ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.533
- Πόντοι
- 5.006
χθες γινανε παλι σημερα?Ψαξτε και σημερα καμια εκπληξη, στα προκριματικα η ομαδες λογο του νεο τροπου διεξαγωγης της προκριματικης φασης εχουν περιθωριο για γκελες
χθες γινανε παλι σημερα?Ψαξτε και σημερα καμια εκπληξη, στα προκριματικα η ομαδες λογο του νεο τροπου διεξαγωγης της προκριματικης φασης εχουν περιθωριο για γκελες
Ψαξτε και σημερα καμια εκπληξη, στα προκριματικα η ομαδες λογο του νεο τροπου διεξαγωγης της προκριματικης φασης εχουν περιθωριο για γκελες
Στα @@ χαρτακι παιρνει και εντολες εργοδοτη εκτελει.Αν ο Ρανιερι κανει γκελα και σημερα θα κοκκινησει ο σβερκος του απο τις καρπαζιες τυπε
ερώτηση προς όλους.
πχ διάθεση για ποντάρισμα 50 ευρώ.
1) προτειμάτε να ποντάρετε δύο διαφορετικά δελτία από 25 και 25 με κανένα κοινό σημείο φυσικά.
2) και τα 50 σε ένα δελτίο?
καλο δεν ειναι αυτο ? αν δεν εισαι αρρωστος με το τζογο και τζογαρεις καθε μερα το μεροκαματο σου, σημαινει οτι θα εχει παιχνιδια να παιξεις. επισης θα εχεις και μπαλα να δεις το βραδυ αν βαριεσαι.Δεν ειναι καθολου τυχαιο που αποφασισαν η αγωνες να γινονται καθε μερα απο πεμπτη μεχρι τριτη ολα γινονται για το στοιχημα πλεον, να εχουμε να παιζουμε δλδ.
θεωρώ από θέμα κέρδους λόγω πολλαπλασιασμού συμφέρει όλα τα λεφτά σε ένα δελτίο. Απλα μου έχει κάτσει να βγάλω και τα 2 δελτία κάποιες φορές, όπως και το βασικό μου δελτίο να πάει πάτο και να πιάσω το δεύτερο. Τι λέτε?
1 και να παει να γαμηθει...ερώτηση προς όλους.
1) προτειμάτε να ποντάρετε δύο διαφορετικά δελτία από 25 και 25 με κανένα κοινό σημείο φυσικά.
Νομιζω κανεις λαθος,και τολμαει να βαλει πιτσιρικαδες,και δεν καταλαβαινει απο ονοματα.Στα @@ χαρτακι παιρνει και εντολες εργοδοτη εκτελει.
1 αδερφε.κρατα τα λεφτα σου...20000 ευρω Χ2 την ελλαδαρα σημερα
1 και να παει να γαμηθει...
ερώτηση προς όλους.
Για σένα κόμπρα ήμουυν σίγουρος. Είσαι επιθετικός παίκτης.
Απλά έπαιξα δύο δελτία σήμερα, 20 του άντζελο και 30 το δικό μου. και σκεφτόμουν ότι αν κούμπωνα 50άρι σε ένα το κέρδος θα ήταν μεγαλύτερο.
φιλε εισαι πολυ εγκεφαλικος παιχτης βλεπω δεν παιζεις ενστικτωδος σκεφτεσαι