Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 318 32,1%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    990

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
καλησπερα :)

209=Σελτικ-Ρος Καουντι=1  

2000  ευρω στον ΟΠΑΠ   200 ευρω κερδος :) για το βραδυ να πιουμε κανα ποτακι στο κιριλε

ΥΓ.. οΠΟΙΟς ΜΕ ΒΡΕΙ ΜΟΝΕΥΣΑΦΕ ΚΑΡΤΑ ΤΩΝ 10 ΕΥΡΩ  :)ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ  10 ΕΥΡΩ
φιλε σου το κανω κ τσαμπα μονο να βρω κ για μενα . απο αυριο αρχιζω το κυνηγι του θυσαυρου σορυ ηθελα να πω μανεισειφ
θα σου προτεινα αν θες βεβαια να τηλ στην εταιρια να σου πουνε καποια σημεια  που το ποιο πιθανο θα βρεις . βεβαια εχει ταλαιπωρια αλλα ισως υπαρχει κατι σχετικα κοντα σου 
τωρα θα διαβασω την απαντηση σου τν προχθεσινη  :hi:
ευχομαι καλη στοιχηματοχρονια σε σενα!

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
για σου νικ γκαυλιαρη :grin:  ΥΓ.. τΩΡΑ Που εχω τον κωδικο τις maneysafe μπορω να τον περασω στην βετ365 απευθειας η να τον στειλω μεσο του σαιτ της που τον ζηταει για να βγαλεις καρτα :think: Οποιος ξερει ας το ξερασει  :grin: :grin: :grin::grin:
χαιρομαι που βρηκες καρτα . πρεπει να τον περασεις στην καρτα κ το κανεις απο το σαιτ της μανεισειφ
μετα εισαι οκ . γκαβλιαρης εγω ?με κανεις να ντρεπομαι  :2funny:

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Πηρα τηλ στην moneysafe απο το τις 9,30 το πρωι τις δευτερας μεχρι τις 7 το απογευμα εξυπηρετουν και το σαββατο μεχρι τις 3 το απογευμα οποτε απο δευτερα :grin: Αχ fουτανα live :grin:
αν θες το κανουμε μαζι τωρα . σε καθοδηγω καθολου δυσκολο
εχεις ενεργοποιησει την καρτα ?

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.707
Πόντοι
606
αν θες το κανουμε μαζι τωρα . σε καθοδηγω καθολου δυσκολο
εχεις ενεργοποιησει την καρτα ?
ελα νικ ο καθε ανδρας πρεπει να ειναι γκαυλιαρης αδερφε :) Τωρα οσο για την καρτα ty θα την κανω αυριο :) σημερα βαριεμε αν ειναι να ερθει σε 1 μηνα ποιος ο λογος να βιαστουμε η υπομονη ειναι αρετη :) ΥΓ.. Νικ στο μερος που ειμαι δεν υπαρχει moneysafe καρτα ουτε σε καρτ ποσταλ και στα χωρια που ρωτησα τριγυρω δεν εχει :) Οποτε σε 1 μηνα που θα εχω την καρτα τοτε θα εχουμε και καποιο πολυ μικρο  δειγμα  απο τις πρωτες αγωνιστικες των πρωταθληματων  :) Υγεια πρωτα ο θεος και ολα θα γινουν :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.707
Πόντοι
606

217=Φορτουνα Ντισελντοφ-Παντερμπον=2

218=Χαρτς-Σεντ Τζονσον=1

320=Λοκομοτιβ Μοσχας-Ντιναμο Μοσχας=Χ

328=Λοκερεν-Σαρλελουα=Χ

334=Νορκεπινγκ-Αικ Στοκχολμης=Χ

Καρφωτα στον ΟΠΑΠ :grin:      [move]0,50 Λεπτα  :grin:                                                                                                                :priest:                                                            :grin:[/move]

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
ελα νικ ο καθε ανδρας πρεπει να ειναι γκαυλιαρης αδερφε :) Τωρα οσο για την καρτα ty θα την κανω αυριο :) σημερα βαριεμε αν ειναι να ερθει σε 1 μηνα ποιος ο λογος να βιαστουμε η υπομονη ειναι αρετη :) ΥΓ.. Νικ στο μερος που ειμαι δεν υπαρχει moneysafe καρτα ουτε σε καρτ ποσταλ και στα χωρια που ρωτησα τριγυρω δεν εχει :) Οποτε σε 1 μηνα που θα εχω την καρτα τοτε θα εχουμε και καποιο πολυ μικρο  δειγμα  απο τις πρωτες αγωνιστικες των πρωταθληματων  :) Υγεια πρωτα ο θεος και ολα θα γινουν :)
οκ φιλε . 

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.707
Πόντοι
606
:grin:  :grin: :grin: :grin: :grin: Πρεπει να εφαρμοσουμε οτι το φασουλι το φασουλι γεμιζει το σακουλι :) Τα λιγα γινονται πολλα και τα πολλα λιγα ;) :grin: :grin: :grin: :grin: Οποτε με την 10ευρη καρτα πρεπει να μην σκεφτομαστε πως θα βρουμε αλλες καρτες αλλα πως αυτη η καρτα  θα αυγατισει :grin: :grin:  :)ΥΓ :grin: :grin: :grin: Ας ακουσουμε τον κιταρο να παιζει το φλαουτο του  :grin:

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
:grin:  :grin: :grin: :grin: :grin: Πρεπει να εφαρμοσουμε οτι το φασουλι το φασουλι γεμιζει το σακουλι :) Τα λιγα γινονται πολλα και τα πολλα λιγα ;) :grin: :grin: :grin: :grin: Οποτε με την 10ευρη καρτα πρεπει να μην σκεφτομαστε πως θα βρουμε αλλες καρτες αλλα πως αυτη η καρτα  θα αυγατισει :grin: :grin:  :)ΥΓ :grin: :grin: :grin: Ας ακουσουμε τον κιταρο να παιζει το φλαουτο του  :grin:
τον ξερω τον κιταρο ωραιος

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.688
Πόντοι
5.006
Τετράδα
Ιντερνασιονάλ - Αποτέλεσμα (90 λεπτά)
Ιντερνασιονάλ - Τσαπεκοένσε
@ 1.65
Φλαμένγκο - Αποτέλεσμα (90 λεπτά)
Φλαμένγκο - Σάντος
@ 1.909
Σαν Μάρκος - Αποτέλεσμα (90 λεπτά)
Σαν Μάρκος - Ικίκε
@ 2.15
Σπορτ Ρεσίφε - Αποτέλεσμα (90 λεπτά)
Σπορτ Ρεσίφε - Κρουζέιρο
@ 2.25
Τετράδα  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16

217=Φορτουνα Ντισελντοφ-Παντερμπον=2

218=Χαρτς-Σεντ Τζονσον=1

320=Λοκομοτιβ Μοσχας-Ντιναμο Μοσχας=Χ

328=Λοκερεν-Σαρλελουα=Χ

334=Νορκεπινγκ-Αικ Στοκχολμης=Χ

Καρφωτα στον ΟΠΑΠ :grin:       [move]0,50 Λεπτα  :grin:                                                                                                                :priest:                                                             :grin:[/move]

Φιλαράκο σου είμαι υπόχρεος. Έπαιξα 6 στήλες από 1 ευρώ τη στήλη (και τα 5 μία στήλη και να χάσω από ένα πέντε στήλες) και έκατσε. Καθαρό κέρδος 55 ευρά. Ένα στήσιμο στην τράπεζα με τα κάπιταλ.
Να είσαι καλά.
(και άλλα τέτοια)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.707
Πόντοι
606
καλησπερα :) ntany τιπ πιστεψες τον εαυτο σου καλοφαγωτα :)  γιατι εγω τα επαιξα καρφωτα οποτε τα  εχασα  :grin: ολοι εδω μεσα προσπαθουμε βασικα μας αρεσει το στοιχημα(και το κερδος φυσικα) :) ολα τα παιδια που παιζουν εδω ειναι καλοι παιχτες :) ειναι και αλλοι που στραβωμουτσουνιασαν :) και δεν γραφουν αλλο :) υγεια να εχει ολος ο κοσμος ολα τα αλλα ερχονται :grin: ΥΓ.. Αντζελο κατα τις 10 το πρωι θα στειλω  το πακετζ :) λεω να τα στειλω με κουριερ acs γιατι με την γενικη ταχυδρομικη σε καναν μανουρες κτλ :) :) :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.688
Πόντοι
5.006
καλησπερα :) ntany τιπ πιστεψες τον εαυτο σου καλοφαγωτα :)  γιατι εγω τα επαιξα καρφωτα οποτε τα  εχασα  :grin: ολοι εδω μεσα προσπαθουμε βασικα μας αρεσει το στοιχημα(και το κερδος φυσικα) :) ολα τα παιδια που παιζουν εδω ειναι καλοι παιχτες :) ειναι και αλλοι που στραβωμουτσουνιασαν :) και δεν γραφουν αλλο :) υγεια να εχει ολος ο κοσμος ολα τα αλλα ερχονται :grin: ΥΓ.. Αντζελο κατα τις 10 το πρωι θα στειλω  το πακετζ :) λεω να τα στειλω με κουριερ acs γιατι με την γενικη ταχυδρομικη σε καναν μανουρες κτλ :) :) :grin:
ναι η καργιολες ολοκληρη ταλαιπωρια...ευχαριστώ πολύ αδελφέ..όταν είναι πες μου να σου Στέλνω πράμα φουλ κάρτες... :grin: :cheesy: σου Στέλνω πμ...

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.707
Πόντοι
606
ναι η καργιολες ολοκληρη ταλαιπωρια...ευχαριστώ πολύ αδελφέ..όταν είναι πες μου να σου Στέλνω πράμα φουλ κάρτες... :grin: :cheesy: σου Στέλνω πμ...
το χωριο μου ειναι κιριλε εχει και ταχυδρομια και acs και γενικη και τις γιαγιας του το φουτσι :grin: Μην αγχωνεσε μην στειλεις τιπ αλλο :) Ετσι και αλλιως 1 μηνα θα περιμενω για να παιξω την καρτα αφου πρεπει να με στειλει η moneysafe την καρτα τις για να φωρτωσω το 10αρικο :) αλλα ειμαι αποφασισμενος να την κανω 100 ευρω  :) να την αυγατισω :) Αν σε στειλω το μελι με το ταχυδρομιο θα το παρεις τα χριστουγεννα :cheesy: :cheesy:  Παραγγειλα ομεγα 3 την παρασκευη και με ηρθαν την αλλη πεμπτη :) δημοσιο forever μαλλον η εταιρια τα εστειλε με το ταχυδρομιο δεν φτανει που με πιασαν τον γκολο με τα ωμεγα 3 που στην ιταλια εχουν το 1 τριτο τις τιμης στην ελλαδα με χρεωσαν και τα ταχυδρομικα εξοδα του ταχυδρομιου οι κουβαρντακηδες και ηρθαν μετα απο μια εβδομαδα :) Με γενικη ταχυδρομικη που παραγγελνω σε μια μερα ερχονται :grin: Με acs αδερφε :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.707
Πόντοι
606
καλημερα συντροφια  :)

Αντζελο μολις εστειλα το μελι :) ειναι ολα πληρωμενα με την ACS :grin:  Μην σε παρουν κανα φραγκο καταλαθος :grin: Ριγανη δεν εβαλα γιατι βαριομουν εξθαλου η ριγανη στην ελλαδα ειναι παντου ιδια τι αγρια τι ημερη :)

Παω παλι χωραφι :grin: :grin: :grin: :grin: μας εφαγε η αγροτια φουτανα κοινωνια  :grin: :grin: :grin:

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
τα ιδια εκανε κ σε μενα η γενικη . η ακς καλυτερη ειναι

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
αντζελο οντως υπαρχουν αυτες οι μανεισειφ βρε ? :cheesy:
τις ακουω αλλα δε τις βλεπω  :think:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.707
Πόντοι
606
Congratulations, your order has been successful.

Please write your order number juventus :grin: for any reference needed.
For further assistance please contact us at:
+30 211 850 5500 and press option 0.
Contact hours are:
Monday – Friday 9:30 am – 7:00 pm (GMT +2) [move]ΥΓ.. Γροθια στο κατεστημενο  :grin: :grin:[/move]

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Congratulations, your order has been successful.

Please write your order number juventus :grin: for any reference needed.
For further assistance please contact us at:
+30 211 850 5500 and press option 0.
Contact hours are:
Monday – Friday 9:30 am – 7:00 pm (GMT +2) [move]ΥΓ.. Γροθια στο κατεστημενο  :grin: :grin:[/move]
φτιαξου συντονισου πες οχι στο κατεστημενο  :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom