χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.707
- Πόντοι
- 606
βαζω να δω αυτο το εργο το βραδακι θα σας πω αν ειναι καλο
αδερφε 1000 τy θα το κανω αυριο κατι επαθε παλο το λαπτοπ γκαμοτ .αδελφε κοιτα πμ σου βρηκα και σου εστειλα....
τιποτα απο παρτυ μου καλοφαγωτη..οποτε θες να μου λες να σου στελνωαδερφε 1000 τy θα το κανω αυριο κατι επαθε παλο το λαπτοπ γκαμοτ .
Στηλε μου λογαριασμο τραπεζης Η εθνικης τραπεζας η πειραιως η alpha bank h γιουρομπανκ η εμπορικη που ειναι μαζι με την αλφα κολλητες στην ιδια τραπεζα
οκ ευχαριστω σε στελνω μελι τοτε στην διευθυνση που με εχεις δωσειτιποτα απο παρτυ μου καλοφαγωτη..οποτε θες να μου λες να σου στελνω
αλλη φορα αδελφε...με την αλλη καρτα...οκ ευχαριστω σε στελνω μελι τοτε στην διευθυνση που με εχεις δωσει
αυτη την ιδια εχεις?
ελα αδερφε ενταξει με το λαπτοπ του εχω μαθει το κολποαλλη φορα αδελφε...με την αλλη καρτα...
αδελφε κοιτα πμ σου βρηκα και σου εστειλα....
παρε το τηλεφωνο που σου εστειλα να σου πουν εχει καποια διαδικασια νομιζω..για σου νικ γκαυλιαρη ΥΓ.. τΩΡΑ Που εχω τον κωδικο τις maneysafe μπορω να τον περασω στην βετ365 απευθειας η να τον στειλω μεσο του σαιτ της που τον ζηταει για να βγαλεις καρτα Οποιος ξερει ας το ξερασει
Γεια σου Χρισταρα μετα απο καιρό ξανά στα λημέρια!!!!για σου νικ γκαυλιαρη ΥΓ.. τΩΡΑ Που εχω τον κωδικο τις maneysafe μπορω να τον περασω στην βετ365 απευθειας η να τον στειλω μεσο του σαιτ της που τον ζηταει για να βγαλεις καρτα Οποιος ξερει ας το ξερασει
Κι εγω τελω!!!!παρε το τηλεφωνο που σου εστειλα να σου πουν εχει καποια διαδικασια νομιζω..
τυ αδερφεπαρε το τηλεφωνο που σου εστειλα να σου πουν εχει καποια διαδικασια νομιζω..
Καλως ηρθες για μενα το στοιχημα ειναι απο τωρα μεχρι μεσα δεκεμβριου . Απο εκει και περα μονο τελευταια αγωνιστικη Ελλαδα μπορεις να πας ταμειοΓεια σου Χρισταρα μετα απο καιρό ξανά στα λημέρια!!!!
Δουλεια κωλοωραριοΕλα ρε νικ φαντομα που εισαι χαμενος...