Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
εχεις κανενα καλο να μου στειλεις περα απο τη πλακα...
θα ρωτήσω τον παραγωγό :) :) :) :) γιατι δεν ξερω αν το πούλησε ολο η οχι :) Αν εχει θα σου στείλω :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Ειναι εξτρα παρθενο απο μερος που δεν υπαρχουν καλιεργιες εκει :) :) αρα δεν εχει και φυτοφαρμακα στην ευρύτερη περιοχή :) Ειναι  κοντα σε καρταπρασινους λοφους με δεντρα και φυτα πριν κανα μηνα το εβγαλε θα τον ρωτησω αν περισεψε γιατι οπως μου τα εχει πει η φυση ανεξαρτητως αν στην περιοχη εχει χαλασει η οχι γενικα δεν βγαζει το μελι που εβγαζε παλια κτλ :) Αλλα τετιο ανθομελο δεν εχω ξαναφαει απο κανενα σουπερ μαρκετ και απο κανεναν παραγωγό προσοπικα :) :) Δηλαδη μονο απο παραγωγο που γνωριζω αυτον μονο απο αυτον γουσταρα ανθομελο :) :) Βγαζει και ελατισιο  αλλα τωρα εχει ανθομελο αν εχει γιατι το δινει και χερι χερι σαν το καρατζαφερη :) :) Παντως και οι αλβανοι φιλοι μεταναστες στην ελλαδα :) :) που οι αλβανοι(δεν ειναι μακακες ξερουν.. :)) δεν χαλανε τζαμπα ουτε 1 ευρω που λεει ο λογος :) :) απο αυτον περνουν μελι και το πληρωνουν χωρις κουβεντα για την τιμη του :) :) Οι ελληνες μπορει να γκρινιαξουμε για την τιμη αλλα στο καλο πραγμα οι φιλοι μας αλβανοι οχι  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.171
Πόντοι
5.006
θα ρωτήσω τον παραγωγό :) :) :) :) γιατι δεν ξερω αν το πούλησε ολο η οχι :) Αν εχει θα σου στείλω :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Ειναι εξτρα παρθενο απο μερος που δεν υπαρχουν καλιεργιες εκει :) :) αρα δεν εχει και φυτοφαρμακα στην ευρύτερη περιοχή :) Ειναι  κοντα σε καρταπρασινους λοφους με δεντρα και φυτα πριν κανα μηνα το εβγαλε θα τον ρωτησω αν περισεψε γιατι οπως μου τα εχει πει η φυση ανεξαρτητως αν στην περιοχη εχει χαλασει η οχι γενικα δεν βγαζει το μελι που εβγαζε παλια κτλ :) Αλλα τετιο ανθομελο δεν εχω ξαναφαει απο κανενα σουπερ μαρκετ και απο κανεναν παραγωγό προσοπικα :) :) Δηλαδη μονο απο παραγωγο που γνωριζω αυτον μονο απο αυτον γουσταρα ανθομελο :) :) Βγαζει και ελατισιο   αλλα τωρα εχει ανθομελο αν εχει γιατι το δινει και χερι χερι σαν το καρατζαφερη :) :) Παντως και οι αλβανοι φιλοι μεταναστες στην ελλαδα :) :) που οι αλβανοι(δεν ειναι μακακες ξερουν.. :)) δεν χαλανε τζαμπα ουτε 1 ευρω που λεει ο λογος :) :) απο αυτον περνουν μελι και το πληρωνουν χωρις κουβεντα για την τιμη του :) :) Οι ελληνες μπορει να γκρινιαξουμε για την τιμη αλλα στο καλο πραγμα οι φιλοι μας αλβανοι οχι   :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
οκ thenks...

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.171
Πόντοι
5.006
Επιλογή Παιχνίδι Απόδοση Ώρα έναρξης Αποτέλεσμα
Γκολ Over/Under: Under 2.5 Βραζιλία - Χιλή
Αγώνες 2,15 28/06, 19:00 -
Γκολ Over/Under: Under 2.5 Κολομβία - Ουρουγουάη
Αγώνες 1,55 28/06, 23:00  :boobies: :boobies: :boobies:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.171
Πόντοι
5.006
Αποτέλεσμα 1ου Ημιχρόνου: X Βραζιλία - Χιλή
Αγώνες 2,40 28/06, 19:00 -
Αποτέλεσμα 1ου Ημιχρόνου: X Κολομβία - Ουρουγουάη
Αγώνες 2,02 28/06, 23:00  :boobies: :boobies: :boobies:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ουρουγουαη καθαρο διπλο για σημερα

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Kουβάς ο μεγαλοπρεπής,κουβάς σε όλα  :grin: και τώρα στη παράτα  τι?  :think:

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.589
Πόντοι
6.495
Μια κιτρινη μετα το 58 δεν μπορουσε να δοθει..Θα χαλαγε η μαγια..

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
Kουβάς ο μεγαλοπρεπής,κουβάς σε όλα  :grin: και τώρα στη παράτα  τι?  :think:
πιστεψε τον εαυτο σου μαν :) :) :) η γνωση ειναι μεσα σου :) :) :) αλλα αν θες μια γνωμη παλι χ θα το επαιζα αλλα απο την στιγμη που δεν θα το παιξω αλλα και που το σκεφτομαι εγω ειναι η δικια μου κριση οχι η δικια σου :) :) :) Πιστεψε τον εαυτο σου :) :)  :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
Ισοπαλία @ 3,50
Ισοπαλία @ 3,30
Ισοπαλία @ 3,45
Δυάδες 3 × 1,00 € (id: 34289470)
28/06/2014, 21:40 3,00 € 35,01 € Ανοιχτό
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Ισοπαλία Κολομβία - Ουρουγουάη
Αγώνες 3,50 28/06, 23:00 -
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Ισοπαλία Ουάσινγκτον - Σιάτλ
MLS 3,30 29/06, 02:00 -
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Ισοπαλία Νιου Ίνγκλαντ - Φιλαδέλφεια
MLS 3,45 29/06, 02:30 καλησπερα :) :)  εχω την εντυπωση πως επαιξω συστημα 2-3 αλλα δεν ειμαι σίγουρος  :)  Καρφωτα δεν ειναι γιατι εβαλα 1 ευρω και το πήρε για 3 ενταξει πιθανολογισα οτι ειναι 2-3 συστημα ετσι και αλλιώς  ηθελα να το παίξω αλλα δεν ξερω αν ειναι τελικα σύστημα 2-3 :) :) :) :) :)  Παντως δεν ειναι καρφωτα :) :) :) :) :) :priest: αλλα και παλι δεν ειμαι τοσο σιγουρος :cheesy: :cheesy: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Βραζιλία μας κουβάδιασες σήμερα με τον redmanftw...γαμώ το σπίτι σου... :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
γκολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  Β   Ρ    Α    Ζ    Ι    L    Kαι τα μυαλα στα ψυγεια μεσα :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.248
Πόντοι
12.756
Αποτέλεσμα 1ου Ημιχρόνου: X Βραζιλία - Χιλή
Αγώνες 2,40 28/06, 19:00 -
Αποτέλεσμα 1ου Ημιχρόνου: X Κολομβία - Ουρουγουάη