Ακη δυστυχως ειναι τετοιες οι εποχες που ο κοσμος ζηταει ευκολο χρημα και καταπινει οτι του πλασαρουν χωρις να το φιλτραρει στο ελαχιστο απο το μυαλο του και να συνηδητοποιησει οτι τον κοροιδευουν.Εχει γινει χαμος με αυτα τα "στημενα".Προχθες συγκεριμενα μου ειπε γνωστος μου οτι ενας τυπος στο φεισμπουκ πουλουσε την ανατροπη του Σουπερ καπ Ευρωπης (ρεαλ -σεβιλλη) 200 ευρω!!!Και ο ΜΑΛΑΚΑΣ ο γνωστος μου τα εδωσε.Ουτε καν του περασε απ το μυαλο η απατη!Σου παραθετω ενα ε μαιλ που μου εστειλε ενας τυπος που δινει προγνωστικα και οχι "στημενα" το οποιο εχει ενδιαφερον.
Σας πλησιάζει στο Facebook, στο Twitter ο κάθε ένας και σας λέει "Φίλε, έχω σίγουρη ανατροπή. Αν την θες, μου δίνεις 200 ευρώ τώρα με paysafe ή με πιστωτική και 300 ευρώ μετά το αποτέλεσμα". Οι τιμές βέβαια είναι σχετικές. Άλλοι ζητάνε 100 ευρώ, άλλοι 800 ευρώ και άλλοι 2500 ευρώ.
Πάμε λίγο στην ΑΝΑΛΥΣΗ της ιστορίας με ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ.
Εφόσον σου λέει 100% SURE BET, σημαίνει ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ ότι το ματς είναι ΑΒΑΒΑ, δηλαδή ΣΤΗΜΕΝΟ. Σε μια στημένη ανατροπή (έστω κατά το ήμισυ, δηλαδή 1 ημίχρονο - Χ τελικό, πόσο μάλλον για 1 ημίχρονο - 2 τελικό), πόσοι άνθρωποι χρειάζονται στο κόλπο ? Σίγουρα ΟΧΙ ΕΝΑΣ Η' ΔΥΟ (ας το πάρουμε με την εις άτοπο δηλαδή).
Αν και είναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, δεν γίνεται ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΑΠΛΑ 10 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΣΤΟ ΠΟΡΤΙΕΡΟ για να "κλείσει" η δουλειά. Δεν φτάνει. Άντε να πνίξει 1 ή 2 γκολ. Ποιός θα βάλει τα γκολ για την ανατροπή; Και αν υποθέσουμε ότι ήταν ο πορτιέρο του φαβορί (οπότε η ομάδα του θα σκόραρε ούτως ή άλλως - που και πάλι δεν είναι δεδομένο-), ποιός εγγυάται ότι το αουτσάιντερ θα κάνει έστω και 2-3 τελικές προς την αντίπαλη εστία στο ημίχρονο που θέλουμε, χωρίς μάλιστα το φαβορί να κάνει άλλες φάσεις στο ίδιο ημίχρονο;
Κοντολογίς, σε ένα ΣΤΗΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ 100% (και όχι με ΗΜΙΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ μεμονομένων παιχτών) με ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ και ιστορίες χρειάζονται :
α) ΠΑΙΧΤΕΣ (τουλάχιστον 4-5) και των 2 ομάδων να είναι στο "κόλπο".
ή
β) Να υπάρχει ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΥΤΟ ΦΑΒΟΡΙ (του 1.01 ως του 1.20) και ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ της δικής τους (της μίας δηλαδή) ομάδας να το στήσουν "σόλο παρτίδα".
Είτε στην εκδοχή Α, είτε στην εκδοχή Β, βγαίνει ένα ΧΟΝΤΡΙΚΟ ΡΕΖΟΥΜΕ ότι περίπου 8 με 10 άτομα είναι ΓΝΩΣΤΕΣ του "κόλπου" επειδή αναγκαστικά θα συμμετάσχουν σε αυτό.
Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 30 με 40 άτομα θα γνωρίζουν την κομπίνα, την ανατροπή.
Διότι πολύ απλά, δεν γίνεται εγώ να ξέρω ότι θα στήσω το ματς και να μην βάλω ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τον κολλητό μου ή τον αδερφό της γυναίκας μου ή τον ίδιο μου τον αδερφό να ποντάρει και αυτός, σωστά; Σωστά. Και το "40" είναι ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΝΟΥΜΕΡΟ, χωρίς να έχουμε βάλει διοικητικούς παράγοντες, λοιπά στελέχη των ομάδων, μάνατζερ παιχτών και όλα τα συναφή.
Και από αυτούς τους 40, έχουμε τον φίλο που σε βρήκε στο facebook ή στο twitter που είτε ο ίδιος το έμαθε από άλλον, είτε είναι ο αδερφός κάποιου παίχτη και φτάνουμε ΣΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΔΟΧΗ ότι περίπου 100 ή 200 άτομα ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ. Στην ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΚΔΟΧΗ περίπου 1000 ή 2000 άτομα είναι αυτά που ξέρουν το "αβαβά".
Δίνεις 200 ευρώ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ, παίρνεις το "ΣΤΗΜΕΝΟ" και πας στα ανταλλακτήρια και βλέπεις ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΤΖΙΡΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 9.000 ευρώ !!! Πας ΑΣΙΑ και βλέπεις ότι μπορείς να κάνεις ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΠΑΤΗΜΑΤΑ των 1.500 ευρώ. Πας σε άλλες εταιρείες και βλέπεις ΤΑ ΝΟΡΜΑΛ ΟΡΙΑ. Και ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΑΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ και ότι ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΝΤΑΡΕΙΣ ΣΕ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ.
Είναι δηλαδή δυνατόν κούκλε μου, να υπάρχει ΣΤΗΜΕΝΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ που να την ΞΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΔΟΧΗ ΜΟΝΟ 100 ΑΤΟΜΑ και να έχει τζίρο στο ημίχρονο/τελικό των ανταλλακτηρίων 300 ευρώ ? Από 3 ευρώ ο καθένας πόνταρε χαζούλιακα ? Ή μήπως είσαι ο πρώτος που ΕΜΑΘΕ την ανατροπή από τον παπάρα στο internet ? Άλλος 1 να την είχε μάθει, μάνι-μάνι έπρεπε να είχε παίξει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 100 αφού θα πλήρωσε 200 για να μάθει την πληροφορία. ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΜΑΘΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ "ΚΟΛΠΟΥ", ΤΟΥ "ΣΤΗΜΕΝΟΥ" Ή Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΣΤΟ FB ή ΣΤΟ TWITTER, ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ?
Εδώ σε ματς της Β' Εθνικής που είναι AΡΚΕΤΑ ΣΕ ΣΟΛΟ ΠΑΡΤΙΔΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (με λίγους ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ 100% ΣΙΓΟΥΡΑ, αλλά ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΛΑ) και πάλι βλέπεις 1 εκατομμύριο ευρώ τζίρο στα ανταλλακτήρια (με ημίχρονα, σκορ και τα λοιπά φραγμένα όλα), ΕΚΤΟΣ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ και ΜΕ ΟΡΙΑ ΤΩΝ 20 ΕΥΡΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ (που συνήθως ΔΕΝ το κάνουν) !!! Τυχαίο ? Δεν νομίζω !!!!
Έστω όμως ότι βλέπεις περίεργους τζίρους στο ματς που σου λέει (που συνήθως ΔΕΝ γίνεται), σου λέει κάτι αυτό; Και αν ναί, πώς το αξιολογείς;
Πάμε παρακάτω...
Πιστεύεις αναγνώστη μου ότι ο άλλος θα έχει ΣΤΗΜΕΝΟ ΜΑΤΣ 100% και αντί να παίζει ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ σε διάφορες εταιρείες, θα ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΖΑΛΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ επί σειρά ημερών, με ΤAG σε φωτογραφίες (άλλο παραμύθι) αυτό και ό,τι άλλο για....200 ευρώ ή ακομα χειρότερα για ποσά των 50 ευρώ ;
Θα μου πείς "Δεν είναι 200 σύνολο, είναι 200 πριν και 300 μετά, ξηγιέται καλά". Ε, βέβαια, τόσο μαλάκας είσαι, τόσο σου κόβει !!! Τα 200 ΕΥΡΩ ΘΕΛΕΙ ΠΑΠΑΡΑ ΜΟΥ και απλά σου πετάει "τα άλλα 300 μετά" για να ΠΕΙΣΤΕΙΣ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ότι υπάρχει και "ΜΕΤΑ" !!! Αυτό το "ΜΕΤΑ" ακόμα και οι θρησκείες το χρησιμοποιούν και σε κάνουν ό,τι θέλουν. Βλέπε "στη Δευτέρα Παρουσία", "To πιλάφι παρέα με τον Αλλάχ στον ουρανό" και όλα τα συναφή. Αλλά ας μην το πάμε στο θρησκευτικό, ας μείνω στα λημέρια μου.
Kάποιοι βάζουν φώτο με ανατροπές ότι τα 60 ευρώ έγιναν 1500 ευρω. Εννοείται πως είναι φωτομοντάζ του κερατά, αλλά ακόμα και να μην ήταν, έστειλα σε έναν "Γιατί 60 ευρώ; Αφού ήταν στημένο χώσε 1000 χιλιάρικο στη χειρότερη". Και μου λέει "εξυπνάδες, δεν έχει όριο παραπάνω" και στο καπάκι του στέλνω copy ότι μου αποδέχονται και 850 ευρώ με ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΠΑΤΗΜΑ ! Άρα, ήταν ψέμματα ότι τον άφηναν μέχρι 60 ευρώ. Ο τύπος όμως στόχευε στον πιτσιρικά που έχει 100 ευρώ και σκέφτετε να δώσει τα 50 στο παπάρα και να παίξει τα άλλα 50 ή να δανειστεί 200, αναλόγως το πόσα θα ζητήσει ο μικροαπατεωνίσκος. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ. Για αυτό δεν εμφανίζουν υπέρογκα φωτομονταρισμένα δελτία. Σκοπός τους είναι να δείξουν στον άφραγκο απελπισμένο πανίβλακα ότι με 50 ευρώ σε μένα και με 50 ευρώ στην ΤΑΔΕ εταιρεία αύριο θα έχεις τουλάχιστον 1200 ευρώ.
Μου έχετε στείλει σε screenshots ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ (κυρίως από το facebook) και μου λέτε να τα δημοσιεύσω είτε για να τιμωρηθούν κάποιοι, είτε για να "γλυτώσουν" οι επόμενοι.Κανείς δεν τιμωρείται, τα profiles σήμερα υπάρχουν, αύριο κλείνουν, αφήστε που δεν ανήκουν (τα περισσότερα) σε Έλληνες. Όσο για τους πρώην ή τους επόμενους... ΑΣ ΕΙΧΑΝ ΜΥΑΛΟ. Κατ'εμέ, ναί μεν είναι αυτοί είναι απατεώνες ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ να συλληφθούν άμεσα, ωστόσο αυτό ΔΕΝ ΣΑΣ απενοχοποιεί για τις δικές σας ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ευθύνες.
Το να παίξεις τζόγο και να χάσεις ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Έτσι είναι ο τζόγος. Τον ένα μήνα τους γαμάς, τον άλλο σε γαμάνε και κάνεις κατά καιρούς (χρονικές περιόδους) την σούμα σου. Το να νομίζεις όμως ότι ποντάρεις ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΣΕ ΣΤΗΜΕΝΑ, να χάνεις ΥΠΕΡΟΓΚΑ ποσά (ο καθένας για την τσέπη του) ΕΠΕΙΔΗ ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ ΣΕ ΒΡΗΚΕ "ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ" ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΜΕΝΑ ΤΩΝ... 50 ή 200 ΕΥΡΩ, συγγνώμη αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ !