Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 316 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 224 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 442 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    982

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.084
Πόντοι
5.006
Αντζελο, για αυριο λεω ετσι για πλακα να κοντραρω γερμανους, και να δωσω μια τελευταια ευκαιρια στην τιτικα και την παρεα της....
ε για να περασει η ωρα...εξαλλου καμια φορα για πλακα ειναι αυτα που βγαινουν..... :grin: :grin:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.455
Πόντοι
366
σιγιου γκαις παω να δω τα ματσακια

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.669
Πόντοι
606
γεια σου αδελφε ολα καλα? Επειδη εχτες περιμενα τρια κουπονια πανω στην ακτη δε παιζω σημερα..αν και το ευχαριστηθηκα που περασαμε...παραμονευω στα νοκ αουτ...τη γαλλια το γαμησανε και το οβερ και το 2... παντως οντως φαινοντουσαν οβερ μεχρι στιγμης....
καλα εκανες αδερφε μου την καλυτερη ομαδα επαιξες  :) δυστιχως η ευτιχος δεν κερδισουν παντα οι πιο ποιοτικες ομαδες :) :) :) ενταξει στην ταβερνα που ημουν πανιγιριζαμε σαν τρελοι πανω απο ολλα ειμαστε ελληνες αλλα στο στοιχημα πρεπει να παιζουμε αυτο που βλεπουμε χωρις να επιρεαζομαστε απο το συναισθημα καλα εκανες :) :) αυτο που μετραει ειναι η πιστη στον εαυτο μας και στην αληθεια :) :) :) :) :) Ολα καλα αδερφε πηγα εκανα 30 λεπτα mtb να καψω και τα χθεσινα :) :)  :) :) :) :) βασικα και εγω δεν βλεπω τιποτα αμαν αμαν κτλ ειπα να ρωτησω αλλα δεν πηραζει ο τζογος θελει υπομονη οταν θα εχουμε κατι θα παιξουμε :) :) :) :) :) :) ευτιχος η στοιχιμαν στο live αργει να ξεκλειδωσει και ουτε καν κοιταω :) :) :) :) και ετσι εχω μεσα τωρα 25 ευρουλακια αν τα ειχα στην βετ365 δεν θα τα ειχα :grin: :grin: :grin: οπως του μεταναστη φιλου :grin: Πρεπει τωρα να κανω μπανιο παιδια και μετα το πρωι παλι ποδηλατο και μετα παλι μπανιο :) Για να μπορουμε να πινουμε και ρετσινες και να τρωμε με φιλαρακια μεχρι του σκασμου πρεπει να εχουμε και καυσεις :) :)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.084
Πόντοι
5.006
καλα εκανες αδερφε μου την καλυτερη ομαδα επαιξες  :) δυστιχως η ευτιχος δεν κερδισουν παντα οι πιο ποιοτικες ομαδες :) :) :) ενταξει στην ταβερνα που ημουν πανιγιριζαμε σαν τρελοι πανω απο ολλα ειμαστε ελληνες αλλα στο στοιχημα πρεπει να παιζουμε αυτο που βλεπουμε χωρις να επιρεαζομαστε απο το συναισθημα καλα εκανες :) :) αυτο που μετραει ειναι η πιστη στον εαυτο μας και στην αληθεια :) :) :) :) :) Ολα καλα αδερφε πηγα εκανα 30 λεπτα mtb να καψω και τα χθεσινα :) :)  :) :) :) :) βασικα και εγω δεν βλεπω τιποτα αμαν αμαν κτλ ειπα να ρωτησω αλλα δεν πηραζει ο τζογος θελει υπομονη οταν θα εχουμε κατι θα παιξουμε :) :) :) :) :) :) ευτιχος η στοιχιμαν στο live αργει να ξεκλειδωσει και ουτε καν κοιταω :) :) :) :) και ετσι εχω μεσα τωρα 25 ευρουλακια αν τα ειχα στην βετ365 δεν θα τα ειχα :grin: :grin: :grin: οπως του μεταναστη φιλου :grin: Πρεπει τωρα να κανω μπανιο παιδια και μετα το πρωι παλι ποδηλατο και μετα παλι μπανιο :) Για να μπορουμε να πινουμε και ρετσινες και να τρωμε με φιλαρακια μεχρι του σκασμου πρεπει να εχουμε και καυσεις :) :)
και γινοντουσαν πολυ καλα λεφτα...δε πειραζει στο τελος πανηγυρισα και εγω...καλα κανεις χρησταρα και κανεις περιπατους και ποδηλατο στην εξοχη....αντε και τον αυγουστο απο κοντα....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645

Ξεκούρασε και μερικούς ο ντεσάμπ απ' ό,τι βλέπω, καλό αυτό
eyebrows.gif

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.669
Πόντοι
606
και γινοντουσαν πολυ καλα λεφτα...δε πειραζει στο τελος πανηγυρισα και εγω...καλα κανεις χρησταρα και κανεις περιπατους και ποδηλατο στην εξοχη....αντε και τον αυγουστο απο κοντα....
ναι αδερφε πρωτα ο θεος να ειμαστε γεροι :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.175
Πόντοι
506
Κόστα Ρίκα - Ελλάδα
Ποιος θα προκριθεί;
πρόβλεψη: Ελλάδα  2.00

Ολλανδία - Μεξικό
Ποιος θα προκριθεί;
πρόβλεψη: Ολλανδία  1.50

ΗΠΑ - Γερμανία
1 X 2
πρόβλεψη: X

Συνολικές αποδόσεις 9.60 

Ποντάρισμα 50 EUR

Πιθανό κέρδος 480.00 EUR

:coffee: :coffee: :coffee:

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.608
Πόντοι
6.495
Προχθες οι σκατογαλλοι εβαλαν 5 γκολ και σημερα που το παιξαμε οβερ δεν εχουν κανει σουτ.. :headbang:
Τσαμπα παει το 2/2 ημ/τελ της Ελβετιας με 2.25..
Μη γαμησω..

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Προχθες οι σκατογαλλοι εβαλαν 5 γκολ και σημερα που το παιξαμε οβερ δεν εχουν κανει σουτ.. :headbang:
Τσαμπα παει το 2/2 ημ/τελ της Ελβετιας με 2.25..
Μη γαμησω..

κι εγώ οβερ το έχω. Ας κάνουμε υπομονή, έχουν έρθει οβερ στο β' ημίχρονο σ' αυτό το μουντιάλ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom