ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.144
- Πόντοι
- 5.006
τι κανουμε τωρα?Θα βγει στην ελλάδα
τι κανουμε τωρα?Θα βγει στην ελλάδα
Να τα παιζεις οταν ξεκιναει ο αγωνας.Για παραδειγμα τωρα ο αγωνας που εδωσα εχει παει στο 3,53.75 g/g ημιχρονο σε u21 σουηδιας??
impossible μου φαινεται....
3.75 g/g ημιχρονο σε u21 σουηδιας??
impossible μου φαινεται....
τι κανουμε τωρα?
καταλαβες?Γκολ γκολ γ-ελλάς, νο γκολ γιαπόνια
Οταν θα ξαναεχει u21 σουηδιας θα σου στειλω λινκ.Δινουν καλες αποδοσεις.και εξηγουμαι για να μην παρεξηγουμαι:
pre-game 3.75 δεν παιζει με την καμια...με την καμια ομως.
Στο live, το πρωτο γκολ μπηκε στο 10', οποτε εως το 10' αποκλειεται να εδινε 3.75
Με το που μπηκε το γκολ, αυτοματα επεσε καπου στο 1.60, και μεχρι το 28' που εγινε η ισοφαριση, αποκλειεται να εδινε 3.75.
Οταν θα ξαναεχει u21 σουηδιας θα σου στειλω λινκ.Δινουν καλες αποδοσεις.
Τοσο το δινουν,παρατηρησε το και μονος σου,και τα γυναικεια το ιδιο.Τωρα στο 20 εχει παει 5,5.τα ξερω, και τα σουηδικα και τα νορβηγικα u19 και τα ισλανδικα ;)
απλα μου φαινεται πολυ ψηλο το 3.75
Ειδικα στο συγκεκριμενο, αν στο 10' εδινε 3.75 ηταν λουκουμι....
Τοσο το δινουν,παρατηρησε το και μονος σου,και τα γυναικεια το ιδιο.Τωρα στο 20 εχει παει 5,5.
Στραβωμάρα
Μεχρι το 70 εχει δειξει 3 καρτες!!!...Μετα το 70 γινονται 3 φασεις για καρτα αλλα δεν δειχνει..Γινεται το πεναλτι και λεω αποκλειεται να μην του δειξει σε πεναλτι καρτα...Δεν δειχνει να δινει καρτα αλλα μετα το ματς μου βαζει ο στοιχιμαν το κερδος και λεω θα εδωσε καρτα απλα δεν το εδειξε η καμερα...Ε μετα απο 10 λεπτα μου παιρνει τα λεφτα πισω...Με βαρεσε η μαλακια τελικα και εσπρωξα οβερ 3,5 κιτρινες με 2 αποδοση..
Πρωτη φορα παιζω καρτες..
Στην απελπισια ολο....
σημερα το γηπεδο θα θυμιζει το πεδιο μαχης των θερμοπυλων οπου ο ηρωικος καραγκουνης ως αλλος Gerard Butler θα υπερασπιστει τα στενα κατω απο την πιεση των μαινομενων βαρβαρων απο την μακρινη ιβοριανη ακτη και των βουντου πολεμικων τεχνων που θα χρησιμοποιησουν....
πονταρω σε μια καλη βουτια ανταξια του μαικλ φελπς οταν πεφτει στην πισινα μεσα στην μικρη περιοχη σε ενα σπρωξιμο μετα απο κορνερ που θα εκτελεσει μαγικα ο μιστερ wash and go οχι πια δακρυα σαμαρας και ενα γκολακι στο 89 που θα μας στειλει στην επομενη φαση λυτρωτικα....
αν προκριθουμε με ειδικη πτηση του πρωθυπουργικου φαλκον η αποστολη θα ερθει να διασκεδασει στην παολα(της πουτανας γινεται κλπ) και θα επιστρεψει μετα βραζιλια για να συνεχισει για την κατακτηση του τροπαιου
επρεπε να βαλω σαμαραanytime scorer καραγκουνης σημερις
ανατροπη στην μικρη περιοχη πεναλτι κλπ ξερετε