!blis
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.044
- Πόντοι
- 4.415
με τι αμαξι θα παμε?μουνι μου ο καημος σου
με τι αμαξι θα παμε?μουνι μου ο καημος σου
Θα έκανα το μυστήριο αλλά είναι περασμένη η ώρα και πρέπει να κρατηθώ ως αύριο!η απλωνετε πετσα βραδινή
ναι αγορι μου ..με το δεξιτι ειναι ολα αφτα ρε αθρωπε, δωσε δυο σημεια απλα, το εχετε κανει ισολογισμο της κυβερνησης
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αν γυρισω και τη λεσβια στον ισιο δρομο θα εχω πετυχει πληρως
κομπλε .. ας κρατηθεις ..Θα έκανα το μυστήριο αλλά είναι περασμένη η ώρα και πρέπει να κρατηθώ ως αύριο!
ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΠΕΤΣ:
Ποια έκδοση σου αρέσει;
Τζένιφερ (το πρωτότυπο) ή της Σελίν;
Απάντησε και μην με απογοητεύεις, θα πάω κάδο
Golden State Warriors - Sacramento Kings => Άσσος, με την καύλα της Πρέσβειρας
εγω εκανα το μασαζακι μου ...εχυσα ..ξυρισα το μουνι μου ..εφαγα ...πηγα τη βολτα μου ...τωρα θα βαλω ταινιούλα..ενα υπεροχο ρεπο ..Η Μάγκυ με γράφει κανονικά => Washington Wizards - New Orleans Pelicans => τώρα λάηβ χαντιΑΚΑΠ +7.5 υπέρ γηπεδούχου.
Βρε ΓΚΡ διάλεξε Τζένιφερ ή Σελίν;
Θα βάλω Τζίμη Πανούση...
Επειδή παίζω κι εγώ κορνεράκια, η μόνη συμβουλή που έχω να δώσω είναι να παίξεις στο λάιβ. Να δεις πως πάει το ματς και αν η μία ομάδα αμύνεται φουλ και η άλλη επιτίθεται, ας το πούμε ανορθολογικά, σέντρα κι άγιος ο Θεός. Ή είναι πάνω κάτω συνέχεια η μπάλα. Επίσης, αν δεις ματσάκι με ένα δύο κόρνερ ημίχρονο, δεν είναι κακό να ποντάρεις ένα οβερ 5,5 ή 6,5 σύνολο, που θα δίνει καλή απόδοση και όχι να κυνηγάς τα δέκα και έντεκα, που συνήθως είναι το line πριν ξεκινήσει το ματς. Όπως χτες για παράδειγμα το Ρόμα - Λάτσιο. Δύο κόρνερ στο πρώτο μέρος, Έντεκα στο δεύτερο σύνολο δεκατρία. Πληρώθηκα εύκολα. Τεσπα, όλα σχετικά είναι βέβαια.καλησπερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της Γης
ειχα εναν φιλο παλια που επαιζε κορνερ μονο.. τα μαλια της κεφαλης του τωρα ειναι το κεφαλι του σαν το φεγγαρι οποτε για σημερα 5,5 οβερ κορνερ Ολυμπιακος
Τις εχουν ξευτιλισει τις αποδοσεις τον κορνερ....παλια που εδινε καλες αποδοσεις επαιζα,τωρα μονο αμα δω κατι αξιολογω πονταρω....Επειδή παίζω κι εγώ κορνεράκια, η μόνη συμβουλή που έχω να δώσω είναι να παίξεις στο λάιβ. Να δεις πως πάει το ματς και αν η μία ομάδα αμύνεται φουλ και η άλλη επιτίθεται, ας το πούμε ανορθολογικά, σέντρα κι άγιος ο Θεός. Ή είναι πάνω κάτω συνέχεια η μπάλα. Επίσης, αν δεις ματσάκι με ένα δύο κόρνερ ημίχρονο, δεν είναι κακό να ποντάρεις ένα οβερ 5,5 ή 6,5 σύνολο, που θα δίνει καλή απόδοση και όχι να κυνηγάς τα δέκα και έντεκα, που συνήθως είναι το line πριν ξεκινήσει το ματς. Όπως χτες για παράδειγμα το Ρόμα - Λάτσιο. Δύο κόρνερ στο πρώτο μέρος, Έντεκα στο δεύτερο σύνολο δεκατρία. Πληρώθηκα εύκολα. Τεσπα, όλα σχετικά είναι βέβαια.
Ευχαριστούμεε!καλησπερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της Γης
ειχα εναν φιλο παλια που επαιζε κορνερ μονο.. τα μαλια της κεφαλης του τωρα ειναι το κεφαλι του σαν το φεγγαρι οποτε για σημερα 5,5 οβερ κορνερ Ολυμπιακος
Και πλούτισες εσύ σαν αυτόν ποντάροντας 1.70 αποδόσεις, αντί να δεις τα 2-3 που το έχω πει εδώ και χρόνιαοποτε για σημερα 5,5 οβερ κορνερ Ολυμπιακος
μας πηγε..ταμειο ο Χρησταρας!Καλησπερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της Γης
421=Καρταχενα-Λεγκανες= 2πλο
424=Βολος ΝΠΣ-ΑΕΚ= 2πλο&Οβερ 1,5
450=Μαρσειγ-Χαβρη= 1&Οβερ 1,5
462=Παναιτωλικος-Ολυμπιακος= 2πλο&Under 3,5
Kαρφι ΟΠΑΠ αποδοση 8
δασκαλε σε ευχαριστυομεκαλησπερα οβερ η νοτιγχαμ ασσο ζιλ βιθεντε χαλαρουιτα ειχα και γκολ-γκολ ιντερ και ΚΠΡ 1 Αν βγουν τα 2 τα πρωτα παιρνω 20 ευρω με 1 α και νικησει και η ΚΠΡ
ο χρησταρας ειπε να φαει κατι χαλαρο για βραδυ σημερα
Άσε που είμαι εγώ, τους ζωγράφους, είτε το Σημίτη και κάτσε να διαβάσεις, αυτά που έχω δώσει => 5380-5382 σελίδες...Εδώ είσαι τύπε