nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 6.976
- Πόντοι
- 1.106
Φέτος θα μας πληρώσει η Σεαρα
Πρεμιέρα = Χ ή underΣτο προηγουμενο μουντιαλ ενας γνωστος κερδιζει στο κινο 3500 χιλιαδες ευρω Σκεφτεται Την πρωτη αγωνιστικη ειχε τον αγωνα Ισπανια-Ελβετια βαζει ασσο 500 ευρω 2πλο Μετα εχασε και τα 3000 χιλιαρικα τα υπολοιπα τον πηρε η φουτσα σβαρνα Με λεει τι μαλακας ημουν
αλοιμονο σε μας εσυ αδελφε εχεις χαρτι..... αλλα κατι θ; βρουμε για παρτυ σου το πολυ πολυ να παμε στα παλουκια διακοπες.....
εχω την αισθηση οτι σ αυτο το μουντιαλ θα δουν πραματα και θαματα
τα μουκια τις ακονιζουν απο τωρα...
Στο προηγουμενο μουντιαλ ενας γνωστος κερδιζει στο κινο 3500 χιλιαδες ευρω Σκεφτεται Την πρωτη αγωνιστικη ειχε τον αγωνα Ισπανια-Ελβετια βαζει ασσο 500 ευρω 2πλο Μετα εχασε και τα 3000 τα υπολοιπα τον πηρε η φουτσα σβαρνα Με λεει τι μαλακας ημουν
μακαριθα μας κλασουν τα αρχιδια ...
για εδω ειμαι
http://[URL unfurl="true"]www.healingguide.org/retreat/fileadmin/user_upload/country/maldives/one-and-only/start/one-and-only-maldives-01.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.argo-platinum.com/sites/default/files/hotels/photos/one-and-only-maldives-01.jpg[/img[/URL]]
απο το αεροδρομιο που ειναι σε αλλο νησι μεχρι το ξενοδοχειο τα μουνια για να σε πανε με την βαρκα θελουν 150 ευρω το κεφαλι να πας και 150 οταν γυρνας ... :zfuck: :zfuck: :zfuck: και τωρα μου ειπαν οτι εχει παει 200 ευρω ..γαμησι που θελουν :zfuck:
[/quote]
Εδώ στο μπου θα το βγάλεις κι αυτό το καλοκαίρι ρε μαχλέπα
γιατι ετσι φιλε μου ο νιπλ ειναι ξηγημενος θα παμε ολοι διακοπες μαζι....Εδώ στο μπου θα το βγάλεις κι αυτό το καλοκαίρι ρε μαχλέπα
Εδώ στο μπου θα το βγάλεις κι αυτό το καλοκαίρι ρε μαχλέπα
Δεν ειναι ακριβως ετσι το συστημα του Γεωργιου. Το ξερεις πραγματι ή το λες ετσι?
εγκρατεια και ψυχολογικη ισορροπια Γιατι αν εχεις την μια εγκρατεια και την αλλη εισαι χωρις φρενα ειναι δωρον αδωρον Ταπεινοφροσυνη στο στοιχημα Ενταξει θα παιξουμε και ο καθενας αναλογα με τις δυνατοτητες του καποια παραπανω λεφτα αλλα αυτα να μην ειναι τοσα οστε αν χασουμε να κανουμε παρεα τους θαλαμοφυλακες στις φυλακες Το μυαλο γιατρευει το μυαλο το μυαλο γιατρευει το σωμα Το σωμα δυναμωνει το μυαλο με την γυμναστικηΧρηστο , εκανε το λαθος και δεν σε διαβασε , το μουντιαλ θελει εγκρατεια και πιστη στον ευατο μας , μονο ετσι χανουν οι μπουκηδες
εγκρατεια και ψυχολογικη ισορροπια Γιατι αν εχεις την μια εγκρατεια και την αλλη εισαι χωρις φρενα ειναι δωρον αδωρον Ταπεινοφροσυνη στο στοιχημα Ενταξει θα παιξουμε και ο καθενας αναλογα με τις δυνατοτητες του καποια παραπανω λεφτα αλλα αυτα να μην ειναι τοσα οστε αν χασουμε να κανουμε παρεα τους θαλαμοφυλακες στις φυλακες Το μυαλο γιατρευει το μυαλο το μυαλο γιατρευει το σωμα Το σωμα δυναμωνει το μυαλο με την γυμναστικη
δεν σε πειραζω γιατι ξερω οτι εισαι κοντος και φτωχος και ζηλευεις
πες μου το υψος σου να δω αν μπορεις να βγαλεις κανα παιδικο εσυ και σου ερθει πιο φθηνα , δηλαδη αν πουλησεις το ενα σου νεφρο μπας και μπορεις να κατσεις ενα σαβ/κο
τι εγκρατεια ρε μαν;αυτος και μεγαλη παρασκευη μπριζολες θα τσακισεεγκρατεια και ψυχολογικη ισορροπια Γιατι αν εχεις την μια εγκρατεια και την αλλη εισαι χωρις φρενα ειναι δωρον αδωρον
τα καιειτι εγκρατεια ρε μαν;αυτος και μεγαλη παρασκευη μπριζολες θα τσακισε
Πώς αισθάνεσαι που έφτασες 36 χρονών και κατήντησες να έχεις 17 χιλιάρικα ποστ σε φόρουμ
αφιερωμενο στον νιπλ Αλλα και σε ολα τα παιδια εδω μεσα Να αναφερω εδω οτι ο προεδρος ξερει Γαλλικα, Αγγλικα, Γερμανικα και φυσικα ιταλικα