Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 318 32,1%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    990

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.707
Πόντοι
606
καλησπερα :)

198=Νυρεμβεργη-Χαιντενχαιμ=---2

200=Ερυθρος Αστερας 93-Κρετειγ=--2

201=Κλερμον-Σοσο=-Χ-

202=μΠΟΥΡΓΚ πΕΡΟΝΑΖ-χΑΒΡΗ=-Χ-

203=νΙΜ-Εβιαν=-Χ-

κΑΡΦΩΤΑ Στον ΟΠΑΠ :)      1,50 ΕΥΡΩ :grin: :grin: :grin:             

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
καλησπερα :) Πηγα στο περιπτερο που ελεγε το σαιτ τις μονευσειφ οτι χει καρτες. Δοκιμασε να μου βγαλει αλλα δεν μπορουσε :) το μηχανημα αν προσεξα ηταν νορμαλ. Μετα πηγα και σε ενα μαγαζι που ειχε τα παντα παλια paysafe εκει πληρωνεις δεη cyta μιτα πιτα και αυτο το μαγαζι δουλευει πολυ με το εξωτερικο με υπολογιστες κτλ παραγγελιες οπου ειχε και την δυνατοτητα να βγαζει και moneysafe και παλι και εκει δεν μπορουσα να με βγαλει :) Στο περιπτερο με ειπαν οτι αν δεν μπορουν εκεινοι να βγαλουν δεν θα μπορει κανεις αλλος. Αυτο το ειδα και στο μαγαζι με τα ηλεκτρονικα δεν μπορεσε :)

ευχαριστω πολυ φιλε . κατι τετοιο μου ειπαν κ μενα .  κ πως τα λες κιολας σιτα μιτα πιτα  :2funny:

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
ευχαριστω πολυ φιλε . κατι τετοιο μου ειπαν κ μενα .  κ πως τα λες κιολας σιτα μιτα πιτα  :2funny:
το νορμαλ μαλλον ειναι το μεγαλο τερματικο . στο μαγαζι ηταν νορμαλ η μικροτερο μεγεθος ?

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Αντζελο ξεκινανε οι σαμπανιες απο σημερα  :boobies: :boobies: :boobies:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Μολις εκανα αυτο-αποκλεισμο στην σπορτινγκ μπετ για 6 μηνες. Αν και συχνος παικτης τα τελευταια δυο χρονια, μου αρνηθηκαν μπονους. Επιτηδες βεβαια καθε φορα που εστελναν αιτημα δικο μου στο αρμοδιο τμημα ανεβαζα και το μπονους που ζηταω ξεροντας οτι θα αρνιοντουσαν στο τελος. Τωρα μπηκα στην στοιχημαν που ειχα να παιξω απο το οκτωμβρη του 13 τους εστειλα την ταυτοποιηση και ειμαι ετοιμος να παιξω εκει.Ελπιζω μελλοντικα να μην κανουν τα ιδια και αυτοι και να βαζουν καποια μπουνους στους συχνους παικτες.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.707
Πόντοι
606
το νορμαλ μαλλον ειναι το μεγαλο τερματικο . στο μαγαζι ηταν νορμαλ η μικροτερο μεγεθος ?
στο μαγαζι ειχε κουμπιουτερ δηλαδη οθονη και απο εκει τα εβγαζε μεσο εκτυπωτη κανονικο που ειχε πισω του κτλ. ΕΚει πληρωνω την cyta  :) θα πω τον αντζελο να με αγορασει εναν κωδικο monesafe και να του βαλω 10 ευρω στον λογαριασμο του. Γιατι για να παραγγειλει καποιος απο το σαιτ τις moneysafe καρτα  σου ζηταν τον κωδικο   Voucher Code οπου τον περνεις απο το περιπτερο που εδω που βρισκομαι δεν μπορω να παρω το καημενουλη που ειμαι  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
στο μαγαζι ειχε κουμπιουτερ δηλαδη οθονη και απο εκει τα εβγαζε μεσο εκτυπωτη κανονικο που ειχε πισω του κτλ. ΕΚει πληρωνω την cyta  :) θα πω τον αντζελο να με αγορασει εναν κωδικο monesafe και να του βαλω 10 ευρω στον λογαριασμο του. Γιατι για να παραγγειλει καποιος απο το σαιτ τις moneysafe καρτα  σου ζηταν τον κωδικο   Voucher Code οπου τον περνεις απο το περιπτερο που εδω που βρισκομαι δεν μπορω να παρω το καημενουλη που ειμαι  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
ευχαριστω φιλε . δηλαδη μπορεις οντως σε καποια καταστηματα να φορτωσεις την μανεισειφ? αφου μπορει ο αντζελος ...

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.707
Πόντοι
606
ευχαριστω φιλε . δηλαδη μπορεις οντως σε καποια καταστηματα να φορτωσεις την μανεισειφ? αφου μπορει ο αντζελος ...
δεν ξερω αν μπορει ο αντζελος απλα θα τον ρωτησω γιατι εδω που ειμαι ειναι ψιλοχωριο μικρο μερος στα @@ τους να την διαθετουν εδω αλλα στην αθηνα-πειραια μπορει να εχει γιατι εκει ειναι πολλα τα λεφτα δηλαδη δεν ξερω ακομα τι παιζει πως την φορτωνεις κτλ κτλ :) Βασικα το παιχνιδι μου φετος πρωτα ο θεος να ειμαστε καλα στην υγεια μας θα γινει μεχρι τον δεκεμβριο μετα τον δεκεμβριο σταματαω το στοιχημα μεχρι τον αλλο σεπτεμβριο. Περσι ενω το ειπα δεν το εφαρμοσα οπως το καταλαβα το στοιχημα ειναι απο τελη αυγουστου μεχρι τα χριστουγεννα οτι πιασω αν πιασω. Μετα δεν κερδιζω ουτε αν γινω νοστραδαμος. Αυτο που παρατηρισα μεσα απο την πραξη δηλαδη οτι το παιχνιδι μου ειναι μεχρι τα χριστουγεννα το ακουσα και απο στοιχηματογραφιαδες απο εφημεριδα στοιχηματος και αυτοι το καταλαβανε καπως οτι στοιχημα για κερδος ειναι μεχρι τα χριστουγεννα οπου και εκει ειμαι κερδισμενος αν μπορουμε να το πουμε αυτο :) :) Μετα τα χριστουγεννα ειμαι μεσα με τα χερια τα ποδια και τις μασχαλες :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
δεν ξερω αν μπορει ο αντζελος απλα θα τον ρωτησω γιατι εδω που ειμαι ειναι ψιλοχωριο μικρο μερος στα @@ τους να την διαθετουν εδω αλλα στην αθηνα-πειραια μπορει να εχει γιατι εκει ειναι πολλα τα λεφτα δηλαδη δεν ξερω ακομα τι παιζει πως την φορτωνεις κτλ κτλ :) Βασικα το παιχνιδι μου φετος πρωτα ο θεος να ειμαστε καλα στην υγεια μας θα γινει μεχρι τον δεκεμβριο μετα τον δεκεμβριο σταματαω το στοιχημα μεχρι τον αλλο σεπτεμβριο. Περσι ενω το ειπα δεν το εφαρμοσα οπως το καταλαβα το στοιχημα ειναι απο τελη αυγουστου μεχρι τα χριστουγεννα οτι πιασω αν πιασω. Μετα δεν κερδιζω ουτε αν γινω νοστραδαμος. Αυτο που παρατηρισα μεσα απο την πραξη δηλαδη οτι το παιχνιδι μου ειναι μεχρι τα χριστουγεννα το ακουσα και απο στοιχηματογραφιαδες απο εφημεριδα στοιχηματος και αυτοι το καταλαβανε καπως οτι στοιχημα για κερδος ειναι μεχρι τα χριστουγεννα οπου και εκει ειμαι κερδισμενος αν μπορουμε να το πουμε αυτο :) :) Μετα τα χριστουγεννα ειμαι μεσα με τα χερια τα ποδια και τις μασχαλες :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
σορυ π σε ζαλισα με την καρτα . αλλα την χρειαζομαι δυστυχως οχι μονο για παιχινιδια .
σοβαρα μπορεις να μου πεις γιατι αυτο περι χριστουγεννα ?

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.707
Πόντοι
606
σορυ π σε ζαλισα με την καρτα . αλλα την χρειαζομαι δυστυχως οχι μονο για παιχινιδια .
σοβαρα μπορεις να μου πεις γιατι αυτο περι χριστουγεννα ?
Κοιτα ολα τα πρωταθληματα(τα καλα τα ευρωπαικα κτλ και οχι μονμο :grin:) αρχιζουν τελος αυγουστου με μεσα αυγουστου και λιγο αρχες σεπτεμβριου. Μεχρι λιγο πριν τα τελη δεκεμβριου οι ομαδες τα εχουν δωσει ολα παιζουν σε 3πλα ταμπλο Πχ πρωταθληματα ευρωπαικες υποχρεωσεις κυπελλα παιχνιδια με τις εθνικες ομαδες κτλ. Και εχουν βαρεσει μπιελα δηλαδη ειναι σαν τα σκυλια με την γλωσσα κατεβασμενι μεχρι το πατομα απο το λαχανιασμα. Και μετα για μενα που παιζω 99% live :grin: Οι ομαδες που ειναι γκαυλωμενες και τρεχουν οι παιχτες για 1,5 οβερ στο 1 ημιχρονο κοκ ειναι στην αρχη των πρωταθληματων τους. Μετα τα χριστουγεννα οι βαθμολογικες θεσεις εχουν ισορροπησει ο καθενας ειναι εκει που πρεπει να ειναι με βαση τις δυνατοτητες τις καθε ομαδας. Οι παιχτες ειναι κουρασμενοι απο τα αλλεπαληλα παιχνιδια και εκει αρχιζει η σκοπιμοτητα δηλαδη αυτος που ειναι να σωθει το παει λαου λαου αυτος που ειναι να μηνει σε τροχια τιτλου ευρωπης  τσαμπιονς λινγκ ειναι εκει που ειναι υπαρχει σκοπιμοτητα δεν ανοιγοντε  οι ομαδες οπως ανοιγουν  στην αρχη των πρωταθληματων τους :) Εχουν κατασταλαξει κατα καποιον τροπο και ειναι συντηρητικες αυτο για το παιχνιδι μου ειναι να παω σχεδον 100% στον κουβα :) Μετα το στοιχημα εχει αλλαξει πολυ!!!! :grin: εκει που παλια περιμεναμε στο τελος των πρωταθληματων να βγαλουμε τα σπασμενα καπως ολης τις χρονιας  τωρα δεν βγαινει τιποτα κανεις δεν δινει τιποτα στον αλλον (εκτος τις ελλαδος τις σουπερ λιγδας :grin:)  Οποτε ειναι δωρο αδωρο να παιζω αφου και στο τελος θα χασω :)Αυτο το συμπερασμα δεν ειναιο μονο για το live που παιζω πχ εμουα :) αλλα και γενικα για τα σημεια για τα οβερ η τα αντερ κτλ :) Τις ομαδες μενει τωρα να τις παιζουμε πανω στην γκαυλα τους δηλαδη στην Αρχη :) Οπως με μια γκομενα οταν καταφερνουμε και την  :knockinb: στην αρχη θελουμε συναιχεια και μετα απο 1 μηνα αν τον εχουμε ολη την ημερα μεσα την βαριθομαστε ετσι και στο στοιχημα Εδω που εχουν φτασει τα πραγματα μπορεις να κερδισεις μονο στην αρχη μεχρι λιγο πριν τα χριστουγεννα θα ελεγα οτι ειναι μεχρι τις 10 δεκεμβριου το παιχνιδι μου :)

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Κοιτα ολα τα πρωταθληματα(τα καλα τα ευρωπαικα κτλ και οχι μονμο :grin:) αρχιζουν τελος αυγουστου με μεσα αυγουστου και λιγο αρχες σεπτεμβριου. Μεχρι λιγο πριν τα τελη δεκεμβριου οι ομαδες τα εχουν δωσει ολα παιζουν σε 3πλα ταμπλο Πχ πρωταθληματα ευρωπαικες υποχρεωσεις κυπελλα παιχνιδια με τις εθνικες ομαδες κτλ. Και εχουν βαρεσει μπιελα δηλαδη ειναι σαν τα σκυλια με την γλωσσα κατεβασμενι μεχρι το πατομα απο το λαχανιασμα. Και μετα για μενα που παιζω 99% live :grin: Οι ομαδες που ειναι γκαυλωμενες και τρεχουν οι παιχτες για 1,5 οβερ στο 1 ημιχρονο κοκ ειναι στην αρχη των πρωταθληματων τους. Μετα τα χριστουγεννα οι βαθμολογικες θεσεις εχουν ισορροπησει ο καθενας ειναι εκει που πρεπει να ειναι με βαση τις δυνατοτητες τις καθε ομαδας. Οι παιχτες ειναι κουρασμενοι απο τα αλλεπαληλα παιχνιδια και εκει αρχιζει η σκοπιμοτητα δηλαδη αυτος που ειναι να σωθει το παει λαου λαου αυτος που ειναι να μηνει σε τροχια τιτλου ευρωπης  τσαμπιονς λινγκ ειναι εκει που ειναι υπαρχει σκοπιμοτητα δεν ανοιγοντε  οι ομαδες οπως ανοιγουν  στην αρχη των πρωταθληματων τους :) Εχουν κατασταλαξει κατα καποιον τροπο και ειναι συντηρητικες αυτο για το παιχνιδι μου ειναι να παω σχεδον 100% στον κουβα :) Μετα το στοιχημα εχει αλλαξει πολυ!!!! :grin: εκει που παλια περιμεναμε στο τελος των πρωταθληματων να βγαλουμε τα σπασμενα καπως ολης τις χρονιας  τωρα δεν βγαινει τιποτα κανεις δεν δινει τιποτα στον αλλον (εκτος τις ελλαδος τις σουπερ λιγδας :grin:)  Οποτε ειναι δωρο αδωρο να παιζω αφου και στο τελος θα χασω :)Αυτο το συμπερασμα δεν ειναιο μονο για το live που παιζω πχ εμουα :) αλλα και γενικα για τα σημεια για τα οβερ η τα αντερ κτλ :) Τις ομαδες μενει τωρα να τις παιζουμε πανω στην γκαυλα τους δηλαδη στην Αρχη :) Οπως με μια γκομενα οταν καταφερνουμε και την  :knockinb: στην αρχη θελουμε συναιχεια και μετα απο 1 μηνα αν τον εχουμε ολη την ημερα μεσα την βαριθομαστε ετσι και στο στοιχημα Εδω που εχουν φτασει τα πραγματα μπορεις να κερδισεις μονο στην αρχη μεχρι λιγο πριν τα χριστουγεννα θα ελεγα οτι ειναι μεχρι τις 10 δεκεμβριου το παιχνιδι μου :)

σε καταλαβα τυπε οντως η συμπεριφορα των ομαδων πολλες φορες ειναι αλλη στην αρχη αλλη στο τελος . δε με λες εσυ ποιους δημοσιογραφους διαβαζεις ?

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.707
Πόντοι
606
σε καταλαβα τυπε οντως η συμπεριφορα των ομαδων πολλες φορες ειναι αλλη στην αρχη αλλη στο τελος . δε με λες εσυ ποιους δημοσιογραφους διαβαζεις ?
Κοιτα νικ :grin: Οπως σε ειπα και πιο πανω το παιχνιδι μου επικεντρωνεται κατα 99% στο live :) οποτε στο live παιζω με τον εαυτο μου :) Τι κανω μπορω να σε πω :) Πρωτον βλεπω τα στατιστικα των ομαδων Τελευταιους αγωνες το λιγοτερο τους 6 αν εχουν προιστορια θεση βαθμολογιας :) Οσο να ναι απο την εμπειρια με το στοιχημα τοσα χρονια αλλα και Με τα αθλητικα δρωμενα γενικοτερα εχω μια γνωμη για την σιμεριφορα των ομαδων. :) Παμε στο ρεζουμε τωρα.. Βλεπω τα στατιστικα (δεν διαβαζω ρεπορταζ το ρεπορταζ μου ειναι η σκεψη μου) Και εκει σκεφτομαι βλεπω σε πιο παιχνιδι υπαρχει δυνατοτιτα να μπουν γκολ εφοσων προκυψει 1 γκολ η καθολου δηλαδη και στο 0-0 να πονταρω η αν μπει πχ 1 γκολ νωρις να ξερω ομως βαση τις σκεψης που εχω κανει αναλυοντας τα στατιστικα οτι θα ανοιξει το παιχνιδι ειτε απο την 1 μερια ειτε απο την αλλη και εκει αναλογα κανω το παιχνιδι μου :) Εχω καταλαβει οτι sto live  το καλυτερο πραγμα ειναι να μπει το γκολ οπουδηποτε αρκει να μπει ειτε το βαζει το φαβορι ειτε το τρωει.. Παιζω με την σπιρταδα την γκαυλα των νπαιχτων των ομαδων και απο το ενεργο-παθιτικο τους στα γκολ  :) Το πιο συμαντικο ειναι οπως και στα σημεια ετσι και στο live να μην παιξουμε αψυχολογιτα γιατι τα παντα ειναι στο μυαλο μας αρα και στην ψυχολογια μας πρεπει να παιζουμε με συνεση ειναι πολυ δυσκολο γιαυτο οι μπουκ μεικερ κονομανε τα αντερα τους γιατι ο παιχτης του στοιχηματος παρασερνεται απο τα παθη του δηλαδη απληστια ανυπομονισια εγωισμο και ο μπουκ μεικερ μας τον εχει μεσα ολη την ημερα. Γιατι αυτος παιζει με μαθηματικη  ορολογια ειναι διαβασμενος. Εμεις μπορουμε να ειμαστε διαβασμενοι αλλα δεν σκεφτομαστε χωρις την σκεψη μας οτι και να διαβασουμε η δουμε τα στατιστικα θα παμε κουβα 1000% εχουμε ενα οπλο και αυτο ειναι η σκεψη η ορθη σκεψη. Μεσα στην σκεψη μας ειναι και η υπομονη ειναι και η εγκρατεια ειναι και η ταπεινοτητα αλλα ειναι και ολα που ειπα πιο πριν αλλα εκεινα ειναι παθη η υπομονη η εγκρατεια και οι ταπεινοτητα ειναι αρετες. Με τα παθη παμε κουβα με τις αρετες ταμειο. Οσον αφορα τους πιους διαβαζω η σοφια προκυπτει μεσα απο την παρατυρηση και οχι μεσα απο την γνωση. Ειναι να βρεις το δικο σου στιλ Νικ το στιλ που με αυτο θα πηγαινεις ταμειο οποτε πηγαινεις.  Βλεπω καποιος στα προποτζηδικα που παιζουν 507 ομαδες καρφωτα 0,25 λεπτα αλλα αυτο το κανουν χρονια σε λενε απο μεσα τους ειναι πολυ δυσκολο το στοιχημα γιατι να αγχωθω δεν υπαρχει τιποτα σιγουρο αν κατσει ας μου κατσει να κλεισω  τον οπαπ αυτοι ομως ειναι συνηδιτοποιημενοι ξερουν οτι να κερδισουν ειναι σαν να εχουν πιασει το τζοκερ αλλα πανε για τα πολλα λεφτα. Παντως η κοινη λογικη λεει(οχι η προσωπικη μου γιατι προσωπικα παιζω με αυτο που γουσταρω :grin:) Οτι το καλυτερο παιχνιδι ειναι  τα σημεια και οχι το live τα σημεια πριν αρχισει ο Αγωνας Αλλα σκετα τα σημεια δηλαδη 1-Χ-2 Ουτε τα ημιχρονα τελικα ουτε αντερ ουτε οβερ. Παρα μοναχα 1-2-Χ Το τελικο Αποτελεσμα σκετο χωρις παγο :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.707
Πόντοι
606
ελα αδελφε τι θελεις να κανω για παρτυ σου  :)
για να βγαλω την manaseyfe tiw mastercard θελει εναν κωδικο που τον αγοραζεις απο περιπτερο. Που εδω που μενω τα παριπτερα δεν εχουν ουτε τσιχλες :cheesy:. Μπενω στο σαιιt και με βγαζει

Voucher Code
Last Name
Email
Address
(street and number)

City
Postal Code
Country
MobilePhone

αυτες εδω τις παπαριες :) τα συμπληρωνω ολα αλλα θελει και Voucher Code και αυτον τον κωδικο τον αγοραζεις απο τα διαθεσιμα  σημεια πωλησης  που ειναι περιπτερα και διαφορα μινι μαρκετ. Οπου αγοραζεις αυτον τον κωδικο και τον βαζεις μεσα εδω που θελει τα συμπληρωματικα στοιχεια για να σε στειλουν την καρτα ετσι με ειπαν και στο live chat τους θελουν τον κωδικο :grin: αλλα εδω στο χωριο μου ακομα δεν εχει :) Καποιοι με ειπαν οτι εχει στις μεγαλες πολεις  :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.707
Πόντοι
606

209=Σελτικ-Ρος Καουντι=1  

2000  ευρω στον ΟΠΑΠ   200 ευρω κερδος :) για το βραδυ να πιουμε κανα ποτακι στο κιριλε

ΥΓ.. οΠΟΙΟς ΜΕ ΒΡΕΙ ΜΟΝΕΥΣΑΦΕ ΚΑΡΤΑ ΤΩΝ 10 ΕΥΡΩ  :)ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ  10 ΕΥΡΩ

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.688
Πόντοι
5.006

209=Σελτικ-Ρος Καουντι=1  

2000  ευρω στον ΟΠΑΠ   200 ευρω κερδος :) για το βραδυ να πιουμε κανα ποτακι στο κιριλε

ΥΓ.. οΠΟΙΟς ΜΕ ΒΡΕΙ ΜΟΝΕΥΣΑΦΕ ΚΑΡΤΑ ΤΩΝ 10 ΕΥΡΩ  :)ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ  10 ΕΥΡΩ
ελα αδελφε τωρα θα κοιταξω και θα σου πω... :hi:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.707
Πόντοι
606
1  ευρω οβερ 2,5 για το 1 ημιχρονο την Σελτικ με τιν Ρος καουντι τηλεφωνικα στον ΟΠΑΠ ΤΙΓΡΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom