χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.602
- Πόντοι
- 606
καλησπερα αγκεν . 1,20 ΕΥΡΩ στον ΟΠΑΠ ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΙ Η ΤΣΕΖΕΝΑ 11,50 ΕΥΡΩ επιστροφή ΚΑΙ 1,80 ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΣΤΟ 44 ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΙ Η ΙΣΠΑΝΙΑ
ΠΑΙΔΙΑ κλεινει το προποτζιδικο δεν υπαρχει ουτε ενας πελατις εκτος απο μενα αλλα εγω ειμαι φιρα παιζω 1 και 2 ευρω οποτε θα το παιξω οβερ 2,5 αν παει στο 80 λεπτο και δεν εχει μπει γκολ για να παρω το ποσοστο κανα 5ευρω σιγιου λετερ απο το σπιτιPaidia η λατινα θελει μονο νικη θα ανοιχτει οποιος θελει να το παιξει οβερ 2,5 και εχει την δυνατοτιτα ειναι καλο η να βαλει η να φαει θα το επαιζα 100 ευρω αλλα δεν θελω να φανω απλιστος
ΠΑΙΔΙΑ κλεινει το προποτζιδικο δεν υπαρχει ουτε ενας πελατις εκτος απο μενα αλλα εγω ειμαι φιρα παιζω 1 και 2 ευρω οποτε θα το παιξω οβερ 2,5 αν παει στο 80 λεπτο και δεν εχει μπει γκολ για να παρω το ποσοστο κανα 5ευρω σιγιου λετερ απο το σπιτι
στο 81' πόνταρα νικη Λατίνα στο 4.33
μεγαλο λατεφυσικά πήρα τ' αρχίδια μου. Αλλά επιβεβαιωθηκε ο Χρήστος, αφού η Τσεζένα κέρδισε πέναλτυ στην κόντρα και το έχωσε
τελικα 1,20 ευρω το επαιξα το οβερ 2,5 απο το σπιτι γιατι τα εβαλα τα λεφτα στο 86με 87 ενταξει επρεπε να βαλω 5 ευρω αλλα παλι καλα Αλλα 11 ευρω απο τον ΟΠΑΠ που το επαιξα 1,20 βγαλαμε 13 ευρω καθαραφυσικά πήρα τ' αρχίδια μου. Αλλά επιβεβαιωθηκε ο Χρήστος, αφού η Τσεζένα κέρδισε πέναλτυ στην κόντρα και το έχωσε
εχασα σημερα 25000 ευρωΕπιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 2.5 Λατίνα v Τσεζένα
(Γκολ Αγώνα) 18/06/2014 Κανένα 5.00 Κερδισμένο
Σύνολο: 1,1 Στήλες @ 1 EUR Κέρδη: 5,50
ενταξει φυσιολογικα λεφτα αν εχεις 20 εκατομμυρια ευρω στην ακρηεχασα σημερα 25000 ευρω
δεν πειραζει θα βαλω αυριο διπλο αγγλια και ασο ιαπωνια και θα ρεφαρω
Γ@μω το μουνι της μανας σας γ@μω...Πηρα λεξοτανιλ να ηρεμησω γιατι τα εχω σπασει ολα...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ,ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΓΚΟΛ ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙ ΠΙΣΩ ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΦΟΡΑ!!ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΑΜΕΙΟ...17 ματς μεχρι σημερα..
17 γαμημενα ματς και ενα ταμειο δεν εχω παει παροτι παιζω ειτε μονα ματς ή το πολυ δυαδα με πολυ λογικες αποδοσεις..
Στατιστικα να το παρεις αυτο ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!
Με Ρομπεν να σκοραρει και γκολ/γκολ Ισπανια κανω το 19 στα 19...
το μουνοπανο ο τσαβι αλονσο θα το βαζε;Γ@μω το μουνι της μανας σας γ@μω...Πηρα λεξοτανιλ να ηρεμησω γιατι τα εχω σπασει ολα...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ,ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΓΚΟΛ ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙ ΠΙΣΩ ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΦΟΡΑ!!ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΑΜΕΙΟ...
ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ..