nickpie2008
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 8.271
- Πόντοι
- 2.456
Δω χάμου
Ανζε τα δες έτσι?Επιτελους δικαιωνομαι ηταν η πιο κωλοφρδη ομαδα των χρονικων στη 2η θεση
Δω χάμου
που να σηκωνομαι απο το κρεβατι τραυματιας τωρα και να ανοιγω υπολογιστες......samsung s3 mini....Τι κινητο?![]()
![]()
![]()
Επιασα θεση για το Τσαμπιονς Λιγκ (το καλοπου εισαι αδελφε![]()
![]()
που να σηκωνομαι απο το κρεβατι τραυματιας τωρα και να ανοιγω υπολογιστες......samsung s3 mini....
Ανζε τα δες έτσι?Επιτελους δικαιωνομαι ηταν η πιο κωλοφρδη ομαδα των χρονικων στη 2η θεση
τι ωρα να βαλουμε κανενα ψιλο τωρα που εχουμε γκινια......Επιασα θεση για το Τσαμπιονς Λιγκ (το καλο![]()
![]()
)
Γειτονα στειλε τη Φιλιπινεζα να παρει κανα ουϊσκι απο το Καρφουρ αυριο![]()
![]()
![]()
που να σηκωνομαι απο το κρεβατι τραυματιας τωρα και να ανοιγω υπολογιστες......samsung s3 mini....
θα χαθει η καριολα, θα την στειλω Μπαλασκα να παρει κανα προσιουτο να μου κανει καμια σαλατα με ροκα ..
Η ακτινα δρασης ειναι απο Γκολφ μεχρι ΑΒ πισω απο το opus , περα απο αυτα θα την ψαχνω στην Νικολουλη![]()
ε ναι αφου σε λιγο θα βγει το 6....ωραιο
(Μεταπολεμικη αξια μηδεν βεβαια)
κρεβατι ειμαι ρε αδελφε εφαγα και τα φρουτα μου και το τσαι.....εχω κανει σιλουετα.... ;)κατσε ρε κρεβατι και φωναξε και κανα κοριτσι να σου κανει κανα τσαγακι ;)
Γιατί δεν τη στέλνεις με τη λιμουζίνα;![]()
κρεβατι ειμαι ρε αδελφε εφαγα και τα φρουτα μου και το τσαι.....εχω κανει σιλουετα.... ;)
http://[URL unfurl="true"]www.lagalaxy.com/sites/losangeles/files/imagecache/620x350/image_nodes/2011/09/article_CCL_logo-only.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.zanae.gr/sites/default/files/uploads/konkase400gr.jpg[/img[/URL]]
:headbang3: :headbang3: :headbang3:
Οθα χαθει η καριολα, θα την στειλω Μπαλασκα να παρει κανα προσιουτο να μου κανει καμια σαλατα με ροκα ..
Η ακτινα δρασης ειναι απο Γκολφ μεχρι ΑΒ πισω απο το opus , περα απο αυτα θα την ψαχνω στην Νικολουλη![]()
εχω να φαω 4 μηνες...μονο καμια φορα πιτουλα στα καρβουνα με κοτοπουλακι καθαρο...αμα ετρωγα στο κρεβατι οπως πριν θ; ειχα γινει 800 κιλα......κανα πιτογυρο τρως ή το εριξες στο νορμαλ φαγητο![]()