Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 316 32,1%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 225 22,9%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 442 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    983

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
6.976
Πόντοι
1.106
Φέτος θα μας πληρώσει η Σεαρα

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
6.976
Πόντοι
1.106
Στο προηγουμενο μουντιαλ ενας γνωστος κερδιζει στο κινο 3500 χιλιαδες ευρω :) Σκεφτεται Την πρωτη αγωνιστικη ειχε τον αγωνα Ισπανια-Ελβετια βαζει ασσο 500 ευρω :) 2πλο :grin: Μετα εχασε και τα 3000 χιλιαρικα τα υπολοιπα τον πηρε η φουτσα σβαρνα :grin: Με λεει τι μαλακας ημουν :grin: :grin: :grin:
Πρεμιέρα = Χ ή under

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.455
Πόντοι
366
εχω την αισθηση οτι σ αυτο το μουντιαλ θα δουν πραματα και θαματα
τα μουκια τις ακονιζουν απο τωρα...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.812
Πόντοι
12.756
αλοιμονο σε μας εσυ αδελφε εχεις χαρτι..... :grin: :grin: αλλα κατι θ; βρουμε για παρτυ σου το πολυ πολυ να παμε στα παλουκια διακοπες..... :cheesy:

για εδω ειμαι

http://[URL unfurl="true"]www.healingguide.org/retreat/fileadmin/user_upload/country/maldives/one-and-only/start/one-and-only-maldives-01.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.argo-platinum.com/sites/default/files/hotels/photos/one-and-only-maldives-01.jpg[/img[/URL]]

απο το αεροδρομιο που ειναι σε αλλο νησι μεχρι το ξενοδοχειο τα μουνια για να σε πανε με την βαρκα θελουν 150 ευρω το κεφαλι να πας και 150 οταν γυρνας ... :zfuck: :zfuck: :zfuck: και τωρα μου ειπαν οτι εχει παει 200 ευρω ..γαμησι που θελουν  :zfuck:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.812
Πόντοι
12.756
εχω την αισθηση οτι σ αυτο το μουντιαλ θα δουν πραματα και θαματα
τα μουκια τις ακονιζουν απο τωρα...

θα μας κλασουν τα αρχιδια ...εμεις εχουμε την πιστη και το καθαρο μυαλο να τους νικησουμε ... :)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.812
Πόντοι
12.756
Στο προηγουμενο μουντιαλ ενας γνωστος κερδιζει στο κινο 3500 χιλιαδες ευρω :) Σκεφτεται Την πρωτη αγωνιστικη ειχε τον αγωνα Ισπανια-Ελβετια βαζει ασσο 500 ευρω :) 2πλο :grin: Μετα εχασε και τα 3000  τα υπολοιπα τον πηρε η φουτσα σβαρνα :grin: Με λεει τι μαλακας ημουν :grin: :grin: :grin:

Χρηστο , εκανε το λαθος και δεν σε διαβασε , το μουντιαλ θελει εγκρατεια και πιστη στον ευατο μας , μονο ετσι χανουν οι μπουκηδες

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
για εδω ειμαι

http://[URL unfurl="true"]www.healingguide.org/retreat/fileadmin/user_upload/country/maldives/one-and-only/start/one-and-only-maldives-01.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.argo-platinum.com/sites/default/files/hotels/photos/one-and-only-maldives-01.jpg[/img[/URL]]

απο το αεροδρομιο που ειναι σε αλλο νησι μεχρι το ξενοδοχειο τα μουνια για να σε πανε με την βαρκα θελουν 150 ευρω το κεφαλι να πας και 150 οταν γυρνας ... :zfuck: :zfuck: :zfuck: και τωρα μου ειπαν οτι εχει παει 200 ευρω ..γαμησι που θελουν  :zfuck:
[/quote]

Εδώ στο μπου θα το βγάλεις κι αυτό το καλοκαίρι ρε μαχλέπα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.812
Πόντοι
12.756
Εδώ στο μπου θα το βγάλεις κι αυτό το καλοκαίρι ρε μαχλέπα

δεν σε πειραζω γιατι ξερω οτι εισαι κοντος και φτωχος και ζηλευεις  :)

πες μου το υψος σου να δω αν μπορεις να βγαλεις κανα παιδικο εσυ και σου ερθει πιο φθηνα , δηλαδη αν πουλησεις το ενα σου νεφρο μπας και μπορεις να κατσεις ενα σαβ/κο

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.812
Πόντοι
12.756
Δεν ειναι ακριβως ετσι το συστημα του Γεωργιου. Το ξερεις πραγματι ή το λες ετσι?

ξερω πως ειναι , εχω βγαλει φραγκα οταν το πρωτοειπε , αλλα πρεπει να ημουν απο τους λιγους , γιατι δεν ερχοταν κανενα χ και με του διπλασιασμους ειχε φτασει το τελευταια Χ περιπου στο χιλιαρικο στοιχημα , συν εννοειτε ολα τα αλλα που ειχες χασει , δηλαδη 500+250+125+65+37+18+9  τα ποσα ειναι στο περιπου γιατι νομιζω ξεκιναγε με 10 ευρω , απλα τα εκανα αναποδα γιανα δικαιολογησω το χιλιαρικο που ειπα στην αρχη , ηταν περιπου στο χιλιαρικο

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.676
Πόντοι
606
Χρηστο , εκανε το λαθος και δεν σε διαβασε , το μουντιαλ θελει εγκρατεια και πιστη στον ευατο μας , μονο ετσι χανουν οι μπουκηδες
 :) :) :) εγκρατεια και ψυχολογικη ισορροπια :) Γιατι αν εχεις την μια εγκρατεια :) και την αλλη εισαι χωρις φρενα :grin: ειναι δωρον αδωρον :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: Ταπεινοφροσυνη στο στοιχημα :) Ενταξει θα παιξουμε και ο καθενας αναλογα με τις δυνατοτητες του καποια παραπανω λεφτα αλλα αυτα να μην ειναι τοσα οστε αν χασουμε να κανουμε παρεα τους θαλαμοφυλακες στις φυλακες :) Το μυαλο γιατρευει το μυαλο :) το μυαλο γιατρευει το σωμα :) Το σωμα δυναμωνει το μυαλο με την γυμναστικη :) :grin: :grin: :grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.812
Πόντοι
12.756
 :) :) :) εγκρατεια και ψυχολογικη ισορροπια :) Γιατι αν εχεις την μια εγκρατεια :) και την αλλη εισαι χωρις φρενα :grin: ειναι δωρον αδωρον :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: Ταπεινοφροσυνη στο στοιχημα :) Ενταξει θα παιξουμε και ο καθενας αναλογα με τις δυνατοτητες του καποια παραπανω λεφτα αλλα αυτα να μην ειναι τοσα οστε αν χασουμε να κανουμε παρεα τους θαλαμοφυλακες στις φυλακες :) Το μυαλο γιατρευει το μυαλο :) το μυαλο γιατρευει το σωμα :) Το σωμα δυναμωνει το μυαλο με την γυμναστικη :) :grin: :grin: :grin:

και οι θαλαμοφυλακες στην φυλακη στοιχημα θα παιζουν , δεν την γλυτωνεις Χρησταρα , απλα εκει και να χασεις πιο βαθεια δεν μπαινεις  :grin: :grin: :grin: :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
δεν σε πειραζω γιατι ξερω οτι εισαι κοντος και φτωχος και ζηλευεις  :)

πες μου το υψος σου να δω αν μπορεις να βγαλεις κανα παιδικο εσυ και σου ερθει πιο φθηνα , δηλαδη αν πουλησεις το ενα σου νεφρο μπας και μπορεις να κατσεις ενα σαβ/κο

Πώς αισθάνεσαι που έφτασες 36 χρονών και κατήντησες να έχεις 17 χιλιάρικα ποστ σε φόρουμ  :)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
 :) :) :) εγκρατεια και ψυχολογικη ισορροπια :) Γιατι αν εχεις την μια εγκρατεια :) και την αλλη εισαι χωρις φρενα :grin: ειναι δωρον αδωρον
τι εγκρατεια ρε μαν;αυτος και μεγαλη παρασκευη μπριζολες θα τσακισε

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.676
Πόντοι
606
Ενα πουλι που καθεται σε ενα δεντρο, δεν φοβαται μηπως σπασει το κλαδι.. γιατι η εμπιστοσυνη του δεν βρισκεται στο κλαδι, αλλα στα φτερα του.            Πιστεψε στον εαυτο σου.  :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.676
Πόντοι
606
αφιερωμενο στον νιπλ :) Αλλα και σε ολα τα παιδια εδω μεσα :) Να αναφερω εδω οτι ο προεδρος ξερει Γαλλικα, Αγγλικα, Γερμανικα :) και φυσικα ιταλικα :)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.812
Πόντοι
12.756
Πώς αισθάνεσαι που έφτασες 36 χρονών και κατήντησες να έχεις 17 χιλιάρικα ποστ σε φόρουμ  :)

δεν ξερω για να ειμαι ειλικρινης , αυτα τα νουμερα που αναφερεις ειναι πολυ μικρα για μενα , δεν ασχολουμε καν  ;)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.812
Πόντοι
12.756

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom