nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 7.712
- Πόντοι
- 1.206
εμενα μονο και μονο οτι απ κει ειναι το λενιο, με καλυπτει
εμενα μονο και μονο οτι απ κει ειναι το λενιο, με καλυπτει
Εισαι μκας;;; Παρασκευη δε θυμάσαι τι εγινε ;;; 3-0 3-4Πρεπει να φανε και τριτο για να ηρεμησουμε ...
Γκολλλλλλλλλλλ 0-3
Ολα πιάνονται κι ολα χάνονταιΛΟΙΠΟΝ
ΚΟΜΠΡΟΕΛΑ ΞΕΡΟ ΔΙΠΛΟ ΑΠΟΔΟΣΗ 4.00
ΚΑΙ
ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ ΞΕΡΟ ΑΣΣΟ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.15 ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ
ΟΡΜΑΤΕ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ
Epicκαλημερα μερικα ατομα εκλειναν με πορτο. καλα κουπονια Γιατι με ειπαν η μπενφικα επαιζε με αναπληρωματικους κτλ Τεσπα η μπενφικα κερδισε στα πεναλντι ΥΓ.. μπραβω στο φιλαρακι αντζελο εχει καθαρο μυαλο εμεις οι αλκολικοι που να το βρουμε ΥΓ2.. την τριτη εχω δικαστηριο στην κοζανη Οχι δικο μου φιλου θα με βαλει 40 ευρω βενζινη ετσι οπως τα υπολογισα με 30 γινεται η δουλεια μου Βαλε τα σαντουιτς τους καφεδες που θα φαω τζαμπα παμε στο 15ευρω βενζινα φαγητο Ενταξει δεν βαζω την φθορα του αμαξιου κτλ γιατι ειναι γιαπωνεζικο γνησιο οχι αγγλιες και κουραφεξαλα made in japan δεν χαλανε δεν εχουν φθορες τιποτα παρτε ευρωπαικα να γουσταρετε και ελβετικα ρολογια δινεις 100 ευρω παιρνεις ενα seiko 5 αυτοματο αδιαβροχο ρολοι και το περνουν και τα 3σεγκονα σου και το φορανε Φιλος μου παλια πιτσιρικας ειχε 90 cc glx honda 3ταχυτο με 70000 χιλιομετρα και το παπακι δουλευε σa καινουργιο καντιλια σουζες απο τις ροπες κτλ τωρα πια για να βρεις ιαπωνικο παπακι γνησιο πρεπει να πας ο ιδιος στην ιαπωνια και απο εκει να το παρεις παλι ταιβαν θα ειναι αρε ιαπωνια τρελα οταν εβγαλες το 1600 cc vtec honda me 160 αλογα στην γερμανια ακομα δεν ειχε βγει η λεξη μεταβλιτος χρονισμος τοων βαλβιδων ΥΓ2.. 5 Ομαδες διεκδικουν ενα ευρωπαικο εισητηριο για το κυπελλο ουεφα στην ιταλια Οποτε μονο εκει εχει ψωμι απο ιταλια Και ισπανια β εθνικη η λακορουνια εφαγε 3 απο την πονφεραντινα που κεγοταν η αλμερια εκανε ανατροπη για την σωτιρια τις Το εχω πει οτι τα περισοτερα λεφτα αναλογικα με καπως καλο πονταρισμα τα εχω παρει απο την ισπανια Φετος εχουμε το καπως παραδοξο να ειναι πολλες ομαδες μαζι στην βαθμολογια στο να σωθουν αλλα και πολλες στο να πιασουν μια θεση για τα πλει οφ ανοδου το θεμα ειναι οτι πρεπει να δουμε λιγο πιες θελουν οντως να ανεβουν Τεσπα για να μην τα πολυλογω για μενα το καλυτερο πρωταθλημα απο τα ευρωπαικα στο τελος τις σεζον ειναι η ισπανια παιδια δειτε ολα τα αποτελσματα τις ισπανιας το σαββατοκυριακο ακομα και καποιες ισοπαλιες με τα τωρα δεδωμενα ειχαν καποια δωση τυχης θα εστιασω στην ισπανια απο εδω και τωρα πολυ λιγο ιταλια πολυ λιγο χαλασαν οι ιταλοι η μαλλον δεν ειναι τοσο η δυναμη του κινιτρου τις ομαδας που χρειαζεται ποιο πολυ τον αγωνα Η ισπανια ομως ειναι ανεγγιχτη γιατι δεν υπαρχουν εκει τα σκανδαλα που υπηρξαν στην ιταλια οποτε οι ιταλοι ειναι στο στοχαστρο κατα καποιον τροπο και οι ισπανοι οχι Τεσπα υγεια παω για καφε να δω ποιος θα κερασει Μαλλον θα κερασει ο κολλητος γιατι θα κερασω εγω το βραδυ σιγιου λετερ εβρι μπαντι εβριθινγκ
καλημερα μπρελοκ......Λεω αναμένουμε κι εμεις το δικαστήριο να δουμε τι θα παίξουμε.
Η άνοδος παντως ειναι δικια μας
Και ανετακαλημερα μπρελοκ......