Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Για μενα χανει το χρονο του οποιος ασχιλειται με τα ελληνικα, ειδικα τωρα...

Ενω τα Αγγλικα, τα Τουρκικα, τα Ιταλικα κτλ κτλ ειναι πεντακαθαρα !!!

Εδω μεχρι και στο Τσαμπιονς Λιγκ η Τσελσι εκατσε και τα ρουφηξε απο την Βασιλεια μεσα-εξω για να της παρει τον παιχτη.

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.267
Πόντοι
1.106
Ξαναρθα
Τολουκα
γκολ γκολ Σιατλ
Ανωμαλια με το Σικαγο στο λαιβ
και τα υπολοιπα με τον καφε

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Καληαπέρα...Καλησπέρα...Σε Ολη Την  :grouphug:

Παίδες Το Παιχνίδι Του Γαλλικου Πρωταθλήματος Nις - Παρι Σεν Ζερμεν Το Έχει Το Κουπόνι Του ΟΠΑΠ Γιατί Δεν Το Βλέπω !   :think:
Όχι Τπτ Αλλο Αλλά Για Να Παίξουμε Να Κονομήσουμε !!  :jerking:   :grin:

SirGreebas

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2013
Κριτικές
5
Like
95
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδες....πρωτη φορα ποσταρω εδω ελπιζω να φερω γουρι.....εγω βλεπω τρια ματσακια στην Τσαμπιονσιπ ασσους....πρωτη η Ιπσουιτς με τον ασσο στο 2....ελπιζω να μην αναστησω την Νοτιγχαμ....ασσο Μπραιτον στο 1.8 και ασσο Ρεντινγκ στο 1.7....Τα χτυπησα ενα συστηματακη 3-4 μαζι με ασσο μποχουμ που νικαει 1-0....Αντε καλα κερδη.....

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
καλησπερα αυτη η βετ 365 κολααει σαν κωλος σαλιγκαριου στα σκατα :cheesy: :cheesy: κολαει με την εννοια οτι να ανεβοκατεβεινεις την στηλη με τους αγωνες αργει πολυ ηθελα να βαλω 10 ευρω οβερ 2,5 στουτγκαρδι και ανατροπη στο 1,60 την μπαγερν και πολυ κολλημα τεσπα :) Τι να πει και εξπεκτ παλια που προσπαθουνα να παιξω live kai επαιζα αφου τελειωναν οι αγωνες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ολο παραπονα ειμαστε λες και θα σωθουμε αν προλαβουμε κατι :) :) :) :) το κερατο μου μεσα σημερα θα  :zfuck: 5 γκομενες με καμακι και μετα θα παω για πατσα :grin: ειμαι ο μαμιας τις γειτονιάς :grin:  Νιπλ αν βγαλεις κανα καλο κουπονι στιλτο να κανω εφε ξερεις οπως το αλλο να το βγαλω στο  fb γιατι καλυτερα να σε ζιλευουνε παρα να σε λυπουντε :grin: Εφαγα σαρδελα ψητη και σαλατα μαρουλι με τσιπουρο ενταξει καλα ειμαι :grin: Τωρα θελω να γαμησω ολο το χωριο απο την γκαυλα αλλα χορτάτος δεν κανει :2funny: :grin: Το βραδυ θα πηδιξω οτι φοραει φουστα και κολλαν  ενταξει ειμαι μεγαλος μαμιας :2funny: :2funny: :2funny: ολα αυτα θα τα κανω με την σκεψη απο μεσα μου :2funny: εκτος αν πιασω στο κινο 12 στα 12 με 1 ευρω που θα παιξω το απογευμα και τα κανω και στο ξυπνιο γιατι οι γκομενες δεν  :zfuck: :zfuck: :zfuck: για τα λεφτα αλλα για την καρδια μας :2funny: :2funny: ζητω το πασοκ :grin: :grin: Σας θελω δυνατους σημερα να  :fuck1:τους μπουκ :grin: και τις γκομενες πουτανες το βραδυ οτι και αν κανει ο καθενας μας :) :) :) καλη προτοχρονια ακομα μαρτιος ειναι μετραει :) :) :) :) :)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
χρησταρα καμια προταση για σημερα αργα;

να βαλω εικοσιενα ευρω θελω και να παρω πισω 3 κατοσταρικα να βγαλω κατι αρνοκατσικα ψητα με χωριατικα λουκανικα και σαλατα παντζαρι και πατατες ψητες με βουτυρο και σουπα κολοκυθι για πρωτο πιατο γιατι παντα τρωμε πρωτο πιατο να στανιαρει το στομαχι  και σοκολατοπιτες με παγωτο που χλαπακιασαμε με κατι φιλους

κερασα εγω επειδη ειμαι λαρτζ τυπος και πασοκαρα

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
χρησταρα καμια προταση για σημερα αργα;

να βαλω εικοσιενα ευρω θελω και να παρω πισω 3 κατοσταρικα να βγαλω κατι αρνοκατσικα ψητα με χωριατικα λουκανικα και σαλατα παντζαρι και πατατες ψητες με βουτυρο και σουπα κολοκυθι για πρωτο πιατο γιατι παντα τρωμε πρωτο πιατο να στανιαρει το στομαχι  και σοκολατοπιτες με παγωτο που χλαπακιασαμε με κατι φιλους

κερασα εγω επειδη ειμαι λαρτζ τυπος και πασοκαρα
καλησπερα  :zfuck: την βετ365 αρχισα να τα παιρνω :grin: ηθελα να βαλω 1,5 οβερ τον πανιωνιο για ημιχρονο και ενω δεν ειχε κλησει την αγορα :grin: δεν το επαιρνε το στοιχηματισμο ενταξει οι αγγλοι νομιζουν ειμαστε μακακες :cheesy: :grin: και αυτοι περνιουντε για εξυπνοι το ανοιξαν στο 2-0 :grin: :grin: :grin: :grin: θα σε βγαλω το βραδυ αν διαβασω :grin: :grin: :grin: :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
χωνευω τωρα αργα αργα σαν βοας και βλεπω την μπαρτσα της ελλαδας τον πανιωνιο

λαιβ εικοσι ευρω επομενη ομαδα να σκοραρει αστερας

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μας γαμησε η μπαρτσελονα....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Διπλά η σίτυ με το βαζελο

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
2 ευρω να το γυρίσει η τσελσι :grin:ΥΓ.. Μακαρι να μην το γυρισει να παρει πρωταθλημα η λιβερπουλ :grin: χαλαλι τα 2 ευρω :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
η σελτικ θα το γυρίσει Χρηστάρα ?1-1 ειναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom