nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 7.593
- Πόντοι
- 1.206
Οχι ρε περιμένω να παει δυομισηΕιμαστε μια ωραια παρεα....λειπει ο νικ θα εχει ψιλοκοιμηθει μαλλον.....
Οχι ρε περιμένω να παει δυομισηΕιμαστε μια ωραια παρεα....λειπει ο νικ θα εχει ψιλοκοιμηθει μαλλον.....
γουστα βεβαια ειναι αυτα , αλλα θα του αρεσει και το Αναξ , ειμαι σιγουρος , αν σου προτεινε κτημα Αλφα
η σκανδιναβια ειναι για το πουτσο καβαλα...καλυτερα τζοκερ κινο....λεω να μπω μουντιαλ , που ειναι καθαρα τα ματς
Σκανδιναβια δεν ξερω χριστο , εχουμε κανεναν εδω που παρακολουθει ? να μας δινει καμια ιδεα ? η θα παιζουμε τζοκερ
κι εγω απο σκανδιναβια παω στα τυφλα και τρωω το κεφαλι μου...λεω να μπω μουντιαλ , που ειναι καθαρα τα ματς
Σκανδιναβια δεν ξερω χριστο , εχουμε κανεναν εδω που παρακολουθει ? να μας δινει καμια ιδεα ? η θα παιζουμε τζοκερ
Να παρει καμια δυο βολτες η βραζηλια και μετα θα τους οπως περσυ και γενικα καθε χρονο.....
Οχι ρε περιμένω να παει δυομιση
Το πιο κερδοφορο πρωταθλημα για ολους τους Μπουκ τις Γης Ειναι το μουντιαλ Μετα οι διεθνεις διοργανωσεις τσαμπιονς λινγκ κυπελλο ουεφα και ενοειτε τα φιλικα παιχνιδια Αλλα το Ν1 για να πας φυλακη ειναι το ΜΟΥΝΤΙΑΛ Το καλυτερο πρωταθλημα στην γη για στοιχημα ειναι 1 η Α εθνικη ελλαδος αλλα η αποδοσεις ειναι πολυ μικρες Μετα ειναι η Β ισπανιας για μενα Που η Β ισπανιας την αφηνουν και δεν την βγαζουν οι μπουκ Και η ιταλια ειναι καλη αλλα εχει ψιλοχαλασει Δεν δινουν τοσο τα ματς ΚΑΙ Η α ισπανιας ειναι καλη αλλα εκει θα πρεπει να ξερεις τις σχεσεις των ομαδων τις βαλιτσες κτλ εχει και εκει ψωμακι αλλα εκει την τελευταια αγωνιστικη Η β ισπανιας τωρα που μιλαμε πρεπει να ειναι η καλυτερηλεω να μπω μουντιαλ , που ειναι καθαρα τα ματς
το συνθημα για τους σημερινους "σκοπανθρωπους" ειναι αυτο?ΝΥ
Τολουκα
κρατησου δεν ειναι για φορτωμα αυτα....θα βρουμε κατι και τοτε μπουμπουνατο.....θα ανοιξω κεραιες.....
Παρασυνθημα ΜΟΝΑτο συνθημα για τους σημερινους "σκοπανθρωπους" ειναι αυτο?
Δεν ειναι ακριβως ετσι το συστημα του Γεωργιου. Το ξερεις πραγματι ή το λες ετσι?θα παιξουμε το συστημα του Γεωργιου τυπε ολα Χηναρια
για οσους ξεκινανε με φραγκοδιφραγκα, καλο ειναι!θα παιξουμε το συστημα του Γεωργιου τυπε ολα Χηναρια
κι εγω απο σκανδιναβια παω στα τυφλα και τρωω το κεφαλι μου...
οσο δε για τα μουντιαλ, ο κουβας ειναι απατος...
εγω θα εστιασω σ αυτο το σκ...και μετα παπαλα....ισως πολυ χαλαρα, ετσι για την πλακα...
Το πιο κερδοφορο πρωταθλημα για ολους τους Μπουκ τις Γης Ειναι το μουντιαλ Μετα οι διεθνεις διοργανωσεις τσαμπιονς λινγκ κυπελλο ουεφα και ενοειτε τα φιλικα παιχνιδια Αλλα το Ν1 για να πας φυλακη ειναι το ΜΟΥΝΤΙΑΛ Το καλυτερο πρωταθλημα στην γη για στοιχημα ειναι 1 η Α εθνικη ελλαδος αλλα η αποδοσεις ειναι πολυ μικρες Μετα ειναι η Β ισπανιας για μενα Που η Β ισπανιας την αφηνουν και δεν την βγαζουν οι μπουκ Και η ιταλια ειναι καλη αλλα εχει ψιλοχαλασει Δεν δινουν τοσο τα ματς ΚΑΙ Η α ισπανιας ειναι καλη αλλα εκει θα πρεπει να ξερεις τις σχεσεις των ομαδων τις βαλιτσες κτλ εχει και εκει ψωμακι αλλα εκει την τελευταια αγωνιστικη Η β ισπανιας τωρα που μιλαμε πρεπει να ειναι η καλυτερη
Αρχιδια συστημα 1980 ρουλεταΔεν ειναι ακριβως ετσι το συστημα του Γεωργιου. Το ξερεις πραγματι ή το λες ετσι?
αλοιμονο σε μας εσυ αδελφε εχεις χαρτι..... αλλα κατι θ; βρουμε για παρτυ σου το πολυ πολυ να παμε στα παλουκια διακοπες.....περιμενω τις κεραιες σου..πρεπει να βγαλω διακοπες φετος για 2 ατομα υπολογιζε ...και δεν θα την βγαλψ κουφονησια ουτε Σαλαμινα
κ η λουτσα καλη ειναιαλοιμονο σε μας εσυ αδελφε εχεις χαρτι..... αλλα κατι θ; βρουμε για παρτυ σου το πολυ πολυ να παμε στα παλουκια διακοπες.....
Στο προηγουμενο μουντιαλ ενας γνωστος κερδιζει στο κινο 3500 χιλιαδες ευρω Σκεφτεται Την πρωτη αγωνιστικη ειχε τον αγωνα Ισπανια-Ελβετια βαζει ασσο 500 ευρω 2πλο Μετα εχασε και τα 3000 τα υπολοιπα τον πηρε η φουτσα σβαρνα Με λεει τι μαλακας ημουνΜουντιαλ ολα τα λεφτα ...