Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
μη γελάς ντροπή.. :S
γελαω με τα χαλια μου γιατι το επαιξα ασο ο μαλακας και εχει φαει πεντε η Ρομα στα πρωτα σαραντα λεπτα :S
μη γελάς ντροπή.. :S
βάλτο κορνίζα να το θυμάσαι...γελαω με τα χαλια μου γιατι το επαιξα ασο ο μαλακας και εχει φαει πεντε η Ρομα στα πρωτα σαραντα λεπτα :S
βάλτο κορνίζα να το θυμάσαι...
εντάξει η περίοδος είναι θα ανακαμψεις.υγεια.αμα δεν σε θελει τυπε χεστα....και over να παιξω το αυριανο του Ολυμπιακου 0-0 θα ερθει :'( :'( :'(
αφου τους ξερεις δεν σταματανε σ κατι τετοια ;)Εντάξει πέρα απο τη πλάκα πρεπει να σταματήσουν η κολογερμαναραδες. :'(
0-6 η Σαχτάρ εντάξει σήμερα.
ναι η καργιολες.καλά που αποφυγαμε τσουλου και ασχοληθηκαμε με Βραζιλία.τουλαχιστον δεν βγήκαμε απο τώρα εξω..αφου τους ξερεις δεν σταματανε σ κατι τετοια ;)
έκανα δώρο ενα cg στο Μελισσανίδη :-1 ημιχρονο κρου
1 ΄΄ τζιλινχαμ
100 ευρώ για 1600
Μια παρτουζα του κανα δώρο του πούστη :-100 ευρώ για γκολ στο 1-10'λεπτό στο Μπάτε-Σαχτάρ 550 κέρδος
εγω σημερα προτεινα σ ενα φιλο να παιξει διπλο μπαγερν και οβερ σιτι...ναι η καργιολες.καλά που αποφυγαμε τσουλου και ασχοληθηκαμε με Βραζιλία.τουλαχιστον δεν βγήκαμε απο τώρα εξω..
:S :Sεγω σημερα προτεινα σ ενα φιλο να παιξει διπλο μπαγερν και οβερ σιτι...
το παιξε 120 ευρω...εγω δεν επαιξα :S
μου πε θα μου δωσει 20
από τα πιο εύκολα ταμεία της "καριέρας" μου...Διπλό η Μπάγερν...
εριξα ανατροπη σαλκε, και οβερ τη ουιγκαν...απο εμπνευση και για τη πλακα και μονο ;)
κατσε μαν εχει δρομο ακομη μην βιαζεσαιαπό τα πιο εύκολα ταμεία της "καριέρας" μου...
κατσε μαν εχει δρομο ακομη μην βιαζεσαι