουζεν εχουν και χ ...μακαρι να πας ταμειο αλλα μην παιζεις 4αδες παρολι

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.762
Πόντοι
5.006
τυπε μου μεχρι στιγμης η Γαλλια μας παει γαμιωντας φετος  :S
σιγα σιγα θα επανελθουμε αδελφε θελει σωστη προσεγγιση...ειναι και δυσκολοι καιροι....ψυχραιμια και εγω προχθες με τη βραζιλια πηρα μπρος... :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom