gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
μετριος ηταν....ριξε οτι σε φωτισει ο βουδαςτυπε ηταν γλυκος η μετριος? Για να ξερω αν θα το παιξω over η Under.
μετριος ηταν....ριξε οτι σε φωτισει ο βουδαςτυπε ηταν γλυκος η μετριος? Για να ξερω αν θα το παιξω over η Under.
εγώ θα ρίξω 1 παρί και 1 κολοντυπε ηταν γλυκος η μετριος? Για να ξερω αν θα το παιξω over η Under.
ο μπάφομαν ειναι αυτός ρε μαν.
2-0 ειναι μια χαρα σκορ , 8,5 δίνει.Θα φαει πουτσα ο Βρουμινιο σημερα που θα την θυμαται ...
Δεν μαντεψα σωστα για Μπαγερν, ουτε για Μπαρτσα... με βαση τις πιθανοτητες την Παρι θα την βρω !!!
Ασσος το ματσακι σημερα !!!!
εκεί ποιος δε την πινει να λεςΟ τρεγιας θα ειναι απο τα παρεακι του ραυτοπουλου
εγώ θα ρίξω 1 παρί και 1 κολον
ο ινφομαν μου ειναι αληθεια οτι εχει δοκιμασει πολλες παραισθησιογονες ουσιες και σιγουρα εχει ικανοτητες να προβλεπει το μελλον σαν την πυθια....Ο τρεγιας θα ειναι απο τα παρεακι του ραυτοπουλου
πρωσοπικα πιπη δεν παιζω ελλαδα και δεν θα παιξω εκτος αν με πουν φιλοι μου να τους παιξω με δικα τους λεφτα που εχουν ηδη μεσα στον λογαριασμο μου Αλλα θα παιξω πρωτα ο θεος τελευταίες αγωνιστικές Β ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ Οπου εκει δεν τα φραζουν δεν βαζουν ορια κτλ οπου εκει εχω παρει τα πιο πολλα λεφτα με το λιγοτερο πονταρισμα Η Β Εθνικη ισπανιας ειναι οτι ηταν η β εθνικη ιταλιας παλια πριν 4 χρονια η β εθνικη ισπανιας τελευταια αγωνιστικη ειχαν ερθει 10 στα 10 ματς 1 ματς δεν ειχε βαλει τοτε ο οπαπ και βγηκε και αυτο απο αυτες που ειχαν κινητρο βγηκαν 10 στα 10Σου Κου Χρησταρα εχω την bet φορτωμενη
Θα τραβηξω και απο την τραπεζα δεσμιδες με ευρωπουλα για τον ΟΠΑΠ
Και θα τα ριξω ολα στο Ελληνικο Πρωταθλημα
Ολα για ολα... η ταν η επι τας... η στιγμη που περιμενεις για να πονταρεις και να εισαι κερδισμενος στο στοιχημα ερχεται !!!!!
ασε ρε με την πουσταρα....θα την πατησει κατω την πουτανα την παρι ο μουρινιο σημεραΆσσο Ζλάταν, χ2 ουτρεχτη, ίσως και αντερ τη γκοου χεντ
ασε ρε με την πουσταρα....θα την πατησει κατω την πουτανα την παρι ο μουρινιο σημερα
πιο πολυ πληρωνει η ρεαλ πλεονΒεροια - Πανιωνιος 1.10
Καλλονη - Πανθραξ 1.25
Αππολων - Τελης 1.44
καλώσ τα τα παδιά, καλώς το 2-0Με ποιον, με τον Τόρες; Γελάει ο κόσμος. Ούτε ο Ετό δε θα παίξει.
Για πλάκα θα νικήσει ο μυτογκας
πιο πολυ πληρωνει η ρεαλ πλεον