gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
σωστος τυπε,εγω για μεσημερι εφαγα λιτα χοιρινο με πρασα και λιγη φεταΠαιδια δεν ξανακανω γυμναστικη ποτε τερμα μονο μασα και τερμα οι μακακιες γυμναστικη ειναι μεχρι να κοκκινισουν τα μαγουλα μας απο εκει και περα ειναι καταχρηση Οταν τρωμε πρεπει να τρωμε αυτο που γουσταρουμε να πηνουμε οταν γουσταρουμε να πιουμε και γενικα να μην αγχονομαστε για το τι τρωμε τι δεν τρωμε οταν πειναμε να τρωμε Το αγχος του να χασω κανα κιλο να φυγει η μπυροκιλια κτλ κτλ κτλ κτλ ειναι χειροτερο απο το να τρως ολυ μερα λιπαρα και ανθυγιεινά.... Το μεγαλυτερο προβλημα που εχουμε ειναι το αγχος γιαυτο να τρωμε να τρωτε Μην σκεφτεσται τι θα φατε τι εκεινο τι το αλλο πεινας τρως οτι τραβαει η ψυχη μας πρεπει να το κανουμε αυτη θα μας δειξει ποτε δεν θελουμε κατι Θελουμε να πιουμε ελληνικο 2πλο στις 12 το βραδυ θα τον πιουμε θελουμε να φαμε τιγανητες μπριζολες στις 8 το πρωι να τις φαμε(ενταξει αν εχουμε και λεφτα να τις αγορασουμε ) Αφηστε το θρεντ με την υγεια κτλ και την διατροφη Εδω ο νιπλ και ο gl προσπαθουν να μας ανοιξουν τα ματια και δεν το βλεπουμε Οσο δεν σκεφτομαστε τιποτα τοσο ποιο χαλαροι και ανετοι ειμαστε Τωρα πεινασα ας παω να παρω ενα μικρο κρουασαν απο τον καφετζι μου 7 dais των 70 γραμμαριων που μου το δινει τζαμπα στις 12 θα φαω 1 κοτοσουβλακι σε πιτα με απο ολα και τζατζικη Μετα στις 3 το μεσημερι θα φαω 2 μπαλες μοκα παγωτο με μπολικο σιροπι καραμελα απο πανω σιγιου λετερ εβριθινγκ
βραδυ θα φαω μονο μια φετα πολυσπορο με κασερι και λιγα καρυδια
να τρωτε υγιεινα και μακρια απο τηγανι