ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.219
- Πόντοι
- 5.006
Κρατήστε κανα φράγκο ρε
Κρατήστε κανα φράγκο ρε
ρε συ οτι κινειται τα χτυπας...Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Λίβερπουλ Λέστερ v Λίβερπουλ
(Τελικό Αποτέλεσμα) 02/12/2014 Κανένα 2.05 Ανοικτό
2 Ισοπαλία Μπέρνλι v Νιούκαστλ
(Ημίχρονο) 02/12/2014 Κανένα 2.05 Ανοικτό
3 Over 2.5 Γουέστ Μπρομ v Γουέστ Χαμ
(Σύνολο Γκολ) 02/12/2014 Κανένα 2.07 Ανοικτό
ρε συ οτι κινειται τα χτυπας...
Είμαι ακόμα γραφείο... ακόμα δνε έχω προλάβει να διαβάσω με την ησυχία μου και έπαιξα ένα δικό σου, ένα του γκαν γκαν (κάπως έτσι), και μια γρήγορη ματιά έριξα για να ρίξω και ένα δικό μου.
Έχω τιλτάρει !
Είμαι ακόμα γραφείο... ακόμα δνε έχω προλάβει να διαβάσω με την ησυχία μου και έπαιξα ένα δικό σου, ένα του γκαν γκαν (κάπως έτσι), και μια γρήγορη ματιά έριξα για να ρίξω και ένα δικό μου.
Έχω τιλτάρει !
ρε συ οτι κινειται τα χτυπας...
:oαπλες καθημερινες ιστοριες απο το stoiximan...ο χρηστης sthmenosmpouk επαιξε 30 λεπτα και κερδισε 30 χιλιαρικα
ρεντμανφτο δωσε στανταρακια
για να μην σου χτυπανε οι τοκογλυφοι την πορτα παιξε μονο ρεντμανταφο χωρις γκανιοτα
ΧΑΒΡΗ +4.5
ΠΑΡΙ ασσος
ΒΟΣΤΩΝΗ +10,5
ΝΤΙΤΡΟΙΤ νικη
ΝΕΑ ΟΡΛΕΑΝΗ νικη
απλες καθημερινες ιστοριες απο το stoiximan...ο χρηστης sthmenosmpouk επαιξε 30 λεπτα και κερδισε 30 χιλιαρικα
παραμυθι της χαλιμας....ε αμα σκανε κατι "νικητες" του στυλ "επαιξα εφτα ημ/τελ με 30 λεπτα και κερδισα δυομισι χιλιαρικα" τι να πω ρε
Όλα τα τρολλ και τα πλάσματα της μέσης γης θα παίξουν ασο ολυμπιακο
Σε μένα πήγαινε ?
εχει εταιριες που δινει το χαντικαπ με χαμηλοτερη αποδοση η ψηλοτερη αναλογα τους ποντους της διαφορας.το μπόστον που στο καλό το βρήκες +10,5 ?