azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 218
- Like
- 17.792
- Πόντοι
- 38.177
Αφου ειναι στημενο λες...
Ωραια θα αγορασεις το σπιτι μου για να το πονταρω στο επομενο ματς?
Αφου ειναι στημενο λες...
Περιπου 120,000
διαμερισμα ? περιοχη ?
ειναι δικος σου η θα περιμενουμε το οκ απο τους παππουδες?
Στα στημενα δεν παιζεις 100ευρα τυπε... βαζεις το σπιτι σου και περιμενεις !!!
διαμερισμα ? περιοχη ?
ειναι δικος σου η θα περιμενουμε το οκ απο τους παππουδες?
Δικο μου ειναι στο κεντρο της Θεσσαλονικης αλλα δεν το πουλαω
Γιατι δεν πουλας ρε τυπε;
Με τα κερδισμενα θα παρεις καλυτερο
παντα βαρας 100 αρικα;;100αρικα παιζω,τελος παντων αμα θελει κανεις να γεμισει τις τσεπες του μαζι με μενα ας μου πει.
οχιπανω απο 100 εισε?
Καλημερα 1 φορα την εβδομαδα μπορουμε να τρωμε οτι θελουμε ειτε ειμαστε mr olympia ειτε σαν τον τιραμολα εφοσον κανουμε γυμναστικη και διατροφη καλη Αυτο μου το ειχε πει παλια οταν εκανα μποντι μπιλντινκγ(ερασιτεχνικο τελειως ουτε πορτοκαλι ουτε μια βιταμινι δεν επαιρνα αλλα εκανα προπονηση με <ζωα>) ενας που κατεβενε για mr μακεδονια στην πορια μετέπειτα το ακουσα και απο αλους απο γυμναστες κτλ κτλ κτλ το διαβασα σε περιοδικα γυμναστικης με μποντι μπιλντινκγ και γενικα το ξερουν ολοι οσοι κανουν καλη γυμναστικη με διατροφη Χρειαζεται ο οργανισμος 1 φορα την εβδομαδα να τρωει <σαβουρα> για να ξεκωλαει για να αρχιζει να παιρνει μπρος στις καυσεις γιατι με την συνεχομενη διατροφη <κολαει> και δεν μπορει να αποδοσειλεω να κτυπησω κανα πιτογυρο αν και ειμαι σε διαιτα
θελει προσοχη μεγαληΚαλημερα 1 φορα την εβδομαδα μπορουμε να τρωμε οτι θελουμε ειτε ειμαστε mr olympia ειτε σαν τον τιραμολα εφοσον κανουμε γυμναστικη και διατροφη καλη Αυτο μου το ειχε πει παλια οταν εκανα μποντι μπιλντινκγ(ερασιτεχνικο τελειως ουτε πορτοκαλι ουτε μια βιταμινι δεν επαιρνα αλλα εκανα προπονηση με <ζωα>) ενας που κατεβενε για mr μακεδονια στην πορια μετέπειτα το ακουσα και απο αλους απο γυμναστες κτλ κτλ κτλ το διαβασα σε περιοδικα γυμναστικης με μποντι μπιλντινκγ και γενικα το ξερουν ολοι οσοι κανουν καλη γυμναστικη με διατροφη Χρειαζεται ο οργανισμος 1 φορα την εβδομαδα να τρωει <σαβουρα> για να ξεκωλαει για να αρχιζει να παιρνει μπρος στις καυσεις γιατι με την συνεχομενη διατροφη <κολαει> και δεν μπορει να αποδοσει
για προκριματικα τσαμπιονς λιγκ εχεις δει τιποτα;;ντέρμπι διπλό
νυρεμβέργη under