Συμφωνώ απόλυτα έχεις απόλυτο δίκιο Χρησταρα είναι ήρωες οι Ιρλανδοί τα αδέρφια μας του Βορρά τους έχω ζήσει από κοντά και τους νότιους Δουβλίνο κτλ και τους βόρειους Μπέλφαστ κτλ είναι όλοι γαμω τα παιδιά Χρησταρα λες να μας την κάνουν αύριο..;; εγώ πάντως έχω απογοητευτεί τόσο με την Εθνική και τα πειράματα του ρανιερι που για πρώτη φορά λέω να μας παίξω κόντρα..πληρώνει και καλά αν και πολύ φοβάμαι ότι αύριο θα νικήσουμε..είναι το κλασσικό μας..μια ήττα, μια ισοπαλια και μια νίκη..οπως περνάμε πάντα τους ομίλους και με τον πιο πρόσφατο με αυτή ακριβώς τη σειρά στο Μουντιάλ το καλοκαίρι...
Καλησπερα
και αλλοι ελληνες που εχουν παει ιρλανδια με το εχουν πει αυτο αλλα δεν ειναι απο αυτο ειναι τι αφουγκραζομαι και νιωθω ο ιδιος
Και στην αγγλια που εχω και φιλο και πρωτο ξαδερφο μου εχουν πει οτι οι σκωτσεζοι ειναι πιο καλοι απο τους αγγλους
Τωρα για το στοιχηματικο κοματι
Η αποψη μου για τον αγωνα της ελλαδας ειναι οτι δεν εχουμε φορμα χασαμε απο την ρουμανια που περιμεναμε να κερδισουμε
Πηραμε χ απο την φιλανδια που εδω πιο πολυ ευελπιστουσαμε να κερδισουμε
Και τωρα Παιζουμε με την βορια ιρλανδια που εχουν 2 νικες εμεις 1 ισοπαλια
1 Λογικη που υπάρχει γιαυτον των αγωνα ειναι η λογικη τις μεγαλης ομαδας που στην συγκεκριμενη περιπτωση ειναι με το μαχαιρι στο λαιμο και θα κερδισει
Η λογικη του στοιχηματος ομως ειναι η φορμα
και οχι της φανελας
εδω δεν εχουμε φορμα μεσα μου ειμαι σε στοιχηματικο αδιεξοδο οσον αφορα για τον αγωνα αυτον
η δευτερη λογικη του στοιχηματος ειναι οτι πρεπει να παιζουμε με βαση την αποδοση και οτι το στοιχημα ειναι φορμα και απόδοση μαζι
Το καλυτερο που θα μπορουσε να κανει ενας παιχτης του στοιχηματος κατα την ταπεινη μου αποψη ειναι να παρακολουθησει αυτον τον αγωνα και να μην τον παιξει
Αν η ελλαδα κερδισει αποκτησει ψυχολογια τοτε θα εχουμε ενα στοιχειο γιατι πρεπει να κανουμε στον επομενο αγωνα της
Μια αλλη λογικη λεει οτι αυτοι οι αγωνες εχουν σκοπιμότητα του κερατα οι βοριοι ιρλανδοι με την Νικη με τα νησια φεροε με 2-0 απο το 1 ημιχρονο φανηκε οτι δεν θελανε να ξοδεψουν δυναμεις και να σκωτοσουν τον αντιπαλο αυτα τα πρωταθληματα των ομιλων με πρωταθληματα αναμεσα τους με το να προκρινονται οι 2 πρωτες και οι 5 καλυτερες 3 ειναι απο που να τα πιασεις και που να τα αφησεις
Με λιγα λογια πρεπει να βλεπουμε το δασος και οχι το δεντρο
Που αυτη την στιγμη η λογικη λεει οτι δεν αξιζει να παιχτει αυτο το δεντρο δηλαδη η ελλαδα αλλα να δουμε το δασος συνολικα και να βρουμε κατι καλυτερο ασχετως αν βγει η οχι το παιχνιδι τις εθνικης μας