Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.244
Πόντοι
12.756
που σε ρε μαν?!!!
δεν σε βλεπω πολυ ζεστο με μουντιαλ  :)

εδω ειμαι μαν , παρακολουθω απο αποσταση , ειχα πει θα μπω αλλα με τετοιο καιρο και ολες που κυκλοφορουν ξεβρακωτες που μυαλο για μπαλα ..ουτε τα ματς δεν προλαβαινω να βλεπω  :)
στηριζω αντζελο - χρησταρα - νικ , μια γροθια ολοι μαζι και στο κωλο του gl εναντια στους μπουκ  :rockon:

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.869
Πόντοι
456
Τριβει τα ματια του ο Ντασαεφ με αυτον τον Ακινφεεφ

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.589
Πόντοι
6.495
Οι κουβαδες αμετρητοι..
Τριαδα απο χθες με Μιλανο διπλο μπασκετ(1.80),οβερ Πορτογαλιας και γκολ-γκολ του στημενου Γερμανιας χαθηκε για ενα γκολ..

Εχω μια ελπιδα με τριαδα που επαιξα πριν το Μουντιαλ για προκριση  Ελλαδας(3.30),Νιγηριας(2.40) και γαμωΡωσιας(1.44)...Κανονιστε γαμηδια κι εσυ μαλακα Καπελο βαλε μεσα τους ποιοτικους που εχεις συνεχεια στον παγκο...Ρεφαρω την μιση ακριβως ΤΕΡΑΣΤΙΑ χασουρα που εχω ως τωρα στο Μουντιαλ...ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!Αμαρτια ειναι εδω που εφτασα...

Εν τω μεταξυ η μπετ365 σου κανει προσφορα για ολα τα μακροχρονια που εχεις παιξει...Απο χθες μετα την προκριση Νιγηριας και ενω εχει μεινει μονο η Ρωσια δεν μου κανει καν προσφορα...Τι στον πουτσο γινεται ρε πουστη???Θα τα επαιρνα και θα επαιζα ασσο Ρωσια με τα μισα που θα μου εδιναν..
Πουστη Καπελο ψοφα γαμημενε..
Τελειωσα..

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
Πουστη Καπελο ψοφα γαμημενε..
Τελειωσα..
καλημερα σε ολους :) Ξύπνησα τωρα για να παω για ποδήλατο γιατι πιο μετα :) :) :) θα παω για έγκαυμα  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Μαν με ολο τον σεβασμο παιζεις αγχωμενος οχι αυτο το μακροχρονιο που εχασες με την ρωσια αλλα γενικα :) Σου ειπαμε εδω μεσα πολλα ατομα να χαλαρωσεις και εσυ δεν το κανεις :) :) Και καλα κανεις που δεν μας ακους :) :) :) δικαιωμα σου :) :) Αλλα εμεις το λεμε γιατι αντιλαμβανομαστε οτι παιζεις με παθος και οχι με λογικη :) Οπου λογικη σημαινει οτι πρεπει να χαλαρωσεις στα πονταρισματα σου :) :) :) Το οτι εχει μουντιαλ δεν σημαινει πως αν ειμαστε χασουριδες θα πρεπει να ποντερνουμε μεχρι να κερδισουμε sony :grin: και καλα :) Το στοιχημα δεν τελειωνει ποτε :) Τα λεφτα μας ναι :) :) :) Κατσε χαλαρωσε και παιξε χαλαρα :)  Τεσπα :) :) :) :) :) Παω για ενα κουλουρι θεσσαλονικης μετα εναν ελληνικο καφε :grin: και μετα για 30 λεπτα mtb ποδηλατο :) ΥΓ..Χερετισματα στον νιπλ το αλλανι αντζελο και σια οαε ολους τους αλλους :) :) :) :)

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
για απλες προκρισεις τι βλεπετε;;

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
για απλες προκρισεις τι βλεπετε;;
καλησπερα :)  Πιστευω οτι στα νοκ αουτ παιχνιδια ειτε  απλες νικες στον αγωνα ειτε προκρισεις ειναι κατα καποιο τροπο ενα και το αυτο :)  Η σκοπιμότητα εφόσον υπαρχει στο μυαλο μας οτι μπορει να κανουν οι ομαδες :) :) :) Το ιδιο πραγμα θα υπαρχει και στο μυαλο των ιδιων των παιχτων των ομαδων :) :)  Οποτε ειτε παιξουμε απλη νικη :) :)  ειτε προκριση και πανε στα πεναλντι εκει θα ειναι και παλι 50-50 τα πεναλντι οποτε και την αργεντινη να βαλεις σαν προκριση και παει πεναλντι το παιχνιδι εκει μπορει να χασει και να χασουμε και εμεις :) Τα νοκ αουτ υποθετικα :) Παντα ειναι δυσκολα αυτο το ξερουν οι μπουκ και αρχιζουν προσφορες κτλ :) Αρα εδω πιστευω οτι πρεπει να παιξουμε τελευταια στιγμη ενα παραπανο τωρα που ειναι και νοκ αουτ :) :) :) Και να παιξει ο καθενας οπως θελει οτι θελει :) Το παγκοσμιο πρωταθλημα ποδοσφαιρου  ειναι  η πιο κερδοφορα διοργανωση για τους Μπουκ :) :) Γιατι πεφτουμε ολοι στα φαβορι με κλειστο τον διακοπτη του μυαλου :) :) :)  Και οι μπουκ γινονται απο πλουσιοι ακομα πιο πλουσιοι :) :)  Αν αναλογιστουμε οτι η ΔΑΝΙΑ απο τα μπανια και η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑς :grin:  Πηραν   το ευρωπαικο πρωταθλημα ποδοσφαιρου τα παντα ειναι πιθανα :) Γιαυτο υπαρχουν οι Μπουκ Μεικερ και εμεις να χανουμε λεφτα :) :)

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.589
Πόντοι
6.495
καλημερα σε ολους :) Ξύπνησα τωρα για να παω για ποδήλατο γιατι πιο μετα :) :) :) θα παω για έγκαυμα  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Μαν με ολο τον σεβασμο παιζεις αγχωμενος οχι αυτο το μακροχρονιο που εχασες με την ρωσια αλλα γενικα :) Σου ειπαμε εδω μεσα πολλα ατομα να χαλαρωσεις και εσυ δεν το κανεις :) :) Και καλα κανεις που δεν μας ακους :) :) :) δικαιωμα σου :) :) Αλλα εμεις το λεμε γιατι αντιλαμβανομαστε οτι παιζεις με παθος και οχι με λογικη :) Οπου λογικη σημαινει οτι πρεπει να χαλαρωσεις στα πονταρισματα σου :) :) :) Το οτι εχει μουντιαλ δεν σημαινει πως αν ειμαστε χασουριδες θα πρεπει να ποντερνουμε μεχρι να κερδισουμε sony :grin: και καλα :) Το στοιχημα δεν τελειωνει ποτε :) Τα λεφτα μας ναι :) :) :) Κατσε χαλαρωσε και παιξε χαλαρα :)  Τεσπα :) :) :) :) :) Παω για ενα κουλουρι θεσσαλονικης μετα εναν ελληνικο καφε :grin: και μετα για 30 λεπτα mtb ποδηλατο :) ΥΓ..Χερετισματα στον νιπλ το αλλανι αντζελο και σια οαε ολους τους αλλους :) :) :) :)
Φιλε Χρηστο παιζω εντατικα στοιχημα απο το 2000...Ειμαι 32χρ και σχεδον παντα παιζω μεχρι εκει που μπορω και σπανια εκτος ελεγχου...Αλλα αυτο που γινεται με το φετινο Μουντιαλ δεν ειναι απλα κακοτυχια αλλα ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ..Οτι μα οτι και να παιξω το χανω..Ειτε σημειο,ειτε οβερ-γκολ,ειτε καρτες που επαιξα την Ελλαδα και δεν εδωσε μια ακομα καρτα ουτε στο πεναλτι για να κερδισω!!!Και δεν πονταρω σε τπτ δυσκολα σημεια...Στοιχημα μου με συνολικη αποδοση πανω απο 3.50 δεν εχω παιξει..

Χθες εκλεινα τριαδα με γκολ-γκολ Αμερικης...Στο 90 κανουν διπλη ευκαιρια αλλα δεν μπαινει..Λεω δεν γαμιεται μου χρωσταει η τυχη και θα τα παρω με το μακροχρονιο Ελλαδας,Νιγηριας,Ρωσιας το βραδυ...Πριν απο αυτο εχει Μπαρτσα-Ρεαλ μπασκετ και στο τελος της τριτης περιοδου κερδιζει η Μπαρτσα 10 ποντους και βαζω λεφτα στην Ρεαλ με 6 αποδοση...Παροτι ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΕ στην τεταρτη περιοδο γυρισε το ματς...Ενω ηταν ισοπαλο χανει λει απ ο Γιουλ στο τελευταιο λεπτο..Στην επομενη επιθεση ακριβως στο τελος της βαζει τριποντο ο Λαμπε!!!!!! και καθαριζει για την Μπαρτσα..Και μιλαμε για 6 αποδοση στο λαιβ..Αλλα και παλι λεω δεν γαμιεται κι αυτο..Θα το παρει η Ρωσια γιατι μου χρωσταει ΠΟΛΛΑ η γαμημενη η τυχη..

Ξεκιναει η Ρωσια με γκολ στο 6....Δεν γινονται φασεις γενικα,χανει τετ α τετ ο Ρωσος στο 50 να καθαρισει το ματς...Απο το πουθενα κ με λαθος του μπακ κερδιζει φαουλ η Αλγερια...Ο Ακινφεεφ που παιζει χεσμενος 3 ματς και που μονο ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ Καπελο τον εμπιστευεται απο εγωισμο και μονο κανει εξοδο 12χρονου...Ε τι να πω ρε πουστη????

Νιωθω οτι συνομωτει το γαμημενο συμπαν για να χανω..Διαιτητες,προπονητες,ευκαιριες χαμενες,ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΝΩ...Αν μπορεις να μεινεις εσυ ηρεμος μεινε αδελφε..Εγω εχω αρρωστησει καθως περα απο τα λεφτα η διαθεση και η υγεια εχουν γαμηθει...

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
Φιλε Χρηστο παιζω εντατικα στοιχημα απο το 2000...Ειμαι 32χρ και σχεδον παντα παιζω μεχρι εκει που μπορω και σπανια εκτος ελεγχου...Αλλα αυτο που γινεται με το φετινο Μουντιαλ δεν ειναι απλα κακοτυχια αλλα ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ..Οτι μα οτι και να παιξω το χανω..Ειτε σημειο,ειτε οβερ-γκολ,ειτε καρτες που επαιξα την Ελλαδα και δεν εδωσε μια ακομα καρτα ουτε στο πεναλτι για να κερδισω!!!Και δεν πονταρω σε τπτ δυσκολα σημεια...Στοιχημα μου με συνολικη αποδοση πανω απο 3.50 δεν εχω παιξει..

Χθες εκλεινα τριαδα με γκολ-γκολ Αμερικης...Στο 90 κανουν διπλη ευκαιρια αλλα δεν μπαινει..Λεω δεν γαμιεται μου χρωσταει η τυχη και θα τα παρω με το μακροχρονιο Ελλαδας,Νιγηριας,Ρωσιας το βραδυ...Πριν απο αυτο εχει Μπαρτσα-Ρεαλ μπασκετ και στο τελος της τριτης περιοδου κερδιζει η Μπαρτσα 10 ποντους και βαζω λεφτα στην Ρεαλ με 6 αποδοση...Παροτι ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΕ στην τεταρτη περιοδο γυρισε το ματς...Ενω ηταν ισοπαλο χανει λει απ ο Γιουλ στο τελευταιο λεπτο..Στην επομενη επιθεση ακριβως στο τελος της βαζει τριποντο ο Λαμπε!!!!!! και καθαριζει για την Μπαρτσα..Και μιλαμε για 6 αποδοση στο λαιβ..Αλλα και παλι λεω δεν γαμιεται κι αυτο..Θα το παρει η Ρωσια γιατι μου χρωσταει ΠΟΛΛΑ η γαμημενη η τυχη..

Ξεκιναει η Ρωσια με γκολ στο 6....Δεν γινονται φασεις γενικα,χανει τετ α τετ ο Ρωσος στο 50 να καθαρισει το ματς...Απο το πουθενα κ με λαθος του μπακ κερδιζει φαουλ η Αλγερια...Ο Ακινφεεφ που παιζει χεσμενος 3 ματς και που μονο ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ Καπελο τον εμπιστευεται απο εγωισμο και μονο κανει εξοδο 12χρονου...Ε τι να πω ρε πουστη????

Νιωθω οτι συνομωτει το γαμημενο συμπαν για να χανω..Διαιτητες,προπονητες,ευκαιριες χαμενες,ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΝΩ...Αν μπορεις να μεινεις εσυ ηρεμος μεινε αδελφε..Εγω εχω αρρωστησει καθως περα απο τα λεφτα η διαθεση και η υγεια εχουν γαμηθει...
Καλησπερα :) σημασία δεν εχει με το τι εχουμε κανει μεχρι τωρα :) :) σημασία εχει τι πρεπει να κανουμε απο εδω και τωρα :) :) Απο την στιγμη που αυτα που περασαν δεν μπορουμε να κανουμε κατι για να τα αλλάξουμε  ειναι ανοφελο για να στεναχωριομαστε γιατι ειναι και παρελθοντικα δεν μπορουμε να γυρίσουμε  πισω στο παρελθον :) :) Οποτε κοιταμε μπροστα :) :) :) Αυτα που λες που παιζεις για οσο καιρο παιζεις πιστεψεμε εχω χασει 2 διαμερισματα στο να χανω στον τζογο :) Αν ηταν να στεναχωριεμε θα ειχα παθει 4 εγκεφαλικα :) :) Παμε τωρα στο παρακάτω :) :) βλεπουμε μπροστα δηλαδη :) :) :) :) :) Απο εδω και τωρα τι κανεις τι κανουμε για οσο ειμαστε χασουριδες :) :) Δεν παιζουμε για να ρεφαρουμε η για να παρουμε ενα μερος πισω απο τα χαμενα με παθος...!!!! :) Παιζουμε με λογικη που αυτο σημαινει οτι πρεπει να παιξουμε τοσο οστε αν χασουμε στο στοιχημα να μην μας πειράξει στην αμεση η εμεση διαβίωση μας :). Πρεπει να χαλαρωσεις αδερφε :) Λεφτα μπωρουμε να βγαλουμε και απο  unter 19 που λεει ο λογος :) :) :) :)  Οτι λαμπει(Μουντιαλ)  Δεν ειναι χρυσός :) :) :) Πρεπει να ηρεμήσεις και ψυχολογικα και στοιχηματικα για να γινει αυτο δεν πρεπει να προσδοκας απο το στοιχημα οτι θα βγαλεις λεφτα αμεσα η εμεσα :) :) Θα το δεις χαλαρα και αναλαφρα αν και αν :) Να βγαλεις ενα χαρτζιλικη :) :)  Οι μπουκ θυσαυριζουν γιατι παίζουμε μονο με παθος και με συναισθήματα :)  Αν δεν σε παει κατι πρεπει να καταλαβεις γιατι δεν σε παει :) Μην βλεπεις το στοιχημα εγωιστικά :) :) :) Πρεπει να χαμηλωσεις το κεφαλι και εκει θα καταλαβεις οτι εχεις εχουμε λαθος οταν ταπεινωθείς ταπεινωθούμε :) :)  :) :) Εκει θα δεις την αληθεια οταν χαλαρωσεις πνευματικα :) :) :) :)Πχ.. Εφυγε ο φιλος μου Αγγλια μεταναστης με αφησε 300 ευρω να τα παιξω οπως θελω οπου θελω :) Τα εχασα σε 4 μερες πιστεψεμε τα εβλεπα σαν δικα μου γιατι με τα αφησε με εμπιστοσυνη οταν τα εχασα τα συναισθηματα που με κατεκλεισαν ηταν σαν να βγηκαν μεσα απο την τζεπη μου :) :) Τι επρεπε να κανω να κατεβασω το κεφαλι και να πω χρηστο απο την μια μερα στην αλλη δεν μπορεις να γινεις πλουσιος η απλιστηα σε εκανε να χασεις 300 ευρω σε 4 μερες :) ταπεινωθηκα και τωρα παιζω 3 ευρω οχι γιατι ειμαι ταπεινος αλλα γιατι αν θα συνεχιζα με τον ιδιο τροπο θα αυτοκαταστρεφομουν :) :) :) :) Υπομονη το στοιχημα δεν τελειώνει ποτε :) :) Δεν θα υπηρχε αν ηταν να κερδιζουμε εμεις οι παιχτες οτι και να κανουμε εχουμε τα παντα εναντιων μας με κυριοτερο εχθρο τον ιδιο τον εαυτο μας τα παθη μας :) :) :) :) :) :) :)  Σιγιου λετερ εβριθινγκ εχω μια δουλεια :) :) :) :) :) :) :) :)     

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Πρεπει να μαθεις
1) Ότι η τυχη δεν χρωστάει τιποτα σε κανεναν.
2) Ότι τιποτα δεν γινεται για να χανεις ειδικα εσυ.
3) Ότι αν παιζεις επειδή εχεις αναγκη τα χρηματα, θα χασεις νομοτελειακά.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Dr lecter, πρώτο και κυριότερο βήμα να παραδεχτείς στον εαυτό σου ότι έχεις πρόβλημα. Δεν είναι τίποτα, όλοι το εχουμε περάσει.
Δεύτερο βήμα, να πας στον καθρέπτη και να ρίξεις στη μούρη σου μια σφαλιάρα να συνέλθεις (δυνατή όμως, να ακούς καμπανες μετά για κανά πεντάλεπτο)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.170
Πόντοι
5.006
Dr lecter, πρώτο και κυριότερο βήμα να παραδεχτείς στον εαυτό σου ότι έχεις πρόβλημα. Δεν είναι τίποτα, όλοι το εχουμε περάσει.
Δεύτερο βήμα, να πας στον καθρέπτη και να ρίξεις στη μούρη σου μια σφαλιάρα να συνέλθεις (δυνατή όμως, να ακούς καμπανες μετά για κανά πεντάλεπτο)
αφηστε το παιδι ησυχο ρε απλως παιρναει μια παρατεταμενη γκινια και το ζοριζει παιζοντας και αυτος συνεχεια....τι εχουμε λεοντα για αυριο τι βλεπεις?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
αφηστε το παιδι ησυχο ρε απλως παιρναει μια παρατεταμενη γκινια και το ζοριζει παιζοντας και αυτος συνεχεια....τι εχουμε λεοντα για αυριο τι βλεπεις?

Όχι άντζελο δε θα τον αφήσουμε ήσυχο. Όταν λέει ότι ενώ είναι απλήρωτος μήνες και συνεχίζει να παίζει χωρίς ουσιαστικά αντίκρυσμα, μονο μια σοκαριστικη λύση του χρειάζεται. 

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.170
Πόντοι
5.006
Όχι άντζελο δε θα τον αφήσουμε ήσυχο. Όταν λέει ότι ενώ είναι απλήρωτος μήνες και συνεχίζει να παίζει χωρίς ουσιαστικά αντίκρυσμα, μονο μια σοκαριστικη λύση του χρειάζεται. 
αυτο δε το διαβασα ρε συ. Αρα πρεπει μαχαιρι γιατι δε μαζευεται μετα δυστυχως...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.247
Πόντοι
5.006
ακου τι θα κανεις φιλε dr lecter : μιας και εισαι τοσο τραγι σε αυτο το μουντιαλ, θα μας λες εδω τι προκειται να παιξεις και εμεις θα παιζουμε τα αντιθετα....και θα σε δινουμε μετα ενα ποσοστο απο τα κερδη...

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.589
Πόντοι
6.495
ακου τι θα κανεις φιλε dr lecter : μιας και εισαι τοσο τραγι σε αυτο το μουντιαλ, θα μας λες εδω τι προκειται να παιξεις και εμεις θα παιζουμε τα αντιθετα....και θα σε δινουμε μετα ενα ποσοστο απο τα κερδη...
Εχω κανει πολυ κοσμο μαγκα ετσι φιλε μου..Αν ακολουθουσατε(κοντραρατε δλδ)κι εσεις τοσο καιρο εδω θα ησασταν αρχοντες τωρα.. :grin:
Ενταξει χαλαρωστε μαγκες...Δεν πουλησα και κανα σπιτι για να παιξω στοιχημα...Μπορει να μην εχει προηγουμενο αυτο που γινεται αυτες τις μερες αλλα δεν καταστραφηκα(ακομα)..

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.589
Πόντοι
6.495
:2funny: :2funny:
Βαζω κατι ψιλα στο Μιλανο-Σιενα νικη με +8.5 για Μιλανο...Καρφωνει ο Τζεντιλε κ κανει το 74-64...Εκδηλωνει(αν κ συνηθως δεν κανουν)τελευταια επιθεση η Σιενα και βαζει τριποντο εκτος ισορροπιας και κανει το 74-67...Η Μιλανο ειχε 4-5 δευτερα αλλα φυσικα δεν εκανε επιθεση..

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!

:headbang: :headbang:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Γιατι να τον αφήσουμε ησυχο? Για να μπαινει εδώ μεσα και να το συζηταει, δεν σημαινει ότι ζηταει τη γνωμη μας? Δεν σε καταλαβαινω.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
για απλες προκρισες τι βλεπετε;;;

Stories

Νέο!

Stories