Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

cobr1to

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Πραγματικά αδερφέ με κούφανες ! Τι στοίχημα είναι αυτό? χαχα.

Ο τύμβος της Αμφίπολής αν είναι Μακεδονικός ή Ρωμαικός? Υπάρχει αυτό σε στοίχημα?
εδω εχει στοιχημα αν θα παντρευτει η πουταναρα η μενεγακη τον πανταζοπουλο(πως διολο τον λενε).
Για να μην το χοντρυνω και σου πω over 8,5 μερες απεργια ΓΕΣΕΕ ΚΑΙ ΑΔΕΔΥ στο 1,9

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
ειρήνη αδελφια
καλημερες

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
εδω εχει στοιχημα αν θα παντρευτει η πουταναρα η μενεγακη τον πανταζοπουλο(πως διολο τον λενε).
Για να μην το χοντρυνω και σου πω over 8,5 μερες απεργια ΓΕΣΕΕ ΚΑΙ ΑΔΕΔΥ στο 1,9

Σοβαρά τώρα???

Δεν είχα ιδέα λέμε.

Τα σημεία σου είναι ωραία και λογικότατα. Αλλά πάλι να ανοίξουμε λογαριασμούς? Θα μπλεχτώ με τα username και passowrd γαμωτο !  :grin:

cobr1to

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
1
η αληθεια ειναι οτι η playbet δεν ειναι και καμια εταιρια της προκοπης.ειδα ομως αυτα τα ειδικα, ψηθηκα και τα επαιξα.καλα να μαστε μεχρι το καλοκαιρι και θα βγει το στοιχημα.ως τοτε δεν θα ξαναμπω εκει

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
η αληθεια ειναι οτι η playbet δεν ειναι και καμια εταιρια της προκοπης.ειδα ομως αυτα τα ειδικα, ψηθηκα και τα επαιξα.καλα να μαστε μεχρι το καλοκαιρι και θα βγει το στοιχημα.ως τοτε δεν θα ξαναμπω εκει
στοιχιμαν 365 κ μετα σπορτινγκ βιστα,,δεν χρειαζονται αλλοι,,, ;)
σιγουρια οντς κι αμεσες πληρωνες,, :dancing:
οι λοιποι απεχουν ετη..

cobr1to

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
1
στοιχιμαν 365 κ μετα σπορτινγκ βιστα,,δεν χρειαζονται αλλοι,,, ;)
σιγουρια οντς κι αμεσες πληρωνες,, :dancing:
οι λοιποι απεχουν ετη..
σωστος.υπαρχουν ομως και αλλες πιο μικρες εταιριες που μπορεις ευκολα να ξεζουμισεις το μπονους τους και ειναι αγνωστες στο ευρυ ελληνικο κοινο οπως πχ paddypower

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
σωστος.υπαρχουν ομως και αλλες πιο μικρες εταιριες που μπορεις ευκολα να ξεζουμισεις το μπονους τους και ειναι αγνωστες στο ευρυ ελληνικο κοινο οπως πχ paddypower
παντυ ειναι τοπ
δεν τον ανεφερα επειδη ειναι αγνωστος γενικα
ΔΕΝ ειναι μικρη εταιρεια,,,

cobr1to

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
1
στο εξωτερικο ειναι τοπ.στο ελληνικο κοινο ειναι αγνωστη..

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.288
Πόντοι
5.006
Επιλογή Παιχνίδι Απόδοση Ώρα έναρξης Αποτέλεσμα
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Ελλάδα Ελλάδα - B. Ιρλανδία
Προκριματικά 1.62 14/10, 21:45 -
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Πολωνία Πολωνία - Σκωτία
Προκριματικά 1.85 14/10, 21:45 -
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Ισοπαλία Φινλανδία - Ρουμανία
Προκριματικά 3.00 14/10, 21:45  :boobies: :boobies: :boobies:

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Καλησπερα παιδια εγω μολις εκανα max bet στο over 2.5 της βραζιλιας λαιβ... καλη τυχη!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Πολωνια - Σκωτια 1 ημ 1 τελικο
Ελλαδα - Β.Ιρλανδια 1 ημ 1 τελικο
Γερμανια - Ιρλανδια 1 ημ 1 τελικο
Φεροε - Ουγγαρια 2 ημ 2 τελικο
22 αποδοση παμε γερα. :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Καλησπερα παιδια εγω μολις εκανα max bet στο over 2.5 της βραζιλιας λαιβ... καλη τυχη!!
Μακαρι να το πιασεις φιλε στο δευτερο ημιχρονο.Στο πρωτο παντως βαριοντουσαν οι ομαδες.
Με το ζορι εγιναν 5 σουτ.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
η καλυτερη στοιχηματικη μακραν ηταν η betfair (οκ ηταν ανταλλακτηριο)

εγω ειμαι στην 365 αλλα παιζω μεγαλα συστηματα στην στοιχιμαν γιατι εχει ελαχιστη στηλη 0,1 ευρω. η betfair ειχε ελαχιστο συνολικο στοιχημα 2 Ε αλλα μπορουσα να βαλω στα συστηματα 0,01 Ε. οπως καταλαβαινετε, για υψηλοτατες αποδοσεις (κουλά σκορακια) ηταν παραδεισος.

αληθεια, ξερει κανεις αν υπαρχει καποια με μικροτερη στηλη απο 0,1 ???

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
με την ευκαιρια τι ειναι αυτο το 6.50 της Ιρλανδιας πλακα μας κανουν  :2funny:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
Συμφωνώ απόλυτα έχεις απόλυτο δίκιο Χρησταρα είναι ήρωες οι Ιρλανδοί τα αδέρφια μας του Βορρά τους έχω ζήσει από κοντά και τους νότιους Δουβλίνο κτλ και τους βόρειους Μπέλφαστ κτλ είναι όλοι γαμω τα παιδιά Χρησταρα λες να μας την κάνουν αύριο..;; εγώ πάντως έχω απογοητευτεί τόσο με την Εθνική και τα πειράματα του ρανιερι που για πρώτη φορά λέω να μας παίξω κόντρα..πληρώνει και καλά αν και πολύ φοβάμαι ότι αύριο θα νικήσουμε..είναι το κλασσικό μας..μια ήττα, μια ισοπαλια και μια νίκη..οπως περνάμε πάντα τους ομίλους και με τον πιο πρόσφατο με αυτή ακριβώς τη σειρά στο Μουντιάλ το καλοκαίρι...
Καλησπερα :)  και αλλοι ελληνες που εχουν παει ιρλανδια με το εχουν πει αυτο αλλα δεν ειναι απο αυτο ειναι τι αφουγκραζομαι και νιωθω  ο ιδιος  :) Και στην αγγλια που εχω και φιλο και πρωτο ξαδερφο μου εχουν πει οτι οι σκωτσεζοι ειναι πιο καλοι απο τους αγγλους :) :) :) :) Τωρα  για το στοιχηματικο κοματι :) Η αποψη μου για τον αγωνα της ελλαδας ειναι οτι δεν εχουμε φορμα χασαμε απο την ρουμανια που περιμεναμε να κερδισουμε :) Πηραμε χ απο την φιλανδια που εδω πιο πολυ ευελπιστουσαμε να κερδισουμε :) Και τωρα Παιζουμε με την βορια ιρλανδια που εχουν 2 νικες  εμεις 1 ισοπαλια :) 1 Λογικη που υπάρχει γιαυτον των αγωνα ειναι η λογικη τις μεγαλης ομαδας που στην συγκεκριμενη περιπτωση ειναι με το μαχαιρι στο λαιμο και θα κερδισει :) Η λογικη του στοιχηματος ομως ειναι η φορμα :) και οχι της φανελας :) εδω δεν εχουμε φορμα μεσα μου ειμαι σε στοιχηματικο αδιεξοδο οσον αφορα για τον αγωνα αυτον :) η δευτερη λογικη του στοιχηματος ειναι οτι πρεπει να παιζουμε με βαση την αποδοση και οτι το στοιχημα ειναι φορμα και απόδοση μαζι :)  Το καλυτερο που θα μπορουσε να κανει ενας παιχτης του στοιχηματος κατα την ταπεινη μου αποψη ειναι να παρακολουθησει  αυτον τον αγωνα και να μην τον παιξει :) Αν η ελλαδα κερδισει αποκτησει ψυχολογια τοτε θα εχουμε ενα στοιχειο γιατι πρεπει να κανουμε στον επομενο αγωνα της :)  Μια αλλη λογικη λεει οτι αυτοι οι αγωνες εχουν σκοπιμότητα του κερατα οι βοριοι ιρλανδοι με την Νικη με τα νησια φεροε με 2-0 απο το 1 ημιχρονο φανηκε οτι δεν θελανε να ξοδεψουν δυναμεις και να σκωτοσουν τον αντιπαλο αυτα τα πρωταθληματα των ομιλων με πρωταθληματα αναμεσα τους με το να προκρινονται οι 2 πρωτες και οι 5 καλυτερες 3 ειναι απο που να τα πιασεις και που να τα αφησεις :) :) :) Με λιγα λογια πρεπει να βλεπουμε το δασος και οχι το δεντρο :) Που αυτη την στιγμη η λογικη λεει οτι δεν αξιζει να παιχτει αυτο το δεντρο δηλαδη η ελλαδα αλλα να δουμε το δασος συνολικα και να βρουμε κατι καλυτερο ασχετως αν βγει η οχι το παιχνιδι τις εθνικης μας :)

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερα.

σερβια,ελλαδα και πορτογαλια για σημερα...

cobr1to

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
1
η καλυτερη στοιχηματικη μακραν ηταν η betfair (οκ ηταν ανταλλακτηριο)

εγω ειμαι στην 365 αλλα παιζω μεγαλα συστηματα στην στοιχιμαν γιατι εχει ελαχιστη στηλη 0,1 ευρω. η betfair ειχε ελαχιστο συνολικο στοιχημα 2 Ε αλλα μπορουσα να βαλω στα συστηματα 0,01 Ε. οπως καταλαβαινετε, για υψηλοτατες αποδοσεις (κουλά σκορακια) ηταν παραδεισος.

αληθεια, ξερει κανεις αν υπαρχει καποια με μικροτερη στηλη απο 0,1 ???
bet 8

Επισκέπτης
Ψαξτε και σημερα καμια εκπληξη, στα προκριματικα η ομαδες λογο του νεο τροπου διεξαγωγης της προκριματικης φασης εχουν περιθωριο για γκελες  :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom