nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.453
- Πόντοι
- 1.106
Δω χάμου
Ανζε τα δες έτσι?Επιτελους δικαιωνομαι ηταν η πιο κωλοφρδη ομαδα των χρονικων στη 2η θεση
Δω χάμου
που να σηκωνομαι απο το κρεβατι τραυματιας τωρα και να ανοιγω υπολογιστες......samsung s3 mini....Τι κινητο?
Επιασα θεση για το Τσαμπιονς Λιγκ (το καλο )που εισαι αδελφε
ωραιοπου να σηκωνομαι απο το κρεβατι τραυματιας τωρα και να ανοιγω υπολογιστες......samsung s3 mini....
Ανζε τα δες έτσι?Επιτελους δικαιωνομαι ηταν η πιο κωλοφρδη ομαδα των χρονικων στη 2η θεση
τι ωρα να βαλουμε κανενα ψιλο τωρα που εχουμε γκινια......Επιασα θεση για το Τσαμπιονς Λιγκ (το καλο )
Γειτονα στειλε τη Φιλιπινεζα να παρει κανα ουϊσκι απο το Καρφουρ αυριο
που να σηκωνομαι απο το κρεβατι τραυματιας τωρα και να ανοιγω υπολογιστες......samsung s3 mini....
θα χαθει η καριολα , θα την στειλω Μπαλασκα να παρει κανα προσιουτο να μου κανει καμια σαλατα με ροκα ..
Η ακτινα δρασης ειναι απο Γκολφ μεχρι ΑΒ πισω απο το opus , περα απο αυτα θα την ψαχνω στην Νικολουλη
ε ναι αφου σε λιγο θα βγει το 6....ωραιο
(Μεταπολεμικη αξια μηδεν βεβαια)
κρεβατι ειμαι ρε αδελφε εφαγα και τα φρουτα μου και το τσαι.....εχω κανει σιλουετα.... ;)κατσε ρε κρεβατι και φωναξε και κανα κοριτσι να σου κανει κανα τσαγακι ;)
Γιατί δεν τη στέλνεις με τη λιμουζίνα;
κρεβατι ειμαι ρε αδελφε εφαγα και τα φρουτα μου και το τσαι.....εχω κανει σιλουετα.... ;)
Τωρα να μπει και ο χρησταρας να γινουμε ομαδα......
Εχω τον λορδο , αλλα δεν εχω οδηγο , ειναι πασέ
http://[URL unfurl="true"]www.lagalaxy.com/sites/losangeles/files/imagecache/620x350/image_nodes/2011/09/article_CCL_logo-only.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.zanae.gr/sites/default/files/uploads/konkase400gr.jpg[/img[/URL]]
:headbang3: :headbang3: :headbang3:
Ο ο Μπαλασκας στο Καλαμακι εκλεισεθα χαθει η καριολα , θα την στειλω Μπαλασκα να παρει κανα προσιουτο να μου κανει καμια σαλατα με ροκα ..
Η ακτινα δρασης ειναι απο Γκολφ μεχρι ΑΒ πισω απο το opus , περα απο αυτα θα την ψαχνω στην Νικολουλη
εχω να φαω 4 μηνες...μονο καμια φορα πιτουλα στα καρβουνα με κοτοπουλακι καθαρο...αμα ετρωγα στο κρεβατι οπως πριν θ; ειχα γινει 800 κιλα......κανα πιτογυρο τρως ή το εριξες στο νορμαλ φαγητο