House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
καλησπέρα φίλε σταρντασττην καλησπερα και στον χαουζ
Γιούβε 2-2 σκορ ενα δεκάρικο φαν μπετ απόψε.
καλησπέρα φίλε σταρντασττην καλησπερα και στον χαουζ
Κοιτα ψαχνω να βρω την τελική απόφαση για το ματς Καεν Νιμς (το χει παρει στα χαρτια 3-0) αλλα η αλλη έκανε έφεση (θα την χάσει)Εγώ θα τη μπέξω την καεν δε γαμιέται
και η γιουβεντους ειναι κατα την ταπεινη μου γνωμη δυνατο σημειο εκτος αυτο που λεει ο νικ.. Αλλα μην με ακουσει κανεις οχι γιατι επαιξα 0,20 λεπτα Αλλα γιατι το στοιχημα δεν εχει μπεσα και ο καθενας εχει την γνωμη του Μπορει να ειμαι λαθος 1000% οπως εχθες με την λιβερπουλ εξαλου ακομα και να χασει η γιουβεντους θα εχει την ρομα στους -5 και μετα εχει αταλαντα στην εδρα της Το θεμα ειναι οτι βλεπω την μπενφικα να τα παιρνει ολα και στο τελος να χαρει το φιλαρακι ο γεοπας και βλεπω να μας πιτσιλαει εμας τους γιουβεντικους Ο πιπης θα μας πιτσιλησει για την λιβερπουλ Πρεπει να αγορασω αδιαβροχο για τα πιτσιλισματα
στο live μαν ;)Το Αγγλικο δεν θα το ακουμπήσεις , βλεπω μεγαλο σκόρ αν μπει γκολ νωρίς...
Κοιτα ψαχνω να βρω την τελική απόφαση για το ματς Καεν Νιμς (το χει παρει στα χαρτια 3-0) αλλα η αλλη έκανε έφεση (θα την χάσει)
Οποτε και με τη βουλα χρίζεται φαβορι...(για άνοδο) μαζι με Λανς.
Ανζε χάνει και χάνεται κατα πάσα πιθανοτητα...
Δυσκολο διπλο αλλα με βαση φόρμα καλο
Αν ηταν ψηλα θα το μπουμπουναγα με 2draw
Εγω όπως βλέπετε ψαχνω για ευκαιρίες αυτα τα ΣΚ οποτε την Χ2 Θελτα Βιγ την έπαιξα
Γενικά θα την παίζω ετςι όταν την αισθανομαι
:oΛέω να τ' αφήσω τελικά (σταθερότατος )
:o
τι επαθες μαν?
αφου ο αντζελο τους εχει ξεκολιασει μαν.....μειωθηκε το ποσο των διαφημισεωντι εγινε με την στοιχημαν ? απο ολοκληρο μπανερ πανω πηγε κατω κεντρο γραμματόσημο ?
:oαυτα τα ειδες ..την αλλη την πουτσα που εφαγες προχθες δεν την ειδες ...
Είδα μια περίεργη πτώση στον οπαπ στο διπλό της καεν και τα αποφεύγω κάτι τέτοια
αφου ο αντζελο τους εχει ξεκολιασει μαν.....μειωθηκε το ποσο των διαφημησεων
εχεις δικιο μαν
σε λιγο τους βλεπω να κατεβαζουν και το σαιτ τους
ΑΝΤΖΕΛΟΟΟΟΟΟ
αυτα τα ειδες ..την αλλη την πουτσα που εφαγες προχθες δεν την ειδες ...