χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.604
- Πόντοι
- 606
θα ρωτήσω τον παραγωγό γιατι δεν ξερω αν το πούλησε ολο η οχι Αν εχει θα σου στείλω Ειναι εξτρα παρθενο απο μερος που δεν υπαρχουν καλιεργιες εκει αρα δεν εχει και φυτοφαρμακα στην ευρύτερη περιοχή Ειναι κοντα σε καρταπρασινους λοφους με δεντρα και φυτα πριν κανα μηνα το εβγαλε θα τον ρωτησω αν περισεψε γιατι οπως μου τα εχει πει η φυση ανεξαρτητως αν στην περιοχη εχει χαλασει η οχι γενικα δεν βγαζει το μελι που εβγαζε παλια κτλ Αλλα τετιο ανθομελο δεν εχω ξαναφαει απο κανενα σουπερ μαρκετ και απο κανεναν παραγωγό προσοπικα Δηλαδη μονο απο παραγωγο που γνωριζω αυτον μονο απο αυτον γουσταρα ανθομελο Βγαζει και ελατισιο αλλα τωρα εχει ανθομελο αν εχει γιατι το δινει και χερι χερι σαν το καρατζαφερη Παντως και οι αλβανοι φιλοι μεταναστες στην ελλαδα που οι αλβανοι(δεν ειναι μακακες ξερουν.. ) δεν χαλανε τζαμπα ουτε 1 ευρω που λεει ο λογος απο αυτον περνουν μελι και το πληρωνουν χωρις κουβεντα για την τιμη του Οι ελληνες μπορει να γκρινιαξουμε για την τιμη αλλα στο καλο πραγμα οι φιλοι μας αλβανοι οχιεχεις κανενα καλο να μου στειλεις περα απο τη πλακα...