up-load-boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Καβάλα - Skoda Ξάνθη (Διπλή Ευκαιρία) Καβάλα ή X
Εσκισεχίρσπορ - Γκεντσλερμπιρλιγκί (Διπλή Ευκαιρία) Εσκισεχίρσπορ ή X
Μόναχο 1860 - Άαχεν (Διπλή Ευκαιρία) Μόναχο 1860 ή X
ισως και να εχεις δικιο , εν μερει...
στα ελληνικα τι βλεπεις?
Κι εμένα δεν μου αρέσουν οι αποδόσεις στο διπλό!Είναι πολύ πιο δύσκολο το ματς!Αν έπαιζαν Φελαινί και Κέιχιλ θα την κόντραρα άνετα...τη μαντσεστερ δεν εχω καταλαβει με ποια λογικη βλεπετε...
μονο λογω προιστοριας...
η φορμα της εβερτον ειναι πολυ καλη,
νικησε και τη τσελσι
χ λεει η λογικη.Κι εμένα δεν μου αρέσουν οι αποδόσεις στο διπλό!Είναι πολύ πιο δύσκολο το ματς!Αν έπαιζαν Φελαινί και Κέιχιλ θα την κόντραρα άνετα...
τη μαντσεστερ δεν εχω καταλαβει με ποια λογικη βλεπετε...
μονο λογω προιστοριας...
η φορμα της εβερτον ειναι πολυ καλη,
νικησε και τη τσελσι
χ λεει η λογικη.
η μαντσεστερ εχει κινητρο,
αλλα η εβερτον καλη εδρα
και κινητρο να σπασει την κακη παραδοση
ευκολα, αλλα με τη σιτι πιο πιθανο σημειο φετος ειναι το χ με οποιον και να παιζειΕμένα μου αρέσει πολύ ο αυριανός άσσος της Σίτι στο 2.45! :o
κοιταξε δικιο η αδικο δεν υπαρχει στο στοιχημα,το δικιο ,το ταμειο δηλ ειναι εκ των υστερων ;) απλα προσπαθουμε με βασει τα δεδομενα να βρουμε μια ακρη.ειδα την χερεθ και δυσκολεψε πολυ τη ρεαλ,κερδισε τη μαγιορκα,παιζουν για την πλακα τους,απλα δεν πιστευω οτι ειναι 1μπετον.στα ελληνικα βλεπω χ την καβαλα 2 τον ολυμπιακο και χ2 την λειβαδεια.για την λειβαδεια δεν εχω αποψη αλλα επειδη καποιος κολλητος μου δωσε 2 λαρισα ξερο μεσα στην ξανθη θα τον εμπιστευτω κολλοντας και το χ γιατι και ο ηρακλης δεν εχει περιθωρια.για αυριο τωρα ψιλοσκοταδι...θα δουμε
Περιμένω τελευταίες ειδήσεις και θα τον τιμήσω δεόντως τον άσσο!Στην έδρα της τους έχει όλους η Σίτι...ειδικά αυτή την πεθαμένη Λαίβερπουλ!ευκολα, αλλα με τη σιτι πιο πιθανο σημειο φετος ειναι το χ με οποιον και να παιζει
ανετα και απο ημιχρονιοΠεριμένω τελευταίες ειδήσεις και θα τον τιμήσω δεόντως τον άσσο!Στην έδρα της τους έχει όλους η Σίτι...ειδικά αυτή την πεθαμένη Λαίβερπουλ!
Περιμένω τελευταίες ειδήσεις και θα τον τιμήσω δεόντως τον άσσο!Στην έδρα της τους έχει όλους η Σίτι...ειδικά αυτή την πεθαμένη Λαίβερπουλ!
σαυτο το παιχνιδι ρε μαγκες ολα παιζουν τριπλη ειναι το παιχνιδι.συμφωνω και εγω.η αποδοση ειναι πολυ καλη κοντρα σε μια ομαδα που δεν βλεπεται οποια και αν ειναι η φανελα της συν την κουραση του ουεφα.
εσυ θα μας λες μονο για το νοτιοαμερικανικο ποδοσφαιρο...σαυτο το παιχνιδι ρε μαγκες ολα παιζουν τριπλη ειναι το παιχνιδι.
μπορεις να δεις τις επιλογες μου αν ανατρεξεις λιγο πιο πισω. παντως βαρτσα-λακο-και μπιλμπαο που ειπες...πρεπει να χωσεις πολλα...δεν σκεφτηκες και πολυ να δωσεις ενα συνολο ομαδων με σχετικα καλη αποδοση....σαυτα π ειπες πρεπει να χωσεις σπιτι γ να οικονομησειςεσυ θα μας λες μονο για το νοτιοαμερικανικο ποδοσφαιρο...
παρεξηγιαρικομπορεις να δεις τις επιλογες μου αν ανατρεξεις λιγο πιο πισω. παντως βαρτσα-λακο-και μπιλμπαο που ειπες...πρεπει να χωσεις πολλα...δεν σκεφτηκες και πολυ να δωσεις ενα συνολο ομαδων με σχετικα καλη αποδοση....σαυτα π ειπες πρεπει να χωσεις σπιτι γ να οικονομησεις
προτασεις 2ημερου
εργοτελης-ολυμπιακος 2
μπετις-αλμπαθετε 1
γουαδαλαχαρα-πουεμπλα 1
αστον βιλα-μπερνλι 1
φιορεντινα-λιβορνο 1 αυτα και καλη τυχη. αυτα καρφωτα σε λιγο η αυριο πιο μεγαλες αποδοσεις.....
*(και η μιλτον κεινς ντονς)ισως ειναι στις επιλογες μου θα το σκεφτω.