Moscowita
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2014
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.583
- Πόντοι
- 506
τεράστιος!πιστευω πως εισαι κοντα.αδιαφορο ανοιχτο παιχνιδι θα γινει.καλη τυχη.
τελικο σκορ 2-2
τεράστιος!πιστευω πως εισαι κοντα.αδιαφορο ανοιχτο παιχνιδι θα γινει.καλη τυχη.
τελικο σκορ 2-2
εισπραξες την επιταγή ωραία μπήκε ο μήνας..τεράστιος!
μη βάζεις κωδικούς ομάδες αν μπορείς για να γλυτωνουμε την ταλαιπωρία..καλωσορισες κιόλας..368=over
382=over
385=over
συνολο=9,14 bet365
μη βάζεις κωδικούς ομάδες αν μπορείς για να γλυτωνουμε την ταλαιπωρία..καλωσορισες κιόλας..
καλως σας βρηκα και καλο μηνα....
ΚΑΡΑΜ.-ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ
ΝΑΝΣΙ-ΒΑΛ.
ΠΑΚΟΣ Φ-ΕΣΤΟΡΙΛ
over2,5
ωραίος καλοφαγωτα οτι πρεπει..και στα κορίτσια ήσυχα. ;)Καλό μήνα Αντζελο.
Δε πήγα τράπεζα ακόμα.
3.184 γράφει η απόδειξη
δε ξέρω πως ανεβάζω φώτο εδώ.
έχω ζητήσει και παλιότερα..το ωραίο είναι ότι το Σάββατο με το κλείσιμο πήρα τηλ. τον πράκτορα και του ζήτησα να μου παίξει ενα 4-5-6 που δεν θυμόμουνα καν το έβγαλε μαζί με το άλλο..
έχω
4-6 γιουβε
2/2 κοπενγχαγη
4-6 πορτο
4-6 ριβερ
4-6 λανους
2 κοριτιμπα τώρα εξηγείται γιατί χτες χωρίς να ξέρω πανηγύριζα τα γκολ της κοριτίμπα..μάλλον επειδή είχες πει εσυ χ2 αλλά τελικά το χα παίξει κι εγω κι ομως με τοσο κάψιμο καθημερινά δεν το θυμόμουν καν οτι υπάρχει!!
493 γιουρος κασεράκι
αύριο τράπεζα και τέλος της βδομάδας κουλαριστά
Καλό μήνα Αντζελο.
Δε πήγα τράπεζα ακόμα.
3.184 γράφει η απόδειξη
έχω ζητήσει και παλιότερα..το ωραίο είναι ότι το Σάββατο με το κλείσιμο πήρα τηλ. τον πράκτορα και του ζήτησα να μου παίξει ενα 4-5-6 που δεν θυμόμουνα καν το έβγαλε μαζί με το άλλο..
έχω εκεί
4-6 γιουβε
2/2 κοπενγχαγη
4-6 πορτο
4-6 ριβερ
4-6 λανους
2 κοριτιμπα τώρα εξηγείται γιατί χτες χωρίς να ξέρω πανηγύριζα τα γκολ της κοριτίμπα..μάλλον επειδή είχες πει εσυ χ2 αλλά τελικά το χα παίξει κι εγω κι ομως με τοσο κάψιμο καθημερινά δεν το θυμόμουν καν οτι υπάρχει!!
493 γιουρος κασεράκι
Θενκς φίλε, δυο είναι τα δελτία παντωςμπραβο ρε μοροζιν το δελτιο της βδομαδας
για πες τιποτα για σημερα τωρα που γυρναει η τυχη να καρφωσω
αλμερια 2-3 γκολ
ναπολι διπλο
ο Ταβερνιαρης ενα αρχιδι θα παρει παλι
Θενκς φίλε, δυο είναι τα δελτία παντως
Εχω γραψει οτι προτεινω πιο πριν αλλα χαλαρα. Η δευτερα ειναι η καλυτερη μερα για κηδειες.
Η β ολλανδιας εχει αρκετες δευτερες ομαδες της α και μιας και δεν ανεβαινουν θελουν προσοχη καθως κανουν δωρα..το ιδιο οπως στν σεγκουντα στην ισπανια.
Στα γρήγορα Φενλο, οβερ η πακος, οβερ η μπελγκρανοναι για το μεγαλο λεω καλα λες σημερα κολομερα ειναι αυριο
Με τι πολλαπλασιαστή τα έπαιξες ψηλέ?Καλό μήνα Αντζελο.
Δε πήγα τράπεζα ακόμα.
3.184 γράφει η απόδειξη
έχω εκεί
4-6 γιουβε
2/2 κοπενγχαγη
4-6 πορτο
4-6 ριβερ
4-6 λανους
493 γιουρος κασεράκι