House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Μιλικοσκι 1, Ινερ τουρκου 2, παρί νο γκολ,
μπαγερν 1-2 σκορ,τουρκου χ
Η Τουρκου μου χρωστάει...Μιλικοσκι 1, Ινερ τουρκου 2, παρί νο γκολ,
καλησπερα στη παρεα...νικ κατι εχει το βραδυ η μαλλον αργα λιμπερταδορες και το αλλο...... ιΗ Τουρκου μου χρωστάει...
Ναι μεν αλλα ΜΟΝΑ γιατι οι μισές κωλοβαρανεκαλησπερα στη παρεα...νικ κατι εχει το βραδυ η μαλλον αργα λιμπερταδορες και το αλλο...... ι
εγω τη ρεαλ την επαιξα ασσο, στο 2.40
εγω τη ρεαλ την επαιξα ασσο, στο 2.40
το ιδιο .. αλλα μονο ενα 20αρικο
καλησπερα.. Λοιπον ρωτησα τον φιλο τον πακετινιο Με λεει κοιτα να δεις εχει κρασια λευκα κοκκινα κτλ κτλ κτλ του λεω δωσε μου καποια που πηνεις συχνα κτλ Με λεει ποσα λεφτα να κανουν Του λεω ενταξει λογικες τιμες Με λεει ΚΤΗΜΑ Α Αμυνταιου Βιβλια Χωρα Και γεροβασιλειου Με λεει εχει και αλλες μαρκες κτλ αλλα αυτες οι 3 ειναι καλες Με μεγαλυτερη εκτιμιση με ειπε στο Κτημα Α αμυνταιουεγω τη ρεαλ την επαιξα ασσο, στο 2.40
τα σεβη μου....ξεμεινες απο λεφτα ρε χωριατη ?
ωραιος ο πακετινιος...θα τα τιμησουμε χρησταρα!!!! θενκς!!!!καλησπερα.. Λοιπον ρωτησα τον φιλο τον πακετινιο Με λεει κοιτα να δεις εχει κρασια λευκα κοκκινα κτλ κτλ κτλ του λεω δωσε μου καποια που πηνεις συχνα κτλ Με λεει ποσα λεφτα να κανουν Του λεω ενταξει λογικες τιμες Με λεει ΚΤΗΜΑ Α Αμυνταιου Βιβλια Χωρα Και γεροβασιλειου Με λεει εχει και αλλες μαρκες κτλ αλλα αυτες οι 3 ειναι καλες Με μεγαλυτερη εκτιμιση με ειπε στο Κτημα Α αμυνταιου
εμενα με εχει δωσει 2 λευκα δωρο :o Κτημα Α ειχα παθει εγκεφαλικοωραιος ο πακετινιος...θα τα τιμησουμε χρησταρα!!!! θενκς!!!!
καλησπερα.. Λοιπον ρωτησα τον φιλο τον πακετινιο Με λεει κοιτα να δεις εχει κρασια λευκα κοκκινα κτλ κτλ κτλ του λεω δωσε μου καποια που πηνεις συχνα κτλ Με λεει ποσα λεφτα να κανουν Του λεω ενταξει λογικες τιμες Με λεει ΚΤΗΜΑ Α Αμυνταιου Βιβλια Χωρα Και γεροβασιλειου Με λεει εχει και αλλες μαρκες κτλ αλλα αυτες οι 3 ειναι καλες Με μεγαλυτερη εκτιμιση με ειπε στο Κτημα Α αμυνταιου
κτημα Αλφα ειναι καλο..
αν και εμενα μου παει καλυτερα το γεροβασιλειου σαν γευση ..
και τα 3 πολυ καλα ειναι ..
για σου αδερφε τσιφτι καραμπουζουκλη ηθελα να βαλω 50 ευρω ασσο ρεαλ μαδριτης δεν εβαλα λεω αφου δεν γουσταρω τσου λου ας παιξω πρωταθληματαΕιμαστε μια ωραια παρεα....λειπει ο νικ θα εχει ψιλοκοιμηθει μαλλον.....