Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.602
Πόντοι
606
Πιστεψε με παρα τα απανωτα στραπατσα μεχρι σημερα επαιζα συνετα με ελεγχομενο σχετικα θυμο..
Μετα το σημερινο,και ειδικα κατι φασεις σαν του Μπουσκετς,θα το τελειωσω με τον ενα ή με τον αλλο τροπο αυριο και μονο αυριο..
Τεσπα,μην σας ζαλιζω αλλο μαγκες.
μαν δεν μας ζαλιζεις :) αλλα αφου μιλαμε για το στοιχημα  :) ειναι (απαραβατος)   νομος να μην παιζουμε για να ρεφαρουμε τα χαμενα με μενος και με παθος σκετο :) η λογικη λεει οτι πρεπει να δινουμε τα χαλιναρια στην λογικη οταν μας κυριεύει το παθος :)  Ηρέμησε δωσε τα χαλιναρια στην λογικη και μετα θα ανοιξει παλι το μυαλο σου :)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
απληστία, θυμος,βιασύνη :) :) :) τα 3 κακα του στοιχηματος :) :)  
etsi
και η ατυχια μαν στους παραγοντες βεβαια που δεν μπορεις να καθορισεις, σε αντιθεση μ αυτα που αναφερεις που ειναι στο χερι σου να τα διαχειριστεις ;)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
δεν ξερω γιατι αλλα μου εχει καρφωθει στο μυαλο καμερουν 1-0 στο ημιχρονο θα ριξω 2 ευρα για πλακα 23 αποδοοση

Εμένα μόλις μου καρφώθηκε η ιδέα να σε βρίσω, κανονισε :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.602
Πόντοι
606
εμενα παντως η κροατια δεν μου γεμισε το ματι που την ειδα με την βραζιλια. η βραζιλια ηταν χαλια και κερδισε σχετικα ευκολα το καμερουν εχει βαρια φανελα σε αυτες τις διωργανωσεις το παιχνιδι δεν το ακουμπαω κατε με γκολ πολλα δεν το βλεπω να εχει τεσπα θα δείξει :) :) :) :) :) :)

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
το καμερουν εχει βαρια φανελα μονο οταν βρεχει και ειναι βρεγμενη

δεν χανει η κροατια σημερα παει για την νικη

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.602
Πόντοι
606
etsi
και η ατυχια μαν στους παραγοντες βεβαια που δεν μπορεις να καθορισεις, σε αντιθεση μ αυτα που αναφερεις που ειναι στο χερι σου να τα διαχειριστεις ;)
η αυτογνωσια ειναι η μεγαλυτερη αρετη και το πιο δυσκολο :) αυτος που μπορει να νικησει τα παθη του ειναι πιο δυνατος απο αυτον που κερδιζει τους εχθρους του :) :) οι αρχαιοι ελληνες φιλοσοφοι το ειπαν κατι παραπανο απο εμας θα ξερουν :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Εμένα μόλις μου καρφώθηκε η ιδέα να σε βρίσω, κανονισε :grin:
μαζι σου και εγω αμα εχεις παιξεις πολλα μου δινεις το 2ευρο πισω απο τα κερδισμενα...  :P να μην βγω και χαμενος  :grin:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Ποιος να βάλει γκολ απ'το καμερούν, στον αγώνα με το μεξικό ό,τι προσπάθεια ξεκινούσαν να κάνουν απ' τον ετό ξεκίναγε
καλα, ετσι ελεγα χθες με τη αλγερια και τον ηπια....τα ιδια σημερα με την αυστραλια.....εχει φοβηθει το ματι μου μ αυτα τα γκολ γκολ.....τωρα που δεν θα παιξω θα ρθει κανονικα νο γκολ  :S

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
η αυτογνωσια ειναι η μεγαλυτερη αρετη και το πιο δυσκολο :) αυτος που μπορει να νικησει τα παθη του ειναι πιο δυνατος απο αυτον που κερδιζει τους εχθρους του :) :) οι αρχαιοι ελληνες φιλοσοφοι το ειπαν κατι παραπανο απο εμας θα ξερουν :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
γεια σου αρχοντα χρησταρα!!!!!!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
καλα, ετσι ελεγα χθες με τη αλγερια και τον ηπια....τα ιδια σημερα με την αυστραλια.....εχει φοβηθει το ματι μου μ αυτα τα γκολ γκολ.....τωρα που δεν θα παιξω θα ρθει κανονικα νο γκολ  :S

Εγώ έφαγα ήττα χτες με την ρωσία γαμώ τον πνίχτη που 'χει στο τέρμα

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
νικη ή νο γκολ το χες???
μαλλον νικη ε?
σ αυτο το 2-3 ηταν λουκουμι!

Νικη γαμω το σπίτι τους. Μια ζωη η ρωσσοι τα ίδια, όλο λογια και στην πράξη μηδεν. Εδω τους αποκλεισαμε εμεις το 2012, τι να λέμε                                      

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom