χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.712
- Πόντοι
- 606
πιπη παμε μαλλον με το συναίσθημα οσοι λεμε ασσοΣε ισοβαθμια Βαζελου - ΠΑΟΚ ποιος παιρνει τους βαθμους της 2ης θεσης ?
Ο Ατρομητος αυτοκτονησε σημερα δεν εχει ελπιδες, γιατι στις επομενες αγωνιστικες παιζει με Βαζελο εντος και ΠΑΟΚ εκτος
καλο μεσημερι αδελφε μου.....Over 2.5 @ 2.20
Μονό: 1,2 @ €1 27/03/2014 13:26:33 1,20 2,64
Επιβεβαιωση Στοιχηματος - GY3313754810F - Flash Ώρα στοιχήματος: 27/03/2014 13:26:33 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 2.5 Σιαουλάι v Νταϊνάβα Άλιτους
(1ο ημίχρονο σύνολο γκολ) 27/03/2014 Κανένα 2.20 Κερδισμένο
Σύνολο: 1,2 Στήλες @ 1 EUR Κέρδη: 2,64 αλλο μισο ευρω και εβγαλα τον απογευματινο ελληνικο καφε στο μπαρακιΑν παω στο καφενειο διπλα στο προοτζηδικο τον εχω βγαλει ήδη απο τωρα αν τον πιω στο σπιτι δεν εχω καφε πρεπει να παω στου μασουτι να αγοράσω ναι αλλα θα περπατήσω πανε ελα σχεδον 1 χιλιομετρο
ναι αλλα θελω και γκαζακι για τον ελληνικο αλλα δεν εχω και την βαση και πρεπει να παρω και την βαση και το γκαζι οποτε πρεπει να βγαλω περισοτερα απο αυτο το 1 ευρω που εβγαλα τωρα αρα θα πιω τον καφε στο μπαρακι θα προσπαθησω να βγαλω αλλο μισο ευρω
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλο μεσημερι αδερφε μουκαλο μεσημερι αδελφε μου.....![]()
![]()
καλά ξηγήθηκες αν πήγαινες για αποτέλεσμα.Τον άφησα τελικά τον Απόλλωνα γιατί πολυπαιχτηκε
Πιπη εγω θα εμπιστευτώ τον χρησταρα με τον απολλωνα
Δεν τον ακους τον πιπη ...
Νομιζες εσυ ότι ο ΠΑΟΚ θα κατσει να χασει για να βοηθησει τον Απολλωνα και να κανει σπασιμο στο ποδοσφαιρικο κατεστημενο ?
Αμ δε... τον στελνει στην Β Εθνικη σημερα ο Μπουγατσας !!! και με πολύ καλη αποδοση στο 2,20 (ΟΠΑΠ)