Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

maverick77

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2013
Like
1
Πόντοι
6
καλοι οι ισλανδοι :) :) :) αλλα οι ελληνες του βορα ειναι οι ιρλανδοι :) οσο εχει ηλιο σε εμας εκει εχει βροχη :) :) :) :) αλλα ειναι παλικαρια :)  ειναι οι πρωτοι σε πατριωτισμο σε ολοκληρη την ευρωπη με την ελλαδα να ερχομαστε 2 :) δεν το λεω γιαυτο αλλα μας μιαζουν θελω ολο το μπουρδελα κομ να αγαπήσει ιρλανδια :) GL για παρτη σου αν πιασω τα 5 εκατομμυρια του τζοκερ θα σε παρω ενα εξοχικο μαιαμι :) οχι ιρλανδια γιατι βρεχει  :) :) :) :)
να σαι καλα μαν,και γω αν πιασω το συστημα σημερα κερναω πακοτινι το μικρο

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
κατα τα λοιπα η τριαδα μου ηταν με ολλανδια μεσα οποτε παιρνω μπουλο ,ακολουθησα το ρευμα του μπου
οι ισλανδοι πιστεψαν στον εαυτο τους :) αυτο που πρεπει να κανουμε εμεις εδω :) :) :)

taxidiaris

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
306
Πόντοι
5.785
να σαι καλα μαν,και γω αν πιασω το συστημα σημερα κερναω πακοτινι το μικρο
μαν.. αν κερδισω το τζοκερ θα εχω παρτυ στον τελευταιο οροφο του Μεγ.βρετανια με τα τοπ10 cg :)

maverick77

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2013
Like
1
Πόντοι
6
μονο το 2-1 πιανω τελικα της νορβηγιας ισα για να ριξω αυριο κανα κινο

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
εξω καρδια :) θελω ολο το μπουρδελα κομ καθε μερα να πιπωνει αλλη γκομενα :grin: να γαμαμε τις καλυτερες ρωσιδες τα καλοκαιρια και τον χειμωνα τις πιο γκαυλιαρες χαμηλοκωλες ελληνιδες :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
τελικά μαλάκα παπαροτρίφτουλα μπορεί ναμ ην έκατσε αλλά δεν ήταν και τόσο άσχετο μπετινγκ όσο υποστήριζες. ιδιαίτερα όταν η εταιρία μου έδινε λεφτά παραπάνω από το ποντάρισμά μου για να κλείσω στοίχημα.

Κάτσε στον άξονα τώρα και κάνε το παγόνι

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.421
Πόντοι
5.006
τελικά μαλάκα παπαροτρίφτουλα μπορεί ναμ ην έκατσε αλλά δεν ήταν και τόσο άσχετο μπετινγκ όσο υποστήριζες. ιδιαίτερα όταν η εταιρία μου έδινε λεφτά παραπάνω από το ποντάρισμά μου για να κλείσω στοίχημα.

μην ασχολεισαι αδελφε.. ωραια ήταν και τα χ που επαιξες.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
πρωτα ειναι ο αγγλικος εθνικος υμνος μετα τις ιρλανδιας κοιταξτε τον χοντρο τον φαλακρο τον ιρλανδο με το χτυπημένο το δεξι αυτι που βγαζει κλαμα απο συγκίνηση :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
συγκινήθηκα με τους πατριωτες ιρλανδους και εφαγα 2 γεμιστα με γεμιση ρυζι και κρεας και 4 καρυδια τυπου καλιφορνια που τα σπας και τα τρως κατευθειαν χωρις πολλα πολλα τσοφλια :)

maverick77

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2013
Like
1
Πόντοι
6
συγκινήθηκα με τους πατριωτες ιρλανδους και εφαγα 2 γεμιστα με γεμιση ρυζι και κρεας και 4 καρυδια τυπου καλιφορνια που τα σπας και τα τρως κατευθειαν χωρις πολλα πολλα τσοφλια :)
χρησταρα το καρυδι εχει οψη σαν του εγκεφαλου μας.....τι κανει η φυση τελικα

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
χρησταρα το καρυδι εχει οψη σαν του εγκεφαλου μας.....τι κανει η φυση τελικα
ναι οντως αλλα αδερφε τα αγρια καρυδια που εχω φαει χωρις ραντισματα κτλ απο χωραφια αγωνα που εχουν που και που καμια καρυδια ξεμπαρκη ειναι αλλο πραγμα πολυ πιο νοστιμα απο αυτα του νεου τυπου με ραντισματα καλιφορνιας κτλ :) ναι ενταξει η φυση αλλα την εχουμε κανει οι ιδιοι παραφυση :) αγρια καρυδια για να το σπασεις με τα χερια μονο του πρεπει να εισαι μασιστας :) αυτα τα καλιφορνεζικα τα τρως και τα σπας στο λεπτο ασε που το αγριο καρυδι αν το σπασεις μεσα ειναι ολο δωματια απο τσοφλια ενδιαμεσα με την ψυχα  :) :) τεσπα  :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
παιδια αν εχετε κανα γνωστο αλβανο φιλο κτλ :) πειτε του να σας πει το ονομα τις ιντεπεντιεντε τις ομαδας απο την αργεντινη :) σημερα με λεει ενας γνωστος φιλος αλβανος χρηστο εχθες  εχασα την ιντεπεντιεντε και κοντεψα να κατουρηθω απο τα γελια  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
παιδια παντως για περιστερια η Μακεδονια ειναι Ν1 στην ελλαδα :) Με τον νομο ημαθιας να ειναι ο βασιλιας :) :) βουτες μεχρι το διάστημα :)

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
μην ασχολεισαι αδελφε.. ωραια ήταν και τα χ που επαιξες.

μα τον είδες τον μαλάκα?

Δε ξέρω αν παρακολούθησες τον διάλογο.. Μιλάμε για πολύ μαλάκα.

Δεν έχει και βραζιλιάνικα σήμερα να γίνει σεισμός.. :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Βλέπω ενα τεράστιο 0-0 αυριο η ελλαδα με τν β.ιρλανδια

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336

μα τον είδες τον μαλάκα?

Δε ξέρω αν παρακολούθησες τον διάλογο.. Μιλάμε για πολύ μαλάκα.

Δεν έχει και βραζιλιάνικα σήμερα να γίνει σεισμός.. :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

καταρχην, ενα ευχαριστω για τα παιχνιδια (η βετ365 με αφησε να σηκωσω καποια στιγμη 10 Ε και τα σηκωσα, απο 1 Ε πονταρισματος).
εγω χαβαλε ξεκινησα να κανω, και το πηρατε πολυ σοβαρα και ψιλοστραβωσα. αυτο...

σου χρωσταω μια συγγνωμη (και στον μαστερ φανταζομαι), αν την δεχεσαι καλως. μπορει να ειμαι λιγο μαλακας ωρες ωρες αλλα εχω μαθει να παραδεχομαι τα λαθη μου, και οκ, παραφερθηκα...
καλη συνεχεια

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
καλοι οι ισλανδοι :) :) :) αλλα οι ελληνες του βορα ειναι οι ιρλανδοι :) οσο εχει ηλιο σε εμας εκει εχει βροχη :) :) :) :) αλλα ειναι παλικαρια :)  ειναι οι πρωτοι σε πατριωτισμο σε ολοκληρη την ευρωπη με την ελλαδα να ερχομαστε 2 :) δεν το λεω γιαυτο αλλα μας μιαζουν θελω ολο το μπουρδελα κομ να αγαπήσει ιρλανδια :) GL για παρτη σου αν πιασω τα 5 εκατομμυρια του τζοκερ θα σε παρω ενα εξοχικο μαιαμι :) οχι ιρλανδια γιατι βρεχει  :) :) :) :)

Συμφωνώ απόλυτα έχεις απόλυτο δίκιο Χρησταρα είναι ήρωες οι Ιρλανδοί τα αδέρφια μας του Βορρά τους έχω ζήσει από κοντά και τους νότιους Δουβλίνο κτλ και τους βόρειους Μπέλφαστ κτλ είναι όλοι γαμω τα παιδιά Χρησταρα λες να μας την κάνουν αύριο..;; εγώ πάντως έχω απογοητευτεί τόσο με την Εθνική και τα πειράματα του ρανιερι που για πρώτη φορά λέω να μας παίξω κόντρα..πληρώνει και καλά αν και πολύ φοβάμαι ότι αύριο θα νικήσουμε..είναι το κλασσικό μας..μια ήττα, μια ισοπαλια και μια νίκη..οπως περνάμε πάντα τους ομίλους και με τον πιο πρόσφατο με αυτή ακριβώς τη σειρά στο Μουντιάλ το καλοκαίρι...

cobr1to

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
1
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ! Ο SIR COBRA ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ! :dancing: :dancing:
Αδερφια υπαρχουν καποια δωρα στην playbet τα οποια δεν πρεπει να τα αφησετε ανεκμεταλευτα.Ειναι ενα ειδος επενδυσης ομως γιατι ειναι μακροπροθεσμα.Το κακο ειναι οτι δεν μπορουν να συνδιαστουν.Τα πιστευω παρα πολυ και οι αποδοσεις ειναι ανεξηγητα πολυ μεγαλες.Ολα αυτα υπαρχουν μονο στην playbet.Εχουμε και λεμε.

1)Πόσοι αγώνες της Ελληνικής Σούπερ Λιγκ θα διακοπούν οριστικά λόγω επεισοδίων από 1/10/2014 έως 31/5/2015;
0-1 αγωνες δινει 3,00  !    Το θεωρω και το πιο δυνατο ειδικο στοιχημα.Μετακινησεις οπαδων δεν γινονται οποτε εκμηδενιζονται οι πιθανοτητες διακοπης.

2)Θα είναι ο Ρανιέρι προπονητής της Εθνικής Ελλάδας την 1η Δεκεμβρίου του 2015;
Ναι 2,50 .  Πιστευω οτι κυριως λογο του ευκολου ομιλου,θα περασουμε.Οποτε θα μεινει και ο coach(που παρεπιπτωντος δεν του εχω καμια εκτιμηση).δεν υπαρχει περιπτωση να οδηγησει την ομαδα στο ευρο και να φυγει.

3)O τύμβος της Αμφίπολης είναι Μακεδονικός ή Ρωμαϊκός?
Μακεδονικός (325-300 π.Χ.) 1.65  .  Εχω ακρες με Περιστερη...  :dancing:

Μακαρι να μπορουσα να τα συνδιασω.με 50 ευρω ebgaze κανα 500αρικο. ΦΟρτωσα το πρωτο και του χρονου το καλοκαιρι οι διακοπες θα ειναι μια ευγενικη χορηγεια της Playbet...

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ! Ο SIR COBRA ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ! :dancing: :dancing:
Αδερφια υπαρχουν καποια δωρα στην playbet τα οποια δεν πρεπει να τα αφησετε ανεκμεταλευτα.Ειναι ενα ειδος επενδυσης ομως γιατι ειναι μακροπροθεσμα.Το κακο ειναι οτι δεν μπορουν να συνδιαστουν.Τα πιστευω παρα πολυ και οι αποδοσεις ειναι ανεξηγητα πολυ μεγαλες.Ολα αυτα υπαρχουν μονο στην playbet.Εχουμε και λεμε.

1)Πόσοι αγώνες της Ελληνικής Σούπερ Λιγκ θα διακοπούν οριστικά λόγω επεισοδίων από 1/10/2014 έως 31/5/2015;
0-1 αγωνες δινει 3,00  !    Το θεωρω και το πιο δυνατο ειδικο στοιχημα.Μετακινησεις οπαδων δεν γινονται οποτε εκμηδενιζονται οι πιθανοτητες διακοπης.

2)Θα είναι ο Ρανιέρι προπονητής της Εθνικής Ελλάδας την 1η Δεκεμβρίου του 2015;
Ναι 2,50 .  Πιστευω οτι κυριως λογο του ευκολου ομιλου,θα περασουμε.Οποτε θα μεινει και ο coach(που παρεπιπτωντος δεν του εχω καμια εκτιμηση).δεν υπαρχει περιπτωση να οδηγησει την ομαδα στο ευρο και να φυγει.

3)O τύμβος της Αμφίπολης είναι Μακεδονικός ή Ρωμαϊκός?
Μακεδονικός (325-300 π.Χ.) 1.65   .  Εχω ακρες με Περιστερη...  :dancing:

Μακαρι να μπορουσα να τα συνδιασω.με 50 ευρω ebgaze κανα 500αρικο. ΦΟρτωσα το πρωτο και του χρονου το καλοκαιρι οι διακοπες θα ειναι μια ευγενικη χορηγεια της Playbet...

Πραγματικά αδερφέ με κούφανες ! Τι στοίχημα είναι αυτό? χαχα.

Ο τύμβος της Αμφίπολής αν είναι Μακεδονικός ή Ρωμαικός? Υπάρχει αυτό σε στοίχημα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom