Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
λαγε ενας φιλος μου θελει να κανει μια ταυτοποίηση μπορεις?...γοδου Χ ημιχ μετα?
Δεν φτανει που πηγαμε κουβα > εχουμε και το δουλεμα Εγω παντως δεν κανω edit το print screen οπως κανουν καποιοι....λαγε ενας φιλος μου θελει να κανει μια ταυτοποίηση μπορεις?...
δεν σε πειράζω που εχασες σε πειράζω για να σε πειράξωΔεν φτανει που πηγαμε κουβα > εχουμε και το δουλεμα Εγω παντως δεν κανω edit το print screen οπως κανουν καποιοι....
ΑμηνΟι ενέργειές μας πρέπει να είναι απόρροια ηρεμίας και όχι ανυπομονησίας
Ποτέ και πουθενά δε θα βρει τη γαληνή εκείνος που δεν τη βρήκε μέσα του
Όσο λιγότερα έχεις, τόσο λιγότερες ανησυχίες έχεις
Εκτιμώντας και επαινώντας την υπεροχή των άλλων, την κάνουμε δικό μας κτήμα
Χωρίς ταπείνωση το παν γίνεται μηδέν. Με την ταπείνωση το μηδέν γίνεται το παν
Η υγιής ταπείνωση μαγνητίζει και τον πιο κακοπροαίρετο άνθρωπο, αφού αυτή είναι η στολή της θεότητας
Η ταπείνωση και η σκληραγωγία, ελευθερώνουν τον άνθρωπο από κάθε αμαρτία. Διότι η ταπείνωση κόβει τα πάθη της ψυχής και η σκληραγωγία τα πάθη του σώματος
Για ό,τι καυχιόμαστε, θα παραχωρήσει ο Θεός να το χάσουμε, για ταπείνωση
Αφού πρώτα ακούσεις, σκέψου κατόπιν τι θα κάνεις
Αποφάσεις που πάρθηκαν χωρίς σκέψη, φέρνουν καταστροφές χωρίς θεραπεία
Να σκέπτεσαι έγκαιρα
Διάβαζε, όχι για να αντιλέγεις και να ανασκευάζεις, ούτε για να παίρνεις ως δεδομένα αυτά που διαβάζεις, ούτε για να βρίσκεις αντικείμενο συζήτησης και επίδειξης, αλλά για να ζυγίζεις και να σκέφτεσαι
Η μεγαλοπρέπεια του ανθρώπου είναι η ικανότητά του να σκέφτεται
Η πείρα και η σκέψη είναι για το πνεύμα μας, ό,τι η φωτιά και το αλάτι για το φαγητό μας
Μάταια είναι η εκμάθηση χωρίς σκέψη, επικίνδυνη είναι η σκέψη χωρίς εκμάθηση
Κατάλαβε πρώτα και έπειτα να ενεργήσεις
Όσο εύκολο είναι να σκέπτεσαι, τόσο δύσκολο είναι να σκέπτεσαι ορθά. Η ευκολία να σκεπτόμαστε είναι δώρο Θεού, η δυσκολία να σκεπτόμαστε σωστά απορρέει από τον εαυτό μας
Όσο περισσότερο διαβάζεις χωρίς να σκέφτεσαι, τόσο γρηγορότερα αρχίζεις να πιστεύεις ότι ξέρεις πάρα πολλά, αλλά όσο περισσότερο σκέφτεσαι διαβάζοντας, τόσο καθαρότερα βλέπεις, πως ξέρεις πολύ λίγα
Όσο περισσότερο σκέφτομαι, τόσο περισσότερο δυο πράγματα γεμίζουν την ψυχή μου με μεγάλο θαυμασμό και ευλάβεια που αυξάνεται: ο έναστρος ουρανός πάνω μου και ο ηθικός νόμος μέσα μου
Δεν υπάρχει μεγαλείο εκεί που δεν υπάρχει απλότητα, καλοσύνη και αλήθεια
Εκείνος που δεν ξέρει να κατακτήσει με την καλοσύνη, δε θα κατακτήσει και με τη δύναμη
Η καλοσύνη είναι μια γλώσσα με την οποία ο βουβός μπορεί να μιλάει και ο κουφός ν' ακούει
Μόνο το κακό αναπτύσσεται αφεαυτού, αλλά για την καλοσύνη χρειαζόμαστε προσπάθεια και θάρρος
Ο γλυκομίλητος μπορεί να θηλάσει και λέαινα
Ο Πλάτων λέει πως πρέπει να είμαστε καλοί, γιατί όλοι γύρω μας μάχονται σκληρά. Η καλοσύνη γεννάει καλοσύνη και η ενάρετη διαιώνισή της στέκει αρωγός στον προσωπικό μας αγώνα
Οι άνθρωποι μοιάζουν περισσότερο με τους θεούς, όταν κάνουν καλό στους συνανθρώπους τους
Οι άτυχοι αναζητούν μακριά το καλό, την πηγή του οποίου μεταφέρουν μέσα τους
Όπως η βροχή πέφτει εξίσου πάνω σε δικαίους και αδίκους, μη βαραίνεις την καρδιά σου με κρίσεις, μα δρόσισέ τους όλους με την καλοσύνη σου
Σ' αυτόν τον κόσμο υπάρχει μόνο ένα πράγμα μπροστά στο οποίο πρέπει να υποκλινόμαστε, είναι η μεγαλοφυΐα, και ένα πράγμα μπροστά στο οποίο πρέπει να πέφτουμε στα γόνατα, είναι η καλοσύνη
Στον εσωτερικό κόσμο του ανθρώπου η καλοσύνη είναι ο ήλιος
Είναι δειλία να γνωρίζεις το καλό και να μην το κάνεις
Καλό δεν είναι να μην αδικείς, αλλά να μη θέλεις να αδικείς
Ο άνθρωπος οφείλει να φροντίζει όχι απλώς να φαίνεται καλός, αλλά να είναι πράγματι
(Για να αποκτήσεις καλά, χρειάζεται κόπος
Να πράττεις ό,τι είναι καλύτερο
χρησταρα εισαι καλα?τι επαθες?Οι ενέργειές μας πρέπει να είναι απόρροια ηρεμίας και όχι ανυπομονησίας
Ποτέ και πουθενά δε θα βρει τη γαληνή εκείνος που δεν τη βρήκε μέσα του
Όσο λιγότερα έχεις, τόσο λιγότερες ανησυχίες έχεις
Εκτιμώντας και επαινώντας την υπεροχή των άλλων, την κάνουμε δικό μας κτήμα
Χωρίς ταπείνωση το παν γίνεται μηδέν. Με την ταπείνωση το μηδέν γίνεται το παν
Η υγιής ταπείνωση μαγνητίζει και τον πιο κακοπροαίρετο άνθρωπο, αφού αυτή είναι η στολή της θεότητας
Η ταπείνωση και η σκληραγωγία, ελευθερώνουν τον άνθρωπο από κάθε αμαρτία. Διότι η ταπείνωση κόβει τα πάθη της ψυχής και η σκληραγωγία τα πάθη του σώματος
Για ό,τι καυχιόμαστε, θα παραχωρήσει ο Θεός να το χάσουμε, για ταπείνωση
Αφού πρώτα ακούσεις, σκέψου κατόπιν τι θα κάνεις
Αποφάσεις που πάρθηκαν χωρίς σκέψη, φέρνουν καταστροφές χωρίς θεραπεία
Να σκέπτεσαι έγκαιρα
Διάβαζε, όχι για να αντιλέγεις και να ανασκευάζεις, ούτε για να παίρνεις ως δεδομένα αυτά που διαβάζεις, ούτε για να βρίσκεις αντικείμενο συζήτησης και επίδειξης, αλλά για να ζυγίζεις και να σκέφτεσαι
Η μεγαλοπρέπεια του ανθρώπου είναι η ικανότητά του να σκέφτεται
Η πείρα και η σκέψη είναι για το πνεύμα μας, ό,τι η φωτιά και το αλάτι για το φαγητό μας
Μάταια είναι η εκμάθηση χωρίς σκέψη, επικίνδυνη είναι η σκέψη χωρίς εκμάθηση
Κατάλαβε πρώτα και έπειτα να ενεργήσεις
Όσο εύκολο είναι να σκέπτεσαι, τόσο δύσκολο είναι να σκέπτεσαι ορθά. Η ευκολία να σκεπτόμαστε είναι δώρο Θεού, η δυσκολία να σκεπτόμαστε σωστά απορρέει από τον εαυτό μας
Όσο περισσότερο διαβάζεις χωρίς να σκέφτεσαι, τόσο γρηγορότερα αρχίζεις να πιστεύεις ότι ξέρεις πάρα πολλά, αλλά όσο περισσότερο σκέφτεσαι διαβάζοντας, τόσο καθαρότερα βλέπεις, πως ξέρεις πολύ λίγα
Όσο περισσότερο σκέφτομαι, τόσο περισσότερο δυο πράγματα γεμίζουν την ψυχή μου με μεγάλο θαυμασμό και ευλάβεια που αυξάνεται: ο έναστρος ουρανός πάνω μου και ο ηθικός νόμος μέσα μου
Δεν υπάρχει μεγαλείο εκεί που δεν υπάρχει απλότητα, καλοσύνη και αλήθεια
Εκείνος που δεν ξέρει να κατακτήσει με την καλοσύνη, δε θα κατακτήσει και με τη δύναμη
Η καλοσύνη είναι μια γλώσσα με την οποία ο βουβός μπορεί να μιλάει και ο κουφός ν' ακούει
Μόνο το κακό αναπτύσσεται αφεαυτού, αλλά για την καλοσύνη χρειαζόμαστε προσπάθεια και θάρρος
Ο γλυκομίλητος μπορεί να θηλάσει και λέαινα
Ο Πλάτων λέει πως πρέπει να είμαστε καλοί, γιατί όλοι γύρω μας μάχονται σκληρά. Η καλοσύνη γεννάει καλοσύνη και η ενάρετη διαιώνισή της στέκει αρωγός στον προσωπικό μας αγώνα
Οι άνθρωποι μοιάζουν περισσότερο με τους θεούς, όταν κάνουν καλό στους συνανθρώπους τους
Οι άτυχοι αναζητούν μακριά το καλό, την πηγή του οποίου μεταφέρουν μέσα τους
Όπως η βροχή πέφτει εξίσου πάνω σε δικαίους και αδίκους, μη βαραίνεις την καρδιά σου με κρίσεις, μα δρόσισέ τους όλους με την καλοσύνη σου
Σ' αυτόν τον κόσμο υπάρχει μόνο ένα πράγμα μπροστά στο οποίο πρέπει να υποκλινόμαστε, είναι η μεγαλοφυΐα, και ένα πράγμα μπροστά στο οποίο πρέπει να πέφτουμε στα γόνατα, είναι η καλοσύνη
Στον εσωτερικό κόσμο του ανθρώπου η καλοσύνη είναι ο ήλιος
Είναι δειλία να γνωρίζεις το καλό και να μην το κάνεις
Καλό δεν είναι να μην αδικείς, αλλά να μη θέλεις να αδικείς
Ο άνθρωπος οφείλει να φροντίζει όχι απλώς να φαίνεται καλός, αλλά να είναι πράγματι
(Για να αποκτήσεις καλά, χρειάζεται κόπος
Να πράττεις ό,τι είναι καλύτερο
καλημερα θα γυρισει...Καλημέρα μαγκίτες.
Έπαιξα τα ματσάκια του Μπόκα με μια αλλαγή που έκανα.
Πάλι για ένα ματς....
Αναγκαστικά σήμερα κατάθεση γιατί άδειασε... και καιρός να κάνω και εγώ λίγο μελέτη γιατί από θέμα χρόνου το γάμησα 1 εβδομάδα τώρα. Έπαιζα αβλεπί.
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Άρσεναλ Σαραντί Άρσεναλ Σαραντί v Μπελγράνο
(Τελικό Αποτέλεσμα) 02/12/2014 Κανένα 2.15 Χαμένο
2 Ναι Καραμπούκσπορ v Μπεσίκτας
(Να Σκοράρουν Και Οι Δύο Ομάδες) 01/12/2014 Κανένα 1.83 Κερδισμένο
3 Over 2.5 Τραμπζονσπόρ v Γκεντσλερμπιρλίγκι
(Σύνολο Γκολ) 01/12/2014 Κανένα 1.72 Κερδισμένο
καλημερα θα γυρισει...
εχω βγαλει μια τετραδα σημερα αυριο...σαμπανιες πιο μετα...τελειωσανε και η καφεδςς... :Sπάντα έτσι είναι. Ανεβαίνεις κατεβαίνεις.. το θέμα είναι στο κατέβασμα να προσέχουμε τα πονταρίσματα. ή απλά προσοχή στο τι παίζουμε..
Έχεις δεί σήμερα κάτι ρε παίκτη?
εχω βγαλει μια τετραδα σημερα αυριο...σαμπανιες πιο μετα...τελειωσανε και η καφεδςς... :S
Επιβεβαιωση Στοιχηματος - QY8239219822W - Κινητο Ώρα στοιχήματος: 01/12/2014 14:09:10 ΕκτύπωσηΘα μοιράσεις ρε αδέρφι?
Καλά κέρδη ρε παίκτη !!!
Δεν έχω καθόλου χρόνο αυτές τις μέρες, που ούτε που είχα δεί ότι έχουμε αύριο αγωνιστική !
Θα σε ακολουθήσω ρε αδερφέ !
Και καλά μας κέρδη !
ειπα να αλαξω λιγο τεμποχρησταρα εισαι καλα?τι επαθες?
πρεπει να ειναι το πρωτο σου ποστ που αφησες κενα