LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.342
- Πόντοι
- 8.645
πες κατι για να σε ακουσουν![]()
![]()
![]()
Περιμένω πιπη να μου πει τι να παίξω απ τα ελληνικά, αυτά τα καθαρά.
Βλέπω πέφτει νιονιος και λεβα
πες κατι για να σε ακουσουν![]()
![]()
![]()
θα παιξεις με το φιλοτιμοΠεριμένω πιπη να μου πει τι να παίξω απ τα ελληνικά, αυτά τα καθαρά.
Περιμένω πιπη να μου πει τι να παίξω απ τα ελληνικά, αυτά τα καθαρά.
Επρεπε να την ρωτησεις πως ειναι εμφανισιακα,αν εχει χρονο για κανα καφεδακι.Είστε συνδεδεμένος με τον/την Elisavet KElisavet K Γεια σας, καλωσήλθατε στη Ζωντανή Συνομιλία της bet365. Πώς θα μπορούσα να σας βοηθήσω;XRISTOS καλησπερα την Α εθνικη ελλαδος στο ποδοσφαιρο γιατι δεν την εχετε βαλει?Elisavet K Θα ανέβουν στην σελίδα μας κάποια στιγμη σήμερα αλλά δυστυχώς δεν ξέρουμε ακριβή ώραXRISTOS οκ ευχαριστωElisavet K Θα μπορούσα να σας βοηθήσω σε κάτι άλλο παρακαλώ;XRISTOS οχι τιποτα αλλο να ειστε καλα καλο υπόλοιπο![]()
Αν δεν είναι στήσιμο, δε νομίζω ότι ειναι θέμα φιλότιμου, αντε το πολύ να είναι ωχαδερφισμου. Με τόσους υποψήφιους για υποβιβασμο και τόσους δεμένους στο ( ένα είναι ) άρμα σήμερα παίζω με έναν που καίγεται , την επομενη με άλλον κοκ. Οπότε αν χάσω και από τους δύο δεν το λες και φιλότιμο για να βοηθήσω κάποιον που θελει τους βαθμους.γιατι φιλε μου οι ελληνες εχουμε το μοναδικο χαρακτηριστικο να εχουμε φιλότιμοΟχι οτι δεν το εχουν οι αλλοι λαοι αλλα σε εμας ειναι το κυριο χαρακτιριστικο μας απο την στιγμη που το φιλοτιμο σημαίνει να κανουμε το καλο
Η αδιαφορη ομαδα κατα καποιον τροπο μπορει να μην χτυπήσει τον αγώνα με κάποια ομαδα που καίγεται
Και να κερδισει η ομαδα που καίγεται
Καμια στοιχηματικη εταιρια δεν θελει να κερδιζουν οι παίχτες τις δεν έγιναν για να μας δίνουν λεφτα αλλα για να μας τα περνουν
Οποτε οι αγγλοι τις βετ365 γιατι δεν ειναι ελληνες ειναι αγγλοι δεν θελουν αυτο το φιλοτιμο που εχουν οι ελληνικες ομαδες γιατι ξερουν οτι οι ελληνες θα παιξουν ετσι και θα πονταρουν πολλά περισσότερα απο οτι θα έπαιζαν 2 αγγλικα ματς
γιατι οι αγγλοι δεν εχουν ποδοσφαιρικο(για το αλλο δεν ξερω αλαλ και αυτοι ειναι ανθρωποι εχουν και αυτοι αλλα ποδοσφαιρικο δεν εχουν
) φιλοτιμο παιζουν για την ομαδα τους κτλ
Ενω εμεις οι ελληνες δινουμε στον τραυματισμενο ενα χερι βοηθείας
![]()
Μπορει να στηνουμε ματς ξερω ιδιως ομαση για καταστασεις σε ομαδες γ ΕΘΝΙΚΗς κτλ
αλλα και εκτος αυτου οι ελληνες εχουμε καρδια μεγαλη ο ελληνας που δεν εχει καρδια μεγαλη δεν αξιζει να ειναι ελληνας και καθε καλος ξενος ειναι ελληνας και καθε κακος ελληνας ειναι χειροτερος απο βαρβαρος
Για αυτο να μην ξεχασουμε την καλοσυνη που εχουμε σαν λαος μεσα στο dna μας
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚαλημεραΕπρεπε να την ρωτησεις πως ειναι εμφανισιακα,αν εχει χρονο για κανα καφεδακι.![]()
δωσε και ενα ακομα.καλημερεσΣελτικ κ Μπάγιερν για σήμερα
καλημέρα , κπρ στο 1,45δωσε και ενα ακομα.καλημερεσ
αν θα φασ πεσιμο να φασ με τριαδα κανονικα.καλημέρα , κπρ στο 1,45
1 ή 2 ο αστερας ρε μαν?
ο τυπος ρεντμαν εδωσε στανταρακια?![]()