Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.712
Πόντοι
606
Περιμένω πιπη να μου πει τι να παίξω απ τα ελληνικά, αυτά τα καθαρά.
Βλέπω πέφτει νιονιος και λεβα
θα παιξεις με το φιλοτιμο  :grin: :grin: :) τα ελληνικα ειναι το καλυτερο πρωταθλημα στον κοσμο για στοιχημα :) Για μενα που με αρεσει να παιζω πρωταθληματα με γκολ :) και χωρις σκοπιμοτιτα :) δεν ειναι :) :grin: Αλλα για σημεια και κινιτρο  ειναι το καλυτερο πρωταθλημα στην γη :grin: :grin: :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.712
Πόντοι
606

Λεπτομέρειες Στοιχήματος Ημερομηνια/Ώρα Στοίχημα Κέρδος
Εστουδιάντες Λα Πλάτα 1-0 @ 3.00
Μονό: 1  @ €1 28/03/2014 23:27:32 1,00 0,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - BP8996505810F  - Flash    Ώρα στοιχήματος:  28/03/2014 23:27:32 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Εστουδιάντες Λα Πλάτα 1-0 Εστουδιάντες Λα Πλάτα v Ολίμπο Μπλάνκα
(Τελικό σκορ) 28/03/2014 Κανένα 3.00 Ανοικτό
Σύνολο:  1 Στήλες @ 1 EUR   Επιστρέφει:  3,00  αν γινει θα γινει ο ασσος με 1-0 αλλα 30 λεπτα  :grin: μπας και βγαλω τον καφε το πρωι :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.712
Πόντοι
606
Είστε συνδεδεμένος με τον/την Elisavet KElisavet K Γεια σας, καλωσήλθατε στη Ζωντανή Συνομιλία της bet365. Πώς θα μπορούσα να σας βοηθήσω;XRISTOS καλησπερα την Α εθνικη ελλαδος στο ποδοσφαιρο γιατι δεν την εχετε βαλει?Elisavet K Θα ανέβουν στην σελίδα μας κάποια στιγμη σήμερα αλλά δυστυχώς δεν ξέρουμε ακριβή ώραXRISTOS οκ ευχαριστωElisavet K Θα μπορούσα να σας βοηθήσω σε κάτι άλλο παρακαλώ;XRISTOS οχι τιποτα αλλο να ειστε καλα καλο υπόλοιπο :grin:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16
Περιμένω πιπη να μου πει τι να παίξω απ τα ελληνικά, αυτά τα καθαρά.
Βλέπω πέφτει νιονιος και λεβα

Λιονταρε πρεπει να βρω τον ινφο... μιλαμε στο τηλεφωνο αλλα δεν μου λεει..απο κοντα μονο
Αυριο...

Το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι ο Παναιτωλικος (και το εγραψα απο τον Φλεβαρη) εχει προεδρο νοικοκυρη,  κοσμο που στηριζει την ομαδα και δεν ειναι δεμενος σε κανενα αρμα.
Αστερας Τριπολης (ο ινφο μου λεει ειναι η μεγαλυτερη μπουρδελομαδα)
Εργοτελης - Πας Γιαννινα..καταλαβαινεις δεν χρειαζεται να γραψω κατι...
Λεβαδειακος - ΟΦΗ... καταλαβαινεις ετσι ? Το πιανεις ....
Πανθρακικος - Απολλωνας ... ο Πανθραξ σε αρμα και αυτος
Ολυμπιακος - Αρης 1 στανταρ αδιαφοροι και οι 2

Εαν στηθουν... θα στηθει ο Πανιωνιος
Τα υπολοιπα μην τα ακουμπας

Επισης στην Φουτμπολ Λιγκ Ηρακλης στανταρ Ασσος... και περιμενουμε τα μπαραζ

Αν μαθω τιποτα καλο αυριο θα ποσταρω το δελτιο που θα παιξω

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Είστε συνδεδεμένος με τον/την Elisavet KElisavet K Γεια σας, καλωσήλθατε στη Ζωντανή Συνομιλία της bet365. Πώς θα μπορούσα να σας βοηθήσω;XRISTOS καλησπερα την Α εθνικη ελλαδος στο ποδοσφαιρο γιατι δεν την εχετε βαλει?Elisavet K Θα ανέβουν στην σελίδα μας κάποια στιγμη σήμερα αλλά δυστυχώς δεν ξέρουμε ακριβή ώραXRISTOS οκ ευχαριστωElisavet K Θα μπορούσα να σας βοηθήσω σε κάτι άλλο παρακαλώ;XRISTOS οχι τιποτα αλλο να ειστε καλα καλο υπόλοιπο :grin:
Επρεπε να την ρωτησεις πως ειναι εμφανισιακα,αν εχει χρονο για κανα καφεδακι. :rockon:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Παρασκευ βραδυ και δεν εχουν δωσει αποδοσεις για τα Ελληνικα. :grin:
Μεχρι και τα υποπτα στην Ιταλια τοσα χρονια τα εβγαζαν απο Πεμπτη εστω και με 1.20 το Χ
Εχουν κατουρηθει επανω τους με εμας. :grin:
Εκαναν και τη μαλακια τους γνωστους αγωνες να τους βαλουν και στο λαιβ και αναγκαστικα αφου δεν εμπαινε το γκολ ανεβαζαν την αποδοση.
Να ναι καλα παντως μας εφτιαξαν. :grin:

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
γιατι φιλε μου οι ελληνες εχουμε το μοναδικο χαρακτηριστικο να εχουμε φιλότιμο :) Οχι οτι δεν το εχουν οι αλλοι λαοι αλλα σε εμας ειναι το κυριο χαρακτιριστικο μας  απο την στιγμη που το φιλοτιμο σημαίνει να κανουμε το καλο :) Η αδιαφορη ομαδα κατα καποιον τροπο μπορει να μην χτυπήσει τον αγώνα με κάποια ομαδα που καίγεται :) Και να κερδισει η ομαδα που καίγεται :) Καμια στοιχηματικη εταιρια δεν θελει να κερδιζουν οι παίχτες τις δεν έγιναν για να μας δίνουν λεφτα αλλα για να μας τα περνουν :) Οποτε οι αγγλοι τις βετ365 γιατι δεν ειναι ελληνες ειναι αγγλοι δεν θελουν αυτο το φιλοτιμο που εχουν οι ελληνικες ομαδες γιατι ξερουν οτι οι ελληνες θα παιξουν ετσι και θα πονταρουν πολλά  περισσότερα απο οτι θα έπαιζαν 2 αγγλικα ματς :) γιατι οι αγγλοι  δεν εχουν ποδοσφαιρικο(για το αλλο δεν ξερω αλαλ και αυτοι ειναι ανθρωποι εχουν και αυτοι αλλα ποδοσφαιρικο δεν εχουν :)) φιλοτιμο παιζουν για την ομαδα τους κτλ :) Ενω εμεις οι ελληνες δινουμε στον τραυματισμενο ενα χερι βοηθείας :) :) Μπορει να στηνουμε ματς ξερω ιδιως ομαση για καταστασεις σε ομαδες γ ΕΘΝΙΚΗς κτλ :) αλλα και εκτος αυτου οι ελληνες εχουμε καρδια μεγαλη ο ελληνας που δεν εχει καρδια μεγαλη δεν αξιζει να ειναι ελληνας και καθε καλος ξενος ειναι ελληνας και καθε κακος ελληνας ειναι χειροτερος απο βαρβαρος :)Για αυτο να μην ξεχασουμε την καλοσυνη που εχουμε σαν λαος μεσα στο dna  μας :) :) :) :)    
Αν δεν είναι στήσιμο, δε νομίζω ότι ειναι θέμα φιλότιμου, αντε το πολύ να είναι ωχαδερφισμου. Με τόσους υποψήφιους για υποβιβασμο και τόσους δεμένους στο ( ένα είναι ) άρμα σήμερα παίζω με έναν που καίγεται , την επομενη με άλλον κοκ. Οπότε αν χάσω και από τους δύο δεν το λες και φιλότιμο για να βοηθήσω κάποιον που θελει τους βαθμους.
Ειμαι αδιάφορος  γιατί να χαλάσω τη ζαχαρένια μου.
Πάντως ετσι όπως το παρουσιάζουν , τουλάχιστον εδώ στην Θες/κη, οι βαθμοί ( αν εξαιρέσεις 3-4 ομαδες που είναι "απρόβλεπτες") έχουν υπολογιστεί με ακριβεια

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.712
Πόντοι
606
Επρεπε να την ρωτησεις πως ειναι εμφανισιακα,αν εχει χρονο για κανα καφεδακι. :rockon:
Καλημερα :grin: :cheesy: :cheesy: :cheesy: Μπορει να εβλεπε ομως μετα τον λογαριασμο μου :cheesy: :cheesy: που παιζω 1-2 ευρω μπας κλας :grin: και να ελεγε με αυτον τον ψηλουρα θα βγω για καφε αυτος παιζει 1 ευρω :cheesy:  :cheesy: :cheesy:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Σελτικ κ Μπάγιερν για σήμερα

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16
Aν ο Αστερας Τριπολης παιξει οπως ξερει δεν χανει.
Παω να το βαλω τωρα στον ΟΠΑΠ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ     1
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΟΦΗ                      1

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι