redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
αφου δεν θα τον ξεκινησει ρε τυπετο Βέλγιο ξεαγχώθηκε και ξεμπουκώνει αύριο, μάγκες. Γκολάκι κι από Μιραλάς, πιθανολογώ
αφου δεν θα τον ξεκινησει ρε τυπετο Βέλγιο ξεαγχώθηκε και ξεμπουκώνει αύριο, μάγκες. Γκολάκι κι από Μιραλάς, πιθανολογώ
Παιξε να σκοραρει οποιος μπει αλλαγη.αναμενομενη η νικη της βοσνιας,αυριο το βελγιο πως το βλεπετε τυποι? χ ημιχρονο και θα νικησουμε παλι στο τελος
Φελαινι τύπε σαν την αλλη φοραΠαιξε να σκοραρει οποιος μπει αλλαγη.
αφου δεν θα τον ξεκινησει ρε τυπε
μπορεί να το ξεκινήσει. Αλλιώς θα τον βάλει νωρίς, πιστεύω
Ναι εδω και πολλους αγωνες οποιος μπαινει αλλαγη για το Βελγιο παντα σκοραρει.Φελαινι τύπε σαν την αλλη φορα
οπως παιρνεις γενικα σκρινσοτ απ οτιδηποτε
Δλδ?
Ρε μαν βλεπω πολλους που ποσταρουν μονο το κουτακι με το παρολι τους.Αυτο εννοω οχι ολη την σελιδα.
υπαρχουν πολλοι τροποι για να παρεις ΓΕΝΙΚΑ σκρινσοτ απ την οθονη
ναι ρε συ το καταλαβα οτι λες αυτο, απλα να ξερεις οτι γινεται και μ αλλους τροπους σε περιπτωση που δεν ξερεις πως γινεται μεσα απ τη σελιδα....Ρε μαν βλεπω πολλους που ποσταρουν μονο το κουτακι με το παρολι τους.Αυτο εννοω οχι ολη την σελιδα.
καλησπερα χακερ εισαι....ναι ρε συ το καταλαβα οτι λες αυτο, απλα να ξερεις οτι γινεται και μ αλλους τροπους σε περιπτωση που δεν ξερεις πως γινεται μεσα απ τη σελιδα....
επειδη δεν εχω στοιχημαν δεν ξερω πως γινεται μεσα απ το σαιτ
καλησπερα στον αδερφο αντζελο και σε ολους Αντζελο φορμαρισμενε φιλε μου Τι βλεπεις για τα βραδυνα αν βλεπειςκαλησπερα χακερ εισαι....
καλως τον φιλτατο ανχελοκαλησπερα χακερ εισαι....
Ρε μαν βλεπω πολλους που ποσταρουν μονο το κουτακι με το παρολι τους.Αυτο εννοω οχι ολη την σελιδα.
γεια σου αδελφε ολα καλα? Επειδη εχτες περιμενα τρια κουπονια πανω στην ακτη δε παιζω σημερα..αν και το ευχαριστηθηκα που περασαμε...παραμονευω στα νοκ αουτ...τη γαλλια το γαμησανε και το οβερ και το 2... παντως οντως φαινοντουσαν οβερ μεχρι στιγμης....καλησπερα στον αδερφο αντζελο και σε ολους Αντζελο φορμαρισμενε φιλε μου Τι βλεπεις για τα βραδυνα αν βλεπεις