redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Αύριο θα δώσω προγνωστικά,έχεις κάτι να προτείνεις ?για προκριματικα τσαμπιονς λιγκ εχεις δει τιποτα;;
Αύριο θα δώσω προγνωστικά,έχεις κάτι να προτείνεις ?για προκριματικα τσαμπιονς λιγκ εχεις δει τιποτα;;
Ζήτα από τον μελισσοκόμο σου Χρηστάρα και ένα βαζάκι βασιλικό πολτό,κάνει καλόκαλησπεραΠαιδια ο μελισσοκόμος που περνω μελι μολις εχθες τρύγησε Καστανομελο κατα 50-60% μετα το αλλο ειναι ανθομελο γιατι το καστανομελο 100% στα 35 χρονια που ειναι μελισοκομος ο πατερας του εχουν τρυγισει 2 φορες
μετα το καστανο τις κυψελες τις μετεφεραν σε ενα μερος παλι δασοδη κτλ κτλ αραντιστα τα παντα διπλα κτλ κτλ για να συμπληρώσουν οι μελισες με ανθομελο
Λενε οτι το καστανομελο ειναι το πιο καλο μελι κτλ κτλ κτλ. Το θεμα ειναι να ξερεις τον μελισοκομο να ξερεις που βαζει τα μελισια που ξερω προσωπικα
και να τρως μελι για να εισαι εσυ καλα και ολοι οι αλλοι
Την αναφορα την κανω εδω χωρις να εχω να κερδισω κατι προσωπικα
ουτε σεντς Απλα αν ειναι να κανεις ενα καλο και μπορεις το κανεις αυτο κανω και εγω
Οποιος θελει να φαει μελι 100% καθαρο απο μελισοκομο που ο πατερας του ειναι 85 ετων και ακομα τρυγάει ας μου στείλει πμ
Επαναλαμβανω παιδια δεν εχω κανεναν οφελος εγω ο ιδιος
Το μελι του ετσι και αλλιως ειτε το πω εγω ειτε οχι θα το δωσει ολο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Απλα επειδή τετιο μελι καποιοι φιλοι απο εδω δεν θα το βρουν τοσο αγνο και καλο και με την σχεση μου εδω μεσα με ολους σας
θελησα να το πω εδω
αυτα
Ζήτα από τον μελισσοκόμο σου Χρηστάρα και ένα βαζάκι βασιλικό πολτό,κάνει καλό
http://[URL unfurl="true"]www.ecotimes.gr/wp-content/uploads/2012/12/%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%84%CF%8C%CF%82.jpg[/img[/URL]]
[/quote]<αναβολικα> ;D ;D δεν περνω :) :) μελι με ταχινι που τρωω με καλύπτει ;D ;D ;D ;D ;D :)
καλο μεσημερι αδελφε ευγε.καλημεριζω ολα τα καλα παιδια
σπεσιαλ ευχες σε αντζελο
χθες πηγα ταμειακι με φολο οβερ και γκολ/γκολ μπριζ (στο λαιβ)
Σαο Πάολο τύπεκαλο μεσημερι αδελφε ευγε.και εγω τους ξεπατωσα χτες στη μπραζιλ.
![]()
κοπα καμπανα.επιλογή Παιχνίδι Απόδοση Ώρα έναρξης Αποτέλεσμα
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Φλαμένγκο Φλαμένγκο - Σπορτ Ρεσίφε
Α' Κατηγορία 1.75 10/08, 22:00 Κερδισμένο
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Ιντερνασιονάλ Ιντερνασιονάλ - Γκρέμιο
Α' Κατηγορία 2.10 10/08, 22:00 Κερδισμένο
Draw No Bet: Κορίνθιανς Σάντος - Κορίνθιανς
Α' Κατηγορία 2.00 10/08, 22:00 Κερδισμένο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
νιπλ εγω σε εψαχνα αλλα εσυ εισαι εξαφανισμενος. :S
Χρηστάρα να το μπουμπουνίσουμε διπλό??καλημερακαι στον αντζελο απο πανω γιατι βλεπω το φωτακι αναμενο
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παιδια εχω την αισθηση σημερα οτι θα σκοραρει Πρωτη η σεβιλλη στον Τελικο του σουπερ καπ ευρωπης
Για μετα δεν ξερω
αλλα βλεπω να σκοραρει πρωτη η σεβιλλη
![]()
![]()
![]()
γιατι μου βγαζει πιο μπαρουτοκαπνισμενη ομαδα την χρονικη στιγμη αυτο πηγάζει κατα καποιον τροπο μονο απο τα φιλικα και το οτι η ρεαλ μαδριτης ειναι μεσα στην γκλαμουρια βιτρινα εφε κτλ
Θα υπαρξει και η οποια υποτίμηση πια σεβιλλη κτλ εκ μερους της ενω τις σεβιλλης θα πουν πεζουμε με την ρεαλ μαδριτης βαρατε τουρκοι τα άλογα
![]()
![]()
![]()
ΥΓ.. Δεν θα το παιξω κατι απο αυτον τον αγωνα θα ασχοληθω σημερα με την αγγλια
![]()
αν βαλουμε κατω ολα τα δεδωμεναΧρηστάρα να το μπουμπουνίσουμε διπλό??![]()
![]()
χαιρετω τον αδελφο.Τσέλτεναμ @ 7.50
Ντάγκενχαμ & Ρέντ - Ντάγκενχαμ & Ρέντ @ 10.00
Νοτς Κάουντι @ 7.00
Άλφρετον Τάουν @ 4.50
Yankee: 11 x 0,2 @ €1 12/08/2014 18:46:58 2,20 0,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος - GA9981123923I - Iντερνετ Ώρα στοιχήματος: 12/08/2014 18:46:58 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Τσέλτεναμ Μπράιτον v Τσέλτεναμ
(Τελικό Αποτέλεσμα) 12/08/2014 Κανένα 7.50 Ανοικτό
2 Ντάγκενχαμ & Ρέντ - Ντάγκενχαμ & Ρέντ Ντάγκενχαμ & Ρέντ v Μπρέντφορντ
(Ημίχρονο/Τελικό) 12/08/2014 Κανένα 10.00 Ανοικτό
3 Νοτς Κάουντι Σέφιλντ Γουένσντεϊ v Νοτς Κάουντι
(Τελικό Αποτέλεσμα) 12/08/2014 Κανένα 7.00 Ανοικτό
4 Άλφρετον Τάουν Κιντερμίνστερ v Άλφρετον Τάουν
(Τελικό Αποτέλεσμα) 12/08/2014 Κανένα 4.50 Ανοικτό
Πολλαπλά
Τύπος στοιχήματος Αρ Στοιχημάτων Στήλες Σύνολο Επιστρέφει Κέρδη
Yankee 11 0,2 2,20 760,23
Συνολικό στοίχημα: 2,20 καλησπερασυστημα στην βετ365gr
και για τους ΟΠΑΠικους124=Μπραιτον-Τσελτεναμ=2, 126=Νταγκεναμ&ρεντ-Μπρεντφορντ=Η/Τ 1/1, 134=Σεφιλντ Γουενστει-Νοτς Καουντι=2, 142=Κιντερμινστερ-Αλφρετον Ταουν=2
Οποιος θελει ενα σύστημα 3-4 κανει 1,50 ευρω στον ΟΠΑΠ
η Καρφωτα με 0,30 λεπτα
![]()
για σου μπραδερχαιρετω τον αδελφο.![]()
![]()
Να φάμε κανα κρουασάνΧρηστακι αντε να αρχισουν παλι τα πρωταθληματα να βγαλουμε κανενα φραγκο
ετσι οπως μου αρεσει εμενα να παιζω προσωπικα καταλαβα οτι εχει ψωμακι μεχρι τον δεκεμβριοΧρηστακι αντε να αρχισουν παλι τα πρωταθληματα να βγαλουμε κανενα φραγκο
Να φάμε κανα κρουασάν
http://[URL unfurl="true"]www.freshsnack.gr/images/intro-chocobig.jpg[/img[/URL]]
[/quote] ρεντ. με 1 κουταλια του γλυκου μελι και 1 κουταλια του γλυκου ταχινι αλειμμένα πανω σε μια φετα μαυρο ψωμι ειναι 10000 φορες καλυτερα απο 1 κρουασαν :)
Γιατί δεν βάζεις μερέντα τύπε σου θυμίζει τίποτα παράξενορεντ. με 1 κουταλια του γλυκου μελι και 1 κουταλια του γλυκου ταχινι αλειμμένα πανω σε μια φετα μαυρο ψωμι ειναι 10000 φορες καλυτερα απο 1 κρουασαν![]()
αλλαξαΓιατί δεν βάζεις μερέντα τύπε σου θυμίζει τίποτα παράξενο![]()