ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.806
- Πόντοι
- 5.006
τα ειπαμε πιο πανω.....Γιατι να τον αφήσουμε ησυχο? Για να μπαινει εδώ μεσα και να το συζηταει, δεν σημαινει ότι ζηταει τη γνωμη μας? Δεν σε καταλαβαινω.
τα ειπαμε πιο πανω.....Γιατι να τον αφήσουμε ησυχο? Για να μπαινει εδώ μεσα και να το συζηταει, δεν σημαινει ότι ζηταει τη γνωμη μας? Δεν σε καταλαβαινω.
ε τα θελει κι σενα ο κωλος σου (με το συμπαθιο)...παιζεις πολυ τυχοδιωκτικα στοιχηματα...
Βαζω κατι ψιλα στο Μιλανο-Σιενα νικη με +8.5 για Μιλανο...Καρφωνει ο Τζεντιλε κ κανει το 74-64...Εκδηλωνει(αν κ συνηθως δεν κανουν)τελευταια επιθεση η Σιενα και βαζει τριποντο εκτος ισορροπιας και κανει το 74-67...Η Μιλανο ειχε 4-5 δευτερα αλλα φυσικα δεν εκανε επιθεση..
ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!
Ναι ενω οταν παιζω πιο σιγουρα μου καθονται...Οπως ειπα εβαλα ψιλα χθες σε αυτο οποτε δεν μπορουσα να παιξω απλη νικη Μιλανο καθως εδινε 1.30..ε τα θελει κι σενα ο κωλος σου (με το συμπαθιο)...παιζεις πολυ τυχοδιωκτικα στοιχηματα...
ετσι και εγω το τιμησα....το ματσάκι της Βραζιλιάς θα το παίξω άντερ που έχει και καλή απόδοση...δεν νομίζω οι Χιλιανοί να το πάνε στα ίσα και να ανοιχτούν..θα δούμε...
Παίδες μου, Λατινοαμερικάνοι είναι... Δεν έχουν και τις καλύτερες δυνατές άμυνες...ετσι και εγω το τιμησα....
ενταξει αλλα τωρα ζοριζουν τα πραγματα και μπορει να ειναι κλειστα τα παιχνιδια...αλλα ενταξει μπορει να μπει ενα γκολ στην αρχη και να γινει ροντεο μετα...Παίδες μου, Λατινοαμερικάνοι είναι... Δεν έχουν και τις καλύτερες δυνατές άμυνες...
παλι μπονους τους εχεις ξεκολιασει.....2X @ 2,55
Μονό 1 × 5,00 € (id: 34202969)
28/06/2014, 14:00 Full Bet Code 5,00 € 12,75 € Ανοιχτό
Επιλογή Παιχνίδι Απόδοση Ώρα έναρξης Αποτέλεσμα
Διπλή ευκαιρία: 2X Βραζιλία - Χιλή
Αγώνες 2,55 28/06, 19:00 καλησπερα σε ολα τα παιδια Παω να φτιαξω κατι να φαω γιατι απο την πείνα...... πείνασα
για σου αντζελο αδερφέ τσίφτη καραμπουζουκλη Με αγαπανε μάλλον στην στοιχιμαν γιατι εχω καλη καρδια στην χασουραπαλι μπονους τους εχεις ξεκολιασει.....
στο ελεγα καιρο για τη στοιχιμαν το χειμωνα...αλλα εσυ επαιζες στη βετ365... και εγω και τις δυο εχω αλλα την εχω γραψει τωρα την βετ365 επειδη τους εχω βαλει μεσα και δεν στελνουν μπονους...για σου αντζελο αδερφέ τσίφτη καραμπουζουκλη Με αγαπανε μάλλον στην στοιχιμαν γιατι εχω καλη καρδια στην χασουρα
θα σου στειλω mail.... ;) ;)σιγουρα χαμενο , απλα για φαν μπετ
Επιβεβαιωση Στοιχηματος - BQ4476128822I - Iντερνετ Ώρα στοιχήματος: 28/06/2014 14:16:05 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Ολλανδία Ολλανδία v Μεξικό
(Τελικό Αποτέλεσμα) 29/06/2014 Κανένα 2.15 Ανοικτό
2 Ισοπαλία Βραζιλία v Χιλή
(Τελικό Αποτέλεσμα) 28/06/2014 Κανένα 4.50 Ανοικτό
3 Ουρουγουάη Κολομβία v Ουρουγουάη
(Τελικό Αποτέλεσμα) 28/06/2014 Κανένα 4.10 Ανοικτό
4 Ισοπαλία Κόστα Ρίκα v Ελλάδα
(Τελικό Αποτέλεσμα) 29/06/2014 Κανένα 3.20 Ανοικτό
Πολλαπλά
το ματσάκι της Βραζιλιάς θα το παίξω άντερ που έχει και καλή απόδοση...δεν νομίζω οι Χιλιανοί να το πάνε στα ίσα και να ανοιχτούν..θα δούμε...
με τα ελεγες εσυ αδερφε μου καλιο αργα παρα ποτε ας βγαλει το παραπάνω κουπονι ο νιπλ να ερθω αθηνα να μας βγαλει για πατσαστο ελεγα καιρο για τη στοιχιμαν το χειμωνα...αλλα εσυ επαιζες στη βετ365... και εγω και τις δυο εχω αλλα την εχω γραψει τωρα την βετ365 επειδη τους εχω βαλει μεσα και δεν στελνουν μπονους...
εχεις κανενα καλο να μου στειλεις περα απο τη πλακα...Πωλείτε μελι νοθευμένο 7 ευρω το κιλό