You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
ποσα εισαι μεσα ρε τυπε;;Γ@μω το μουνι της μανας σας γ@μω...Πηρα λεξοτανιλ να ηρεμησω γιατι τα εχω σπασει ολα...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ,ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΓΚΟΛ ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙ ΠΙΣΩ ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΦΟΡΑ!!ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΑΜΕΙΟ...
ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ..
ηρεμησε εχει δρομο ακομα η δουλεια.
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.602
- Πόντοι
- 606
Επιλογές1,21 eyrw να βγει οβερ 5,5 το παιχνιδι βινκιγκουρ ρεκιαβικ vs φιλκιρ ισλανδια εξω καρδια αλλα 3 λεπτα
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 5.5 Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ v Φιλκίρ
(Γκολ Αγώνα) 18/06/2014 Κανένα 3.40 Κερδισμένο
Σύνολο: 1,21 Στήλες @ 1 EUR Κέρδη: 4,12 με το που το εγραφα εδω μπηκε
funkyxxxxx
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.187
- Πόντοι
- 456
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
επρεπε να ειχε ακολουθησει συστημα γεωργιου μαν....κατι θα χε κερδισει τωρα αν και θα ειχε ξοδεψει καμια εικοσαρια χιλιαδες ευρωποσα εισαι μεσα ρε τυπε;;
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
Ένα γατάκι
Dr Lecter
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 32
- Like
- 2.588
- Πόντοι
- 6.495
1500..ποσα εισαι μεσα ρε τυπε;;
6 μηνες απληρωτος στην δουλεια και αλλα ομορφα..
Δεν γινεται αυτο το πραγμα,στατιστικα με μεση αποδοση 2.00-3.00 που παιζω σε καθε στοιχημα επρεπε να παω ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ 2-3 ταμεια...ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ 1!!!
Εχω χασει φραγκα για το γκολ της Ελβετιας στο 93,για τα 2 ακυρωθεν γκολ του Ντος Σαντος,για ενα γαμημενο γκολ σημερα επι της Χιλης που δεν εχει ουτε ενα στοπερ στην αποστολη,για για για..
Ε ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΙΑ!!
funkyxxxxx
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.187
- Πόντοι
- 456
1500..
Δεν γινεται αυτο το πραγμα,στατιστικα με μεση αποδοση 2.00-3.00 που παιζω σε καθε στοιχημα επρεπε να παω ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ 2-3 ταμεια...ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ 1!!!
Εχω χασει φραγκα για το γκολ της Ελβετιας στο 93,για τα 2 ακυρωθεν γκολ του Ντος Σαντος,για ενα γαμημενο γκολ σημερα επι της Χιλης που δεν εχει ουτε ενα στοπερ στην αποστολη,για για για..
Ε ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΙΑ!!
Παιξε πιο συνετα και οχι απληστα.
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
τυπε οταν παιζεις με πλατη στον τοιχο καλυτερα να προτιμας σημεια,κ οχι ειδικα και γκολ.1500..
Ε ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΙΑ!!
για μενα κανε ενα μπρεικ,εισαι θωλωμενος και παιζεις ηδη με λεφτα που δε σου περισσευουν.
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.428
- Πόντοι
- 366
ψυχραιμια μαν......αν σου μεινε καμια καβατζα, κανε ενα μικρο διαλειμα να ηρεμησεις και παιξε στη τριτη αγωνιστικη που θα χουμε πιο πληρη εικονα.....θα ρθουν πιο "στανταρ" ματς στη συνεχεια...κανει λιγο κρατει... ενα καλο ματς να πιασεις θα γυρισει η ψυχολογια και θα ερθουν κι αλλες νικες1500..
Ε ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΙΑ!!
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.602
- Πόντοι
- 606
ligo na ηρεμήσει πρωτα για να ερθει η λογικη παλι πισω. Απο τα νευρα σημερα ενω ειχα παιξει ενα στοιχημα και με ειχε κρατησει τα λεφτα επειδη δεν το εβλεπα το στοιχημα στο ιστορικο δεν προσεξα οτι τα λεφτα που ειχα πονταρει ειχαν φυγει αρα το κουπονι παιχτηκε απλα λογο φορτου εργασιας τις σελιδας δεν το εμφανιζε στο ιστορικο γιατι τωρα με το μουντιαλ οι σελιδες των ιντερνετικων εταιριων παθενουν ψυχικο τραλλαλα Να ηρεμήσει και να παιξει χαλαρα το Μουντιαλ ειναι η χαρα των Μπουκ Μεικερ πηπες κανουν οι μπουκ για να παιζει ο κοσμος στο μουντιαλ γιατι παιζει και ο καθε πικραμενος στο μουντιαλ εχω δει μεροκαματιαριδες που μαζευουν μπουκαλια για ανακυκλωση να παιζουν 500αρικα στο μουντιαλ το μουντιαλ πρεπει να το αντιμετοπισουμε με συνεση και οχι με απληστία γιατι πεζοντας πιο παθιασμενα γιατι ειναι μεγαλες ομαδες κτλ τοσο φευγουμε απο την απλη λογικη την απλοτιτα και σκοτιζουμε το κεφαλι μας ο ΟΠΑΠ θα εκλεινε και η στοιχιμαν αν το στοιχημα ηταν κερδοφορο για τον απλο κοσμο Μπορει να βγαζουμε κανα φραγκο αλλα μας τρωει η απληστία και εγω 1400 ευρω καθαρα που ειχα βγαλει τα χτυπησα σε 5 λεπτα για να τα κανω 3000 και τα εχασα περσι θελει υπομονη και φασουλι το φασουλι γεμιζει το σακουλι Παιδια ειναι πολυ δυσκολο να κερδισουμε τα παθη μας Μαλλον το δυσκολοτερο υγεια και απο την στιγμη που δεν μπορουμε να κανουμε κατι για να αλαξουμε τα πραγματα ειναι ανοφελο να στεναχωριομαστε παει το στοιχημα χαθηκε τι να κανουμε Συνεχιζουμε μπροσταΠαιξε πιο συνετα και οχι απληστα.
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.602
- Πόντοι
- 606
σημερα το φιλαρακι ο νιπλ τον κόβω να εφαγε κανα 2 κιλλα αστακομακαροναδα
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.428
- Πόντοι
- 366
Εσεις δικιο εχετε αλλα τα νευρα μου δεν θα καλμαρουν και προβλεπω να χωνω οτι βρω στο οβερ Αγγλιας αυριο με 2 αποδοση...
Μετα απο αυτο τελος.....
μαν η λογικη του ρεφαρω οσο πιο γρηγορα γινεται, προσωπικα μ εχει καταστρεψει....στο καλοκαιρι του 10, τελευταιες αγωνιστικες και μετα μουντιαλ καταστραφηκα απ αυτη τη "λογικη"...μιλαμε για χιλιαδες ευρω
μην παιζεις λες και ειναι το τελευταιο παιχνδι κι ας ειναι να ρθει και 8-0, οταν εισαι σε τετοια ψυχολογια
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.602
- Πόντοι
- 606
μην εισαι αυτοκαταστροφικος παιξε λιγο χαλαρα το στοιχημα δεν τελειωνει ποτε. Πιστεψε τον εαυτο σου αλλα παιξε λιγο χαλαρα οτι βλεπεις να το παιζεις αλλα λιγο κανε υπομονη χωρις υπομονη δεν υπαρχει στοιχημα η βιασυνη και ο θυμος ειναι ανασταλτικος παραγοντας για το στοιχημα αυτην την στιγμη και βιαζεσε και εχεις θυμωσει πρεπει να καθησεις λιγο να ηρεμήσειςΕσεις δικιο εχετε αλλα τα νευρα μου δεν θα καλμαρουν και προβλεπω να χωνω οτι βρω στο οβερ Αγγλιας αυριο με 2 αποδοση...
Μετα απο αυτο τελος.....
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
τελικα 1,20 ευρω το επαιξα το οβερ 2,5 απο το σπιτι γιατι τα εβαλα τα λεφτα στο 86με 87 ενταξει επρεπε να βαλω 5 ευρω αλλα παλι καλα Αλλα 11 ευρω απο τον ΟΠΑΠ που το επαιξα 1,20 βγαλαμε 13 ευρω καθαρα
η δικαίωση της λογικής απέναντι στην απληστία ήταν αυτό. Ενώ το over είχε πολύ καλή απόδοση, γύρω στο 3.5 νομίζω, για να βγάλω λίγα ευρώ παραπάνω έπαιξα τον άσο. Η δική σου άποψη σαφώς και ήταν πολύ πιο λογική
Dr Lecter
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 32
- Like
- 2.588
- Πόντοι
- 6.495
Πιστεψε με παρα τα απανωτα στραπατσα μεχρι σημερα επαιζα συνετα με ελεγχομενο σχετικα θυμο..μαν η λογικη του ρεφαρω οσο πιο γρηγορα γινεται, προσωπικα μ εχει καταστρεψει....στο καλοκαιρι του 10, τελευταιες αγωνιστικες και μετα μουντιαλ καταστραφηκα απ αυτη τη "λογικη"...μιλαμε για χιλιαδες ευρω
μην παιζεις λες και ειναι το τελευταιο παιχνδι κι ας ειναι να ρθει και 8-0, οταν εισαι σε τετοια ψυχολογια
Μετα το σημερινο,και ειδικα κατι φασεις σαν του Μπουσκετς,θα το τελειωσω με τον ενα ή με τον αλλο τροπο αυριο και μονο αυριο..
Τεσπα,μην σας ζαλιζω αλλο μαγκες.
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.602
- Πόντοι
- 606
απληστία, θυμος,βιασύνη τα 3 κακα του στοιχηματοςη δικαίωση της λογικής απέναντι στην απληστία ήταν αυτό. Ενώ το over είχε πολύ καλή απόδοση, γύρω στο 3.5 νομίζω, για να βγάλω λίγα ευρώ παραπάνω έπαιξα τον άσο. Η δική σου άποψη σαφώς και ήταν πολύ πιο λογική
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K