Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.311
Πόντοι
5.006
δυσκολο ματς πολυ...με ατλετικο το χα 1Χ ;)....αυριο δεν ξερω....ειναι πολυ  κρισημο και κομβικο ματς ετσι οπως εξελισεται ο ομιλος
ναι όντως και η ιταλοί είναι πολύ δυσκοκαταβλητοι.θα με παρηγορεί ο χρησταρας αν χάσουμε  επειδή είμαστε και η δυο Γιούβε.. :grin: :cheesy:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.311
Πόντοι
5.006
Χρησταρα αδελφέ για δώσε για το ματς της τέταρτης το εχεις προσεγγισει..

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
ναι όντως και η ιταλοί είναι πολύ δυσκοκαταβλητοι.θα με παρηγορεί ο χρησταρας αν χάσουμε  επειδή είμαστε και η δυο Γιούβε.. :grin: :cheesy:
πρωτα ειμαστε με την ελληνικια ομαδα μας και μετα με τις ξενες :) Το αιμα νερο δεν γινεται μπορει να ειμαι φολα ΠΑΟΚ JUVENTUS KAI LIVERPOOL Αλλα ειμαι ελληνας πανω απο ολα οταν παιζει ελληνικια ομαδα με ξενη ειμαι με την ελληνικια :) Τωρα ομως στο στοιχημα δεν χωραει συναισθημα αλλα ταπεινωση και λογικη :) ειναι δυσκολο το παιχνιδι του γαυρου :) οσο και της γιουβεντους :) δεν ειναι παιχνιδι για δυνατο πονταρισμα αλλα και ποτε δεν πρεπει να κανουμε δυνατα πονταρισματα φασουλι το φασουλι γεμιζει το σακουλι :) Πιστη στον εαυτο μας στην σκεψη μας :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Και στην αληθεια το στοιχημα οπως και την ζωη πρεπει να το βλεπουμε ταπεινα :) η ταπεινωτιτα θα μας πει οτι και η αλλη ομαδα εχει αξια οτι κανεις δεν ειναι χωρις οντοτητα και οτι ολοι ειναι ανθρωποι καποιοι ομως ειναι καλυτεροι σαν αξια παιχτικη ταλεντου ποδοσφαιρικη τοτε με το κεφαλι χαμηλα θα καταλαβουμε πια ομαδα και πως πρεπει να παιξουμε για να κανουμε το χομπι μας που ειναι το στοιχημα γιατι αν δεν το δουμε σαν χομπι θα παμε φυλακη  :) Οτι μπορουμε να βγαλουμε και ενα μεροκαματο :)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.311
Πόντοι
5.006
πρωτα ειμαστε με την ελληνικια ομαδα μας και μετα με τις ξενες :) Το αιμα νερο δεν γινεται μπορει να ειμαι φολα ΠΑΟΚ JUVENTUS KAI LIVERPOOL Αλλα ειμαι ελληνας πανω απο ολα οταν παιζει ελληνικια ομαδα με ξενη ειμαι με την ελληνικια :) Τωρα ομως στο στοιχημα δεν χωραει συναισθημα αλλα ταπεινωση και λογικη :) ειναι δυσκολο το παιχνιδι του γαυρου :) οσο και της γιουβεντους :) δεν ειναι παιχνιδι για δυνατο πονταρισμα αλλα και ποτε δεν πρεπει να κανουμε δυνατα πονταρισματα φασουλι το φασουλι γεμιζει το σακουλι :) Πιστη στον εαυτο μας στην σκεψη μας :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Και στην αληθεια το στοιχημα οπως και την ζωη πρεπει να το βλεπουμε ταπεινα :) η ταπεινωτιτα θα μας πει οτι και η αλλη ομαδα εχει αξια οτι κανεις δεν ειναι χωρις οντοτητα και οτι ολοι ειναι ανθρωποι καποιοι ομως ειναι καλυτεροι σαν αξια παιχτικη ταλεντου ποδοσφαιρικη τοτε με το κεφαλι χαμηλα θα καταλαβουμε πια ομαδα και πως πρεπει να παιξουμε για να κανουμε το χομπι μας που ειναι το στοιχημα γιατι αν δεν το δουμε σαν χομπι θα παμε φυλακη  :) Οτι μπορουμε να βγαλουμε και ενα μεροκαματο :)
σωστός ο χρησταρας... :thumbsup:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
Χρησταρα αδελφέ για δώσε για το ματς της τέταρτης το εχεις προσεγγισει..
ειναι δυσκολο αδερφε :) η γιουβε δεν πιστευω να τρομαξει απο την εδρα του γαυρου :) ειναι δυσκολο δεν ξερω :) αν  θα ειχε χασει η γιουβεντους απο την σασουολο εκει θα ειχαμε καπου να πιαστουμε το κράξιμο θα πηγαινε συνεφο τωρα το παιχνιδι ειναι απο 0 εως 1 γκολ με 2 εως-3 γκολ για στοιχημα δεν θα το επαιζα αναλογα και με τα ρεπορταζ αν θα το επαιζα θα το εβαζα καπως σαν Χ ημιχρονο μετα δεν ξερω :) πρεπει να δουμε τα τελευταια ρεπορταζ κλημα κτλ. Τωρα απο την μερια της η γιουβεντους μπορω να πω πως το παιχνιδι το βλεπει πολυ σοβαρα και οτι δεν υποτιμαει τους αντιπαλους της :) εχει ενα θεμα με την φορμα της που οπως εχουμε πει δεν ειναι και στα καλυτερα της δεν ξερω με τον βιδαλ αν και λενε οτι ολα ειναι καλα ποως θα παιξει αυτος κτλ :) ενταξει μπορει να ερθει και κανα 1ασσος ημιχρονο Χ τελικο αν μπει μουδιασμενα η γιουβε :)  σημειο ξεκαθαρο δεν βλεπω παντως :) αν πουμε οτι θελουμε να το παιξουμε μονο αποδεκτο :)  

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
διπλο απο ημιχρονο ειναι η γιουβε παιδες....εγω θα παιξω το σπιτι μου,το αμαξι,το εξοχικο και την στανη  με τα προβατα ολα αφοβα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τυπε ιταλος εισαι κατα βαθος....ουνα φατσα ουνα ρατσα

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
εδω λες και επεσε απο τον 5 οροφο πολυκατοικιας  :cheesy:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ειπα να παιξω και τον πατερα και την μανα μου αλλα εχω καποιες αρχες.....παντως ο θρυλος θα υποκλιθει στην κυρια......τωρα αντερ οβερ δεν ξερω....η λογικη λεει οβερ αλλα ισως προτιμησω το αντερ επειδη και ο ολυμπιακος θα ειναι συμμαζεμενος αμυντικα......το νογκολ επισης με ψηνει και το 0-2 σκορ

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
τυπε ιταλος εισαι κατα βαθος....ουνα φατσα ουνα ρατσα
ιδιοσυγκρασια ιρλανδος :) οι ιταλοι ειναι μαφιοζοι οι ελληνες ειμαστε εξω καρδια :) Πανε ιταλια και βγαλε γουστα απο τις 9 το βραδυ ολα κλειστά :) Καμια σχεση ο ελληνας με τον ιταλο τον μεσο ιταλο :) Με τους ιταλους τις νοτιας ιταλιας  τους γκρεκο που ειναι κατα καποιον τροπο ελληνες με εκεινους ναι :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
καλημερα ξυπνήστε ολοι  :) ζητω η λουφα και η παραλαγη :) Μονο ο ελληνας μπορει να την σκαντζαρει απο την δουλεια και να πληρώνετε :) βλεπω να με  :2on1: στην δουλεια :) Λοιπον σημερα θελω να τους παρουμε 1 εκατομμυριο ευρω με 0,30 λεπτα :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
αυτη η μπιλμπαο το παρταλοπαρταλο(ποδοσφαιρικα :cheesy:) :grin: μπορει να κανει καμια ζημια σημερα στην πορτο :) κανα χ ημιχρονο ασσο τελικο θα την παίξω :) οι βασκοι προκρίθηκαν στο cl και κουβαδιασαν την μεση γη του αρχοντα των δαχτυλιδιών :) 

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
Παιδια δεν ξανακανω γυμναστικη ποτε τερμα μονο μασα και  :zfuck: :grin: τερμα οι μακακιες γυμναστικη ειναι μεχρι να κοκκινισουν τα μαγουλα μας απο εκει και περα ειναι καταχρηση :)  Οταν τρωμε πρεπει να τρωμε αυτο που γουσταρουμε να πηνουμε οταν γουσταρουμε να πιουμε και γενικα να μην αγχονομαστε για το τι τρωμε τι δεν τρωμε οταν πειναμε να τρωμε :) Το αγχος του να χασω κανα κιλο να φυγει η μπυροκιλια κτλ κτλ κτλ κτλ  :) ειναι χειροτερο απο το να τρως ολυ μερα λιπαρα και ανθυγιεινά....    Το μεγαλυτερο  προβλημα που εχουμε ειναι το αγχος γιαυτο να τρωμε :) να τρωτε :)  Μην σκεφτεσται τι θα φατε τι εκεινο τι το αλλο πεινας τρως οτι τραβαει η ψυχη μας πρεπει να το κανουμε αυτη θα μας δειξει ποτε δεν θελουμε κατι :)  Θελουμε να πιουμε ελληνικο 2πλο στις 12 το βραδυ θα τον πιουμε θελουμε να  φαμε τιγανητες μπριζολες στις 8 το πρωι να τις φαμε(ενταξει αν εχουμε και λεφτα να τις αγορασουμε :grin:) Αφηστε το θρεντ με την υγεια κτλ και την διατροφη :)  Εδω ο νιπλ και ο gl προσπαθουν να μας ανοιξουν τα ματια και δεν το βλεπουμε :) Οσο   δεν σκεφτομαστε τιποτα τοσο ποιο χαλαροι και ανετοι ειμαστε :) :) :) :) :) :) :) Τωρα πεινασα ας παω να παρω ενα μικρο κρουασαν απο τον καφετζι μου 7 dais των 70 γραμμαριων που μου το δινει τζαμπα :grin: :) στις 12 θα φαω 1 κοτοσουβλακι σε πιτα με απο ολα και τζατζικη :) Μετα στις 3 το μεσημερι θα φαω 2 μπαλες μοκα παγωτο με μπολικο σιροπι καραμελα απο πανω :)   σιγιου λετερ εβριθινγκ :) :) :) :)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Διπλό η Μπάγερν... :boobies: :boobies:

asianlover8