nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 7.781
- Πόντοι
- 1.206
Σε ξεχάσαμε εσεναΓκέλφε όβερ Ανζέ 2-3 γκολ
Καλησπέρες.
Σε ξεχάσαμε εσεναΓκέλφε όβερ Ανζέ 2-3 γκολ
Καλησπέρες.
Ανζε με προβληματίζει...Γκέλφε όβερ Ανζέ 2-3 γκολ
Καλησπέρες.
γκολ γκολ..Ανζε με προβληματίζει...
Χ21 κατα σειρα
και η γιουβεντους ειναι κατα την ταπεινη μου γνωμη δυνατο σημειο εκτος αυτο που λεει ο νικ.. Αλλα μην με ακουσει κανεις οχι γιατι επαιξα 0,20 λεπτα Αλλα γιατι το στοιχημα δεν εχει μπεσα και ο καθενας εχει την γνωμη του Μπορει να ειμαι λαθος 1000% οπως εχθες με την λιβερπουλ εξαλου ακομα και να χασει η γιουβεντους θα εχει την ρομα στους -5 και μετα εχει αταλαντα στην εδρα της Το θεμα ειναι οτι βλεπω την μπενφικα να τα παιρνει ολα και στο τελος να χαρει το φιλαρακι ο γεοπας και βλεπω να μας πιτσιλαει εμας τους γιουβεντικους Ο πιπης θα μας πιτσιλησει για την λιβερπουλ Πρεπει να αγορασω αδιαβροχο για τα πιτσιλισματα
Ανζε με προβληματίζει...
Χ21 κατα σειρα
τον πιτσιρικα δεν θα τον παρεις μαζι σου.....τα εβαλα κατω χιλιομετρικα και αν ημουν ταξιτζης θα εβγαζα απο τον φιλο 220 ευρω που θα τον παω στο δικαστιριο Και θα με βαλει βενζινα 40 ευρω > ααα δεν παιζω θα φαω τοτε 4 σαντουιτς και θα πιω 3 σπραιτ + 2 ελληνικους καφεδες Ειμαι μεσα ηδη χωρις να εχω παει ενταξει ο γιαπωνεζος φθορες δεν εχει japan :o Αλλα αν ημουν ταξιτζης θε ειχα χεστει το 5ληρο με ενα δρομολογιο Τωρα και θα οδηγησω ταλεποριακος και θα μου μεινουν 10 ευρω βενζινα μεσα στον γιαπωνεζο ναι αλλα θα εχω αλλα 3 ατομα ενας κολλητος που ειναι 115 κιλλα + 73 εγω +77 ο αλλος + 70 ο αλλος την κουφαλα τον χοντρο θα μου φαει ολο το κερδος τις βενζινας Τεσπα μπορει στην κοζανη να δω κανα καλο μουνακι
δεν χωραει μονο στο φορτ μπαγαζ αν μπειτον πιτσιρικα δεν θα τον παρεις μαζι σου.....
δωΛεο που εισαι οέο;
Αντζελο που εισαι οέο;
Γείτονα που εισαι οέο;
Χρισταρα που εισαι οέο;
Dust που εισαι οέο;
Hustl που εισαι οεο;
χαιρεται....δω
μας την εκανε η φουρέιρα χθες, αλλα τουλαχιστον το μπρελοκακι εκανε το χρεος του
καλησπερα ΑΝΤΖΕΛΟ, χρησταρα, λιονταρε και νικ (εσας που βλεπω μεσα αυτη την στιγμη)
1-1 ή 1-2.Ανζε με προβληματίζει...
Χ21 κατα σειρα