μακαρι η καριολιτσα η μπετισ να βγει ε δεν παει αλλο πρεπει ν το παρει αυτο το ματσακι φιλος
ποιες εχεις παιξει εσυ?
μπετις οσφπ χερενφεν σεβιλλη χ2 μπαρτσα οβερ και αντερ λε μαν
μακαρι η καριολιτσα η μπετισ να βγει ε δεν παει αλλο πρεπει ν το παρει αυτο το ματσακι φιλος
ποιες εχεις παιξει εσυ?
πολυ καλος.εγω τα παραπανω.και ενα δελτιακι 3αδουλα πορτσμουθ-πατσουκα-ναιμεγκενμπετις οσφπ χερενφεν σεβιλλη χ2 μπαρτσα οβερ και αντερ λε μαν
μη παιζεισ γαυρο στα ελεγα εγωπολυ καλος.εγω τα παραπανω.και ενα δελτιακι 3αδουλα πορτσμουθ-πατσουκα-ναιμεγκεν
τι εγινε με τη paysafecard δε πιστευω να μασ τη φανε οι πουστηδεσεχασε πεναλντι η μπετις στο 30. παντως ειναι λιγο μονοτερμα δυσκολα δεν θα βγει ο ασος.την επαιξα και γω.την γλυτωσα με τη γιουναιτεντ,εχασα το χ2 της λειβαδιας,ειχε προβλημα η paysafe.για να δουμε
την πατησαμε φιλε.ενα δελτιο μ εμεινε μονο.δεν το περιμενα.μαλακες ειναι τελικα.θες να παρεις τιτλο βρε μουνοπανα?τετοια παιχνιδια τα καθαριζεις πουσταρογαυρεμη παιζεισ γαυρο στα ελεγα εγω
τι εγινε με τη paysafecard δε πιστευω να μασ τη φανε οι πουστηδεσ
εκανεσ τιποτα με την καρτα;προσπαθω να κανω καταθεση και μου λεει δεν εχει υπολοιποoxι μην φοβασαι, αλλα συνεχως μπλοκαρει,δεν το μπλοκαρανε συνεχεια ,πηγαμε ακλαυτοι...
εκανεσ τιποτα με την καρτα;προσπαθω να κανω καταθεση και μου λεει δεν εχει υπολοιπο
και εγω την εχω βαλει αλλα δε βγαζει το υπολοιπο ακομα.μιλησα με εναν στο ψηατ τησ σπορτινγκμπετ και μου ειπε οτι κανει αναβαθμιση το σαιτ τησ paysafecardναι την εβαλα,αλλα κολλαει το σαιτ τους,ανοιγει για λιγο και ξαναμπλοκαρει.μη φοβασαι δεν χανονται τα λεφτα.
αφου στο ελεγα οτι ειναι λουγκρεσ.την πατησαμε φιλε.ενα δελτιο μ εμεινε μονο.δεν το περιμενα.μαλακες ειναι τελικα.θες να παρεις τιτλο βρε μουνοπανα?τετοια παιχνιδια τα καθαριζεις πουσταρογαυρε
κερδισε εσυ και θα βρεις πως κανεις αναληψη.Κύριοι να ρωτήσω; Κατάθεση κάνετε με paysafecard ? και ανάληψη όταν κερδίσετε πως κάνετε;;
βαζεισ το iban του λογαριασμου σου πατασ αναληψη και μετα απο 3 με 4 μερεσ πασ και τα τραβασΚύριοι να ρωτήσω; Κατάθεση κάνετε με paysafecard ? και ανάληψη όταν κερδίσετε πως κάνετε;;
με αυτα που χανει η σεβιλη ειναι θεμα χρονου να μπει το δευτεροΘα την πιάσουμε την Μαγίορκα ή με το καβλί στο χέρι θα πάμε για ύπνον??
Οεο
αφου ειναι τρομπεσ εν τελει μου φαινεται θα παμε για υπνο με την πουτσα στο χερι οπωσ ειπεσ οεο
yeaaaaaaaaaa[move]ΠΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΓΚΑ [/move]
Κόκκινη η Σεβίλλη