DM
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2011
- Like
- 3.623
- Πόντοι
- 456
Τα έβγαλα απ' τον over-νίκη της Σαουθάμπτον.....![]()
Καλα εισαι, εγω περιμενω τωρα Σιτυ και Σεβιλλη μπας και ρεφαρω...
Τα έβγαλα απ' τον over-νίκη της Σαουθάμπτον.....![]()
ετσι!!!Το βράδυ ο Βαλβέρδε θα στερήσει τις ελπίδες της Ατλέτικο για πρωτάθλημα..
1χ ή 1? γκολ γκολ δεν ειναι καλύτερα?Το βράδυ ο Βαλβέρδε θα στερήσει τις ελπίδες της Ατλέτικο για πρωτάθλημα..
το πρωτάθλημα μάλλον πάει στη Σίτυ μετά τη σημερινή γκέλα της Τσέλσι...Κωλοτσελσι, μας κουβαδιασε για τα καλα...![]()
Άσο το έπαιξα και γκολ-γκολ. Θα το παρακολουθώ και στο λαιβ για διορθωτικές κινησεις1χ ή 1? γκολ γκολ δεν ειναι καλύτερα?
για γκολ το βλέπω πρωτα και μετά σημειο 1.Άσο το έπαιξα και γκολ-γκολ. Θα το παρακολουθώ και στο λαιβ για διορθωτικές κινησεις
Το βράδυ ο Βαλβέρδε θα στερήσει τις ελπίδες της Ατλέτικο για πρωτάθλημα..
Παιχτούρα ο σκυλομούρης...περιμένω να τον δω στο μουντιάλ!εχει παει να παρει απο τωρα φορα για να κλασει τα αρχιδια του Ντιεγκο Κοστα η οχι ακομα?![]()
Υπομονή αδελφέ....εμένα ακόμα δεν μου πλήρωσε το Σαουθάμπτον-Νιουκαστλαυτοι οι μαλακες στη μπετ γιατι δεν πληρωνουν γαμω το σπιτι τους?
πρωτη φορα αργει τοσο πολυΥπομονή αδελφέ....εμένα ακόμα δεν μου πλήρωσε το Σαουθάμπτον-Νιουκαστλ![]()
Μου το έχει ξανακάνει πολλές φορές....πρωτη φορα αργει τοσο πολυ
ο αλλος ο τυπος ελεγε οτι απ το μεσημερι εχει να τον πληρωσει...
Έριξα διπλό/over στην Σίτυ....τι λες?οχι τιποτα αλλο, αλλα θελω να παιξω κανα λαιβ και δεν εχω λεφτα
θα σε στεναχωρησω...το εχω 1Χ :-Έριξα διπλό/over στην Σίτυ....τι λες?
Το χ ίσως το πιάσεις, αλλά δεν νομίζω οτι μπορεί να νικήσει η Άρσεναλ....το over το έριξα γιατί πιστεύω οτι θα υπάρχει νικητής απόψε και οτι θα μπουν γκολ....θα σε στεναχωρησω...το εχω 1Χ :-