Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Με ποιον, με τον Τόρες; Γελάει ο κόσμος. Ούτε ο Ετό δε θα παίξει.
Για πλάκα θα νικήσει ο μυτογκας
ok balrog θα τα πουμε το βραδυ που θα χαιδευω το ζεστο χρημα που θα χω βγαλει απο το χ2

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Ειπαμε φυλαμε το κολο μας σημερα

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Παρί,Κολόν 1 και Πιτερμπορο 2-3

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Παρί-Τσέλσι Χ(ημίχρονο) και Under
Ρεάλ-Ντόρτμουντ 1 και Over και πέναλτι

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Χωρίς τον Άνχελ Ντι Μαρία θα υποδεχθεί η Ρεάλ Μαδρίτης την Ντόρτμουντ. Ο Αργεντινός άσος ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.

Το έπιασε  :shit: κόψιμο τσιρλιπιπί το ντι μαράκι, απουσία αισθητή

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Χωρίς τον Άνχελ Ντι Μαρία θα υποδεχθεί η Ρεάλ Μαδρίτης την Ντόρτμουντ. Ο Αργεντινός άσος ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.

Το έπιασε  :shit: κόψιμο τσιρλιπιπί το ντι μαράκι, απουσία αισθητή
παπαρια,χαλαρα μας βγηκε ο ασος απο ημιχρονιο :)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
ορε θα την πατησει κατω την γαλλιδα πορνη ο μουρινιος

funny-gifs-mourinho.gif

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
100 ευρω να σκοραρει επομενο γκολη ντορτμουντ

παλευουν τα γερμανακια παντως

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
100 ευρω να σκοραρει επομενο γκολη ντορτμουντ

παλευουν τα γερμανακια παντως

Αν σκοραρει η Ντορτμουντ θα φαει αλλα 2 στα καπακια
Πεταει φωτιες μπροστα η Ρεαλ
Εβαλε τα 2 και χαλαρωσε

Και στην Γερμανια θα σκοραρει
Ομαδαρα...αν και γουσταρω Μπαγερν την βλεπω την Ρεαλ δυναμη !!!!

Η Παρι δεν παιζει καλα... Αυτος ο πουστης ο Μουρινιο μπορει να χανει απο κατι ομαδουλες αλλα στα σοβαρα παιχνιδια δειχνει χαρακτηρα !!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
κι εγω ρεαλ βλεπω να το σηκωνει

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
πανε τα ευρουλακια μας :headbang:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αντε ρε τσελσι βαλε ενα γκολ

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
καλησπερα. Μολις τάισα τον γατο μου :grin: εχει γαμησει οτι θυλικο υπαρχει σε ακτινα 1 χιλιομετρου απο το σπιτι απο τις μαχες που κανει με αλλους γαμιολιδες γατους :grin: εχει πληγες απο τα ποδια μεχρι τα αυτια δεν προλαβενω να τον βαζω μπεταντιν :grin: εχω τον πιο γαμια γατο στην ελλαδα γαμαει εναντια σε πολυ μεγαλυτερες γατες 12 μηνων ο γατος μου :grin: Ειναι ο πιο μαγκας γατος εννοείτε οταν τον πηγα πιτσιρικα για τα εμβολια στον κτηνιατρο με ρωτησε ο κτηνιατρος αν δεν του κωψεις τα @@ θα σου φυγει ειπα στον κτηνιατρο αν με φυγει ο γα τος θα κατσω να με γαμησεις :cheesy: :cheesy: Λεω τι να φυγει ειναι αρσενικος οχι gay δεν τον κουρδιζω ουτε αν με δωσει ο αμπραμοβιτς 1 εκατομμυρο ευρω :cheesy: Ο γατος μου γαμαει και δερνει τρωει ξυλο αλλα σηκώνετε γαμω τα μπασταρδια τις μεγαλυτερες γατες τον εχουν κανει σαν να πολεμησε στο βιετναμ απο τις πληγες :grin: :grin: :grin: Αλλα μολις γινει 3 ετων θα τον βαζω να γαμαει και τα σκυλια τις περιοχης θα τον κανω μπατμαν και σουπερμαν μαζι γαμιουντε ολοι οι αλλοι γατες τις γης εκτος απο τον δικο μου :grin: Ειναι ο αρχηγαμιας  :grin:τις ελλαδος στις γατες αν πιασω το τζοκερ θα τον παω στην γερμανια να γαμησει και τις γερμανικες γατες :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :grin: :grin: :grin: :grin: Το ονομα του ειναι μητσος οχι τυχαίο :) Και ο κτηνιατρος που ειπε οτι θα φυγει οταν θα αρχησει να γαμαει και θα τον χασω αν δεν τον ευνουχισω οσο ξερει αυτος απο κτηνιατρικη αλλο τοσο ξερω εγω απο μοριακή βιολογια ο γατος ειναι σαν ουκας εξω απο την πορτα μου. Παει σκωτονετε στο ξυλο γαμαει ολη την ημερα αλλα στο σπιτι ειναι φρουρος ουτε σκυλια κοντευουν εξω απο την πολυκατοικία εχω τον Πρωτο γαμια μαγκα γατο στην γη :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:  

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καλησπερα. Μολις τάισα τον γατο μου :grin: εχει γαμησει οτι θυλικο υπαρχει σε ακτινα 1 χιλιομετρου απο το σπιτι απο τις μαχες που κανει με αλλους γαμιολιδες γατους :grin: εχει πληγες απο τα ποδια μεχρι τα αυτια δεν προλαβενω να τον βαζω μπεταντιν :grin: εχω τον πιο γαμια γατο στην ελλαδα γαμαει εναντια σε πολυ μεγαλυτερες γατες 12 μηνων ο γατος μου :grin: Ειναι ο πιο μαγκας γατος εννοείτε οταν τον πηγα πιτσιρικα για τα εμβολια στον κτηνιατρο με ρωτησε ο κτηνιατρος αν δεν του κωψεις τα @@ θα σου φυγει ειπα στον κτηνιατρο αν με φυγει ο γα τος θα κατσω να με γαμησεις :cheesy: :cheesy: Λεω τι να φυγει ειναι αρσενικος οχι gay δεν τον κουρδιζω ουτε αν με δωσει ο αμπραμοβιτς 1 εκατομμυρο ευρω :cheesy: Ο γατος μου γαμαει και δερνει τρωει ξυλο αλλα σηκώνετε γαμω τα μπασταρδια τις μεγαλυτερες γατες τον εχουν κανει σαν να πολεμησε στο βιετναμ απο τις πληγες :grin: :grin: :grin: Αλλα μολις γινει 3 ετων θα τον βαζω να γαμαει και τα σκυλια τις περιοχης θα τον κανω μπατμαν και σουπερμαν μαζι γαμιουντε ολοι οι αλλοι γατες τις γης εκτος απο τον δικο μου :grin: Ειναι ο αρχηγαμιας  :grin:τις ελλαδος στις γατες αν πιασω το τζοκερ θα τον παω στην γερμανια να γαμησει και τις γερμανικες γατες :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :grin: :grin: :grin: :grin: Το ονομα του ειναι μητσος οχι τυχαίο :) Και ο κτηνιατρος που ειπε οτι θα φυγει οταν θα αρχησει να γαμαει και θα τον χασω αν δεν τον ευνουχισω οσο ξερει αυτος απο κτηνιατρικη αλλο τοσο ξερω εγω απο μοριακή βιολογια ο γατος ειναι σαν ουκας εξω απο την πορτα μου. Παει σκωτονετε στο ξυλο γαμαει ολη την ημερα αλλα στο σπιτι ειναι φρουρος ουτε σκυλια κοντευουν εξω απο την πολυκατοικία εχω τον Πρωτο γαμια μαγκα γατο στην γη :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:  
:rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom