Epicκαλησπερα. Μολις τάισα τον γατο μουεχει γαμησει οτι θυλικο υπαρχει σε ακτινα 1 χιλιομετρου απο το σπιτι απο τις μαχες που κανει με αλλους γαμιολιδες γατους
εχει πληγες απο τα ποδια μεχρι τα αυτια δεν προλαβενω να τον βαζω μπεταντιν
εχω τον πιο γαμια γατο στην ελλαδα γαμαει εναντια σε πολυ μεγαλυτερες γατες 12 μηνων ο γατος μου
Ειναι ο πιο μαγκας γατος εννοείτε οταν τον πηγα πιτσιρικα για τα εμβολια στον κτηνιατρο με ρωτησε ο κτηνιατρος αν δεν του κωψεις τα @@ θα σου φυγει ειπα στον κτηνιατρο αν με φυγει ο γα τος θα κατσω να με γαμησεις
![]()
Λεω τι να φυγει ειναι αρσενικος οχι gay δεν τον κουρδιζω ουτε αν με δωσει ο αμπραμοβιτς 1 εκατομμυρο ευρω
Ο γατος μου γαμαει και δερνει τρωει ξυλο αλλα σηκώνετε γαμω τα μπασταρδια τις μεγαλυτερες γατες τον εχουν κανει σαν να πολεμησε στο βιετναμ απο τις πληγες
![]()
![]()
Αλλα μολις γινει 3 ετων θα τον βαζω να γαμαει και τα σκυλια τις περιοχης θα τον κανω μπατμαν και σουπερμαν μαζι γαμιουντε ολοι οι αλλοι γατες τις γης εκτος απο τον δικο μου
Ειναι ο αρχηγαμιας
τις ελλαδος στις γατες αν πιασω το τζοκερ θα τον παω στην γερμανια να γαμησει και τις γερμανικες γατες
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το ονομα του ειναι μητσος οχι τυχαίο
Και ο κτηνιατρος που ειπε οτι θα φυγει οταν θα αρχησει να γαμαει και θα τον χασω αν δεν τον ευνουχισω οσο ξερει αυτος απο κτηνιατρικη αλλο τοσο ξερω εγω απο μοριακή βιολογια ο γατος ειναι σαν ουκας εξω απο την πορτα μου. Παει σκωτονετε στο ξυλο γαμαει ολη την ημερα αλλα στο σπιτι ειναι φρουρος ουτε σκυλια κοντευουν εξω απο την πολυκατοικία εχω τον Πρωτο γαμια μαγκα γατο στην γη
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)