Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 316 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,9%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    988

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
7.781
Πόντοι
1.206
Θεωρώ το πιο δυνατό σημειο της ημέρας το Χ2 απόδοση 2.00 Θελτα
Υπάρχουν χρωστούμενα Θελτα με 1 πόντο σώζεται μαθηματικά Βιγια παιρνει πολύτιμους ποντους

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.699
Πόντοι
606
και η γιουβεντους ειναι κατα την ταπεινη μου γνωμη δυνατο σημειο  εκτος αυτο που λεει ο νικ.. :grin: :grin: :) Αλλα μην με ακουσει κανεις :) οχι γιατι επαιξα 0,20 λεπτα :) Αλλα γιατι το στοιχημα δεν εχει μπεσα :) και ο καθενας εχει την γνωμη του :) Μπορει να ειμαι λαθος 1000% οπως εχθες με την λιβερπουλ :grin: εξαλου ακομα και να χασει η γιουβεντους θα εχει την ρομα στους -5 και μετα εχει αταλαντα στην εδρα της :) Το θεμα ειναι οτι βλεπω την μπενφικα να τα παιρνει ολα και στο τελος να χαρει το φιλαρακι ο γεοπας :grin: και βλεπω να μας πιτσιλαει εμας τους γιουβεντικους :grin: Ο πιπης θα μας πιτσιλησει για την λιβερπουλ :grin: Πρεπει να αγορασω αδιαβροχο για τα πιτσιλισματα :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
7.781
Πόντοι
1.206
και η γιουβεντους ειναι κατα την ταπεινη μου γνωμη δυνατο σημειο  εκτος αυτο που λεει ο νικ.. :grin: :grin: :) Αλλα μην με ακουσει κανεις :) οχι γιατι επαιξα 0,20 λεπτα :) Αλλα γιατι το στοιχημα δεν εχει μπεσα :) και ο καθενας εχει την γνωμη του :) Μπορει να ειμαι λαθος 1000% οπως εχθες με την λιβερπουλ :grin: εξαλου ακομα και να χασει η γιουβεντους θα εχει την ρομα στους -5 και μετα εχει αταλαντα στην εδρα της :) Το θεμα ειναι οτι βλεπω την μπενφικα να τα παιρνει ολα και στο τελος να χαρει το φιλαρακι ο γεοπας :grin: και βλεπω να μας πιτσιλαει εμας τους γιουβεντικους :grin: Ο πιπης θα μας πιτσιλησει για την λιβερπουλ :grin: Πρεπει να αγορασω αδιαβροχο για τα πιτσιλισματα :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
:rockon:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.699
Πόντοι
606
τα εβαλα κατω χιλιομετρικα :) και αν ημουν ταξιτζης θα εβγαζα απο τον φιλο 220 :new_shocked: ευρω που θα τον παω στο δικαστιριο :) Και θα με βαλει βενζινα 40 ευρω >:( ααα δεν παιζω θα φαω τοτε 4 σαντουιτς και θα πιω 3 σπραιτ + 2 ελληνικους καφεδες :grin: Ειμαι μεσα ηδη χωρις να εχω παει :grin: :) ενταξει ο γιαπωνεζος φθορες δεν εχει :) japan :o :grin: Αλλα αν ημουν ταξιτζης θε ειχα χεστει το 5ληρο :grin: με ενα δρομολογιο :grin: Τωρα και θα οδηγησω ταλεποριακος :grin: και θα μου μεινουν 10 ευρω βενζινα μεσα στον γιαπωνεζο :grin: ναι αλλα θα εχω αλλα 3 ατομα :grin: ενας κολλητος που ειναι 115 κιλλα :grin: + 73 εγω :grin: +77 ο αλλος + 70 ο αλλος :grin: την κουφαλα :grin: τον χοντρο :grin: θα μου φαει ολο το κερδος τις βενζινας :grin: :grin: :2funny: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Τεσπα μπορει στην κοζανη να δω κανα καλο μουνακι :cheesy: :cheesy: :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.102
Πόντοι
5.006
τα εβαλα κατω χιλιομετρικα :) και αν ημουν ταξιτζης θα εβγαζα απο τον φιλο 220 :new_shocked: ευρω που θα τον παω στο δικαστιριο :) Και θα με βαλει βενζινα 40 ευρω >:( ααα δεν παιζω θα φαω τοτε 4 σαντουιτς και θα πιω 3 σπραιτ + 2 ελληνικους καφεδες :grin: Ειμαι μεσα ηδη χωρις να εχω παει :grin: :) ενταξει ο γιαπωνεζος φθορες δεν εχει :) japan :o :grin: Αλλα αν ημουν ταξιτζης θε ειχα χεστει το 5ληρο :grin: με ενα δρομολογιο :grin: Τωρα και θα οδηγησω ταλεποριακος :grin: και θα μου μεινουν 10 ευρω βενζινα μεσα στον γιαπωνεζο :grin: ναι αλλα θα εχω αλλα 3 ατομα :grin: ενας κολλητος που ειναι 115 κιλλα :grin: + 73 εγω :grin: +77 ο αλλος + 70 ο αλλος :grin: την κουφαλα :grin: τον χοντρο :grin: θα μου φαει ολο το κερδος τις βενζινας :grin: :grin: :2funny: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Τεσπα μπορει στην κοζανη να δω κανα καλο μουνακι :cheesy: :cheesy: :grin:
τον πιτσιρικα δεν θα τον παρεις  μαζι σου..... :grin: :cheesy: :grin: :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.699
Πόντοι
606
σορρυ ουτε στο φορτ μπαγαζ εχω μεσα καρεκλες για την παραλια το καλοκαιρι :grin: ψαθες :grin: μασκες βατραχοπεδιλα :grin: κουβερτες :grin: μπουφαν παλια  :grin: τρομπες για να φουσκωνω τα λαστιχα του αμαξιου ταβλι σκακι :grin: εργαλεια κτλ κτλ κτλ :grin: μονο αν πιαστει στον ουρανο σαν τις ταινιες μονο τοτε χωραει ο πιτσιρικας που εκλεισε τα 18 :) και με εχει κανει τα @@ :grin: σαν τον κισαβο και τον ολυμπο να τον παρω στα λωκομπαρα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:ΥΓ του ειχα πει οταν κλεισει τα 18 θα τον παρω μαζι μου και καλα :grin: :grin: Πριν δεν ξερω αν εχωσε :grin: αλλα αν δεν εκλεινε τα 18 δεν θα τον επαιρνα :grin: ουτε και στο αμαξι φυσικα δεν τον ειχα βαλει :grin:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.470
Πόντοι
366
Λεο που εισαι οέο;
Αντζελο που εισαι οέο;
Γείτονα που εισαι οέο;
Χρισταρα που εισαι οέο;
Dust που εισαι οέο;
Hustl που εισαι οεο;
δω  :)

μας την εκανε η φουρέιρα χθες, αλλα τουλαχιστον το μπρελοκακι εκανε το χρεος του  :boobies:

καλησπερα ΑΝΤΖΕΛΟ, χρησταρα, λιονταρε και νικ (εσας που βλεπω μεσα αυτη την στιγμη)  :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.340
Πόντοι
8.645

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.102
Πόντοι
5.006
δω  :)

μας την εκανε η φουρέιρα χθες, αλλα τουλαχιστον το μπρελοκακι εκανε το χρεος του  :boobies:

καλησπερα ΑΝΤΖΕΛΟ, χρησταρα, λιονταρε και νικ (εσας που βλεπω μεσα αυτη την στιγμη)  :grin:
χαιρεται....

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.470
Πόντοι
366
η σκεψη μου γυριζει γυρω απο ξενικες ονομασιες οπως θελτα, ανζε, σπαρτακ, καιζερλαουτερν, αρσεναλ σε συνδυασμο με στοιχηματικους ορους, οπως 2-3 γκολ, γκολ/γκολ, οβερ, ασσος, διπλο, Χ2....ειμαι μπερδεμενος  :S
αλλα καπου θα καταληξω παντως  :)

ελπιζω οχι εδω
50316_122548947799234_3941_n.jpg

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.470
Πόντοι
366
την καλησπερα και στον χαουζ

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.102
Πόντοι
5.006
Επιλογή Παιχνίδι Απόδοση Ώρα έναρξης Αποτέλεσμα
Θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες;: Ναι (GG) Ανζέ - Καέν
Ligue 2 1,72 28/04, 21:30 -
Θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες;: Όχι (NG) Σασουόλο - Γιουβέντους
Serie A 1,75 28/04, 21:45 -
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Άρσεναλ Άρσεναλ - Νιούκασλ
Premier League 1,22 28/04, 22:00

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.699
Πόντοι
606
καλησπερα :) βγαινω :grin: να παω να παρω ενα προφιτερολ :grin: ενα προφιτερολ παιδια χαλαλι τα 2,5 ευρω ενα πραγμα αλλο να το τρως και αλλο να στο λενε καλητερα δηλαδη να το τρως μονο χωρις να σου λενε και να λες τιποτα :grin: :grin: :grin: και μετα εναν ελληνικο να στανιαρω :grin: μετα να παιξω κανα 2 ευρω κινο 1 την κληρωση  :grin: 12 νουμερα :) μπας και αγορασω σπιτι κοντα στον nipl :grin: :grin: :grin: :grin: σιγιου λετερ εβριθινγκ εβρι μπαντι  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.470
Πόντοι
366
σιγιου λέϊτερ αλιγκέιτορ  :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories