τωρα ειναι που πρεπει να τον πονταρεις.γαυρος ειναι αυτος θα κυνηγησει πρωταθλημα μεχρι τελος.ο βαζελος δυσκολα την εχει μεσα σε τουμπα.σαββατο παιζει ο γαυρος κυριακη ο βαζελος.αρα?ο γαυρος πρεπει να το καθαρισει μεσα εκει.παιξτο αυτο απο μενα ρε bro.οσο για μανσεστερ μπορει και να βγει αλλα το ειδα μονο αποδεκτο και τα μονα αποδεκτα συνηθως ταποφευγωαπο τοτε που τον επαιξα με γιαννενα ποτε ξανα να μου κοπει το χερι
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
εχω τσεκαρει μερικα εσκισεχιρσπορ χ λανσ χ μαγιορκα χ μοντενα χ μοναχο1860 χ ολντερσοτ χ σουονσι χ καβαλα χπροσεχτε το κουπονι εχει πολλα χιναρακια,
αν τα βρειτε πειτε κ εμενα
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
κοιτα και το 1.40 ειναι απαραδεκτο για μενα σε μια εδρα που εχει μονο μια νικη σε 4 παιχνιδια.ασε που θα παρακαλαω να γκελαρει ;)προτιμω να παιξω με 1.40 νιουκαστλτωρα ειναι που πρεπει να τον πονταρεις.γαυρος ειναι αυτος θα κυνηγησει πρωταθλημα μεχρι τελος.ο βαζελος δυσκολα την εχει μεσα σε τουμπα.σαββατο παιζει ο γαυρος κυριακη ο βαζελος.αρα?ο γαυρος πρεπει να το καθαρισει μεσα εκει.παιξτο αυτο απο μενα ρε bro.οσο για μανσεστερ μπορει και να βγει αλλα το ειδα μονο αποδεκτο και τα μονα αποδεκτα συνηθως ταποφευγω
to 1.40 μια χαρα ειναι αυτην την συγκεκριμενη στιγμη...με την εξελιξη που εχει παρει το πρωταθλημα.και χωνεις σε γαυρο..που αν πιασει αποδοση δεν πιανεται.τωρα νιουκαστλ..ξερω γω μωρε..με ποια παιζει?κοιτα και το 1.40 ειναι απαραδεκτο για μενα σε μια εδρα που εχει μονο μια νικη σε 4 παιχνιδια.ασε που θα παρακαλαω να γκελαρει ;)προτιμω να παιξω με 1.40 νιουκαστλ
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
με την πρεστον το χωνιto 1.40 μια χαρα ειναι αυτην την συγκεκριμενη στιγμη...με την εξελιξη που εχει παρει το πρωταθλημα.και χωνεις σε γαυρο..που αν πιασει αποδοση δεν πιανεται.τωρα νιουκαστλ..ξερω γω μωρε..με ποια παιζει?
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
ασε που κατι μου λεει ο βαζελογαυροσ θα γκελαρουνε στο χ γιατι ειναι μεγαλη κουφαλα ο οπαπ
ναι κ γω ετσι το κοβω χιναρακι ο βαζελος.αλλα ο γαυρος δ ειναι μαλακας να μην παρει αυτο το ματς.ειναι ματς κλειδι.ξερει οτι ο βαζελος θα δυσκολευτει σε τουμπα κ μπορει ν χασει βαθμους και θα κοιταξει να το καθαρισει.αυτη ειναι η λογικη μου
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
ρε την πουτανα την λεβαντε τι μου εκανε δε μοπω να το χωνεψω λεμεναι κ γω ετσι το κοβω χιναρακι ο βαζελος.αλλα ο γαυρος δ ειναι μαλακας να μην παρει αυτο το ματς.ειναι ματς κλειδι.ξερει οτι ο βαζελος θα δυσκολευτει σε τουμπα κ μπορει ν χασει βαθμους και θα κοιταξει να το καθαρισει.αυτη ειναι η λογικη μου
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Τι να κλάσει ο Οπάπ?Άλλοι ασχολούνται με αυτά...ασε που κατι μου λεει ο βαζελογαυροσ θα γκελαρουνε στο χ γιατι ειναι μεγαλη κουφαλα ο οπαπ
Ο Οπάπ με την γκανιότα που έχει...στα @@ του όλα!
κατι μου λεει οτι θα πιασω αυτο το διημερο με αυτα που εχω ηδη αποφασισει να παιξω και εχω ανακοινωσει..και αυτη την φορα δεν θα πιασω ταρχιδια μουΤι να κλάσει ο Οπάπ?Άλλοι ασχολούνται με αυτά...
Ο Οπάπ με την γκανιότα που έχει...στα @@ του όλα!
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
εχω τσεκαρει μερικα εσκισεχιρσπορ χ λανσ χ μαγιορκα χ μοντενα χ μοναχο1860 χ ολντερσοτ χ σουονσι χ καβαλα χ
για να δουμε...
να διαβασω κ εγω και θα γραψω αν βρω κατι ;)
επισης θεωρω λογικο τον ασσο της Μαγιορκα,
αλλα θα το αγγιξω μονο αν το δω στο live.
Η Μαγιορκα εχει 10 στα 10 εντος.καποια στιγμη θα σπασει το σερι,ισως σημερα με μια πολυ καλη ομαδα η οποια εχει να χασει 5 χρονια στη μαγιορκα.εγω θα το παιζα χ και μετα 2.επισης βλεπω οσφπ μαντσεστερ πανω απο 1,80 ομως,τραμπζονσπορ,χ την καβαλα και 2 χερενφεν.παντως δεν βλεπω και πολλες ευκαιριες σημερα.και επειδη ασχολουμαι πολυ με τα ισπανικα θα ελεγα προσοχη στη λα κορουνια.ειναι ντεφορμε η χερεθ παιζει ταμπουρι φουλ και ισως πιο καλη επιλογη το αντερ η το 2-3 που πληρωνει τα διπλα απο τον 1
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
ισως και να εχεις δικιο , εν μερει...Η Μαγιορκα εχει 10 στα 10 εντος.καποια στιγμη θα σπασει το σερι,ισως σημερα με μια πολυ καλη ομαδα η οποια εχει να χασει 5 χρονια στη μαγιορκα.εγω θα το παιζα χ και μετα 2.επισης βλεπω οσφπ μαντσεστερ πανω απο 1,80 ομως,τραμπζονσπορ,χ την καβαλα και 2 χερενφεν.παντως δεν βλεπω και πολλες ευκαιριες σημερα.και επειδη ασχολουμαι πολυ με τα ισπανικα θα ελεγα προσοχη στη λα κορουνια.ειναι ντεφορμε η χερεθ παιζει ταμπουρι φουλ και ισως πιο καλη επιλογη το αντερ η το 2-3 που πληρωνει τα διπλα απο τον 1
στα ελληνικα τι βλεπεις?
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Συμφωνώ...εγώ σκέφτομαι το Χ/1...λογικά θα είναι κλειστό παιχνίδι!και επειδη ασχολουμαι πολυ με τα ισπανικα θα ελεγα προσοχη στη λα κορουνια.ειναι ντεφορμε η χερεθ παιζει ταμπουρι φουλ και ισως πιο καλη επιλογη το αντερ η το 2-3 που πληρωνει τα διπλα απο τον 1
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
τη μαντσεστερ δεν εχω καταλαβει με ποια λογικη βλεπετε...
μονο λογω προιστοριας...
η φορμα της εβερτον ειναι πολυ καλη,
νικησε και τη τσελσι
μονο λογω προιστοριας...
η φορμα της εβερτον ειναι πολυ καλη,
νικησε και τη τσελσι
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις